Bestelling makkelijk geplaatst. Bij navraag status verzending snel een antwoord en overleg hoe aanlevering ons het beste uitkwam. Hierna alsnog een snelle levering.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Besteld op vrijdag voor 21:30 maar helaas toch niet de volgende dag in huis, ondanks belofte op de site. Maandag verzonden en maandagavond geleverd. Dat ging dan weer wel snel en goed. Goed verpa... ãã£ãšèŠã
Geen aanrader. Retourtermijn maar 15 dagen, veel te kort voor bouw. En ook geen coulance omdat we na 17 dagen iets retour willen sturen wat toch niet nodig is. Nu zitten we met 22 kokers niet bruikbar... ãã£ãšèŠã
Ik had een uitlopende variant kit gekocht en had kit tekort halverwege het project. Deze kon niet meer besteld worden. KitXpert heeft mij telefonisch super ondersteund en de geholpen aan passende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
wij zijn een online groothandel in afbouwmaterialen als kitten, lijmen, purschuim, verf en meer! Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij de Xperts om jou te helpen aan de beste producten voor jouw klus! Of het nou gaat om het kiezen van de beste kit voor in de badkamer, welke verf voor jouw schilderklus of hoe je een kozijn moet repareren. Wij staan voor je klaar en leveren jouw bestelling razendsnel bij je thuis.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
de levering was supersnel en netjesâŠ
de levering was supersnel en netjes verpakt.
Goedkoper dan in de bouwmarkt en thuisâŠ
Goedkoper dan in de bouwmarkt en thuis geleverd. Goede producten.
snelle levering
The best price and very efficientâŠ
The best price and very efficient delivery
goede prijs kwaliteit en snelleâŠ
goede prijs kwaliteit en snelle levering volgens afspraak
Snelle en goede levering
Snel leveren.
Snel geleverd
Snel geleverd, goede site en tevreden over product
Online beter aangeven of er voorraadâŠ
Online beter aangeven of er voorraad is. Ik moest helaas mijn planning hiervoor omgooien. Uiteindelijk wel netjes geleverd.
Bestelling is gedeeltelijk binnenâŠgeen berichten er over
Bestelling is gedeeltelijk binnen gekomen en zoals bij de eerste bestelling twee manden geleden dacht ik (kan ff gebeuren) nu dacht ik toch dat deze hel irriterend is dat als klant zelfs geen bericht heb ontvangen dat problemen met leveringen zijn of komt andere del van bestelling pas over paar dagen etc.
Topkwaliteit
Good product delivery on time
Eenvoudig en snel
Eenvoudig, goedkoopste, en vooral snel geleverd! Over Den Braven alleen maar positief!
Kitspuittuit onder een hoek
Makkelijke keuze en snelle levering
Er ging even iets mis met het leverenâŠ
Er ging even iets mis met het leveren maar dat was met 1 telefoontje opgelost.
Super service.
Toppie mensen daarzo.
bezorging en contact
bezorging, had de lijm de volgende dag nodig, dit stond ook op de site. Nu inmiddels een week later, heb ik de lijm nog steeds niet.
Heb de bezorger wel gezien, reed op ons erf gewoon langs de bewoners, kreeg een mail hierna dat we niet thuis waren...... Hierop kitxpert benaderd, deze gaven aan niet aanwezig te zijn. Ik ben benieuwd of ik de lijm nog krijg. Ik zal hier niet een 2e keer bestellen.

Kitxpert.nl ããã®åç
Alles ging goed tot de aflevering
Alles ging goed tot de aflevering. Het kwam via een koerier en die kwam na sluitingstijdtijd, moest dus een ander adres geven voor de avond, verder weer op tijd geleverd.
Heel goede materiaal
Heel goede materiaal, zeer snelle levering en heel goede prijs!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã