Et helt fantastisk samarbejde med Kjeldskov i KÞge, hvor Charlotte fra SolrÞd ogsÃ¥ var med inde over. Vi havde en forventning til prisen og her var Kjeldskov enige, sÃ¥ mens vi gjorde det sidste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har haft fornÞjelsen af at have Mathias fra kjeldskov som ejendomsmÊgler, og det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut. Hans rummelighed, serviceniveau og professionelle rÃ¥dgi... ãã£ãšèŠã
Vi fik en fantastisk rÃ¥dgivning af Sebastian Coretto i forbindelse med kÞb af hus i SolrÞd Strand. Sebastian satte sig ind i vores Þnsker til ny bolig, han har kendskab til lokalomrÃ¥det (vi er ikke f... ãã£ãšèŠã
Manja, Caroline og Julie fra KÞge afd. har gjort deres til den gode oplevelse af salget. Deres arrangement gjorde en forskel. ð
äŒæ¥æ å ±
- äžåç£æ¥è
- äºæ¥çšäžåç£æ¥è
- äžåç£ç®¡çè
- äžåç£æ¥
- äžåç£è³è²žãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Kjeldskov & Co Þnsker vi at vÊre dit foretrukne ejendomsmÊglerfirma i KÞge Bugt omrÃ¥det. Vi har siden 1984 haft et indgÃ¥ende kendskab til markedet og ved, hvad der skaber et effektivt salg. Vi giver din bolig den opmÊrksomhed, den fortjener â bÃ¥de hvad angÃ¥r annoncering og i det direkte salgsarbejde over for kÞber.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kjeldskov & co
Kjeldskov & co
Da vi stod og skulle sÊlge vores hus havde vi 2 mÊglere ude og der var ingen tvivl om at det var Kjeldskov vi ville vÊlge som vores mÊgler alt forlÞb perfekt og Vi havde en god ejendomsmÊgler Jacob Bruhn, han var meget dygtig og ordentlig.
Han har fortalt hvad der skulle ske undervejs hvilket gav tryghed i forbindelse med handlen
Tak for hjÊlpen med salget.
Min bolig solgt gennem kÞberkartoteket
Manja fra Kjeldskov i Greve gjorde et fantastisk arbejde med at sÊlge min bolig på 3. fremvisning inden boligen nåede at komme på nettet!
Jeg er så glad og tilfreds med min beslutning om at sÊlge hos Kjeldskov, det var nemt, hurtigt og jeg fik oplevelsen af et personligt boligsalg, med en mÊgler der fulgte salget til dÞrs fra fÞrste mÞde til endelig handel, hvilket var vigtigt for mig.
Jeg kan anbefale alle at sÊlge hos Kjeldskov, hele teamet er venlige, hjÊlpsomme og professionelle - det var en fornÞjelse at de hjalp mig så effektivt igennem salget, det er jeg så taknemlig for.
Professionel og venlig mÊgler
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kjeldskov i SolrÞd i forbindelse med vores fÞrste boligkÞb. Der blev udarbejdet en ordentlig kÞbsaftale, som indeholder bestemmelser vedr. bagudrettede ejendomskatteopkrÊvninger mv. - ligesom den skal.
Mathias har vÊret venlig og hjÊlpsom hele vejen og har sikret, at handlen forlÞb som den skulle. Mange tak for det.
Varmeste anbefalinger til Kjeldskov &âŠ
Varmeste anbefalinger til Kjeldskov & Co (SolrÞd)!
På blot 13 dage, blev der underskrevet kÞbsaftale på vores ejerlejlighed. Den blev solgt på 1. fremvisning og til prisen.
Mathias har vÊret hjÊlpsom igennem hele processen!
SÊrligt tak til Mathias og selvfÞlgelig resten af teamet for fantastisk service âïžâïžâïžâïžâïž
Topkarakter til Kjeldskov & Co herfraâŠ
Topkarakter til Kjeldskov & Co herfra âïžâïžâïžâïžâïž I sÊrdeleshed Manja og Victoria, som har vÊret to superstjerner i forhold til salget af vores hus i Karlslunde. Deres professionalisme, dedikation og engagement har vÊret enestÃ¥ende gennem hele processen. Fra fÞrste mÞde med Manja fÞlte vi os trygge og velinformerede, og Manja var altid tilgÊngelige for at besvare vores spÞrgsmÃ¥l. Hendes ekspertise og indsigt i markedet gjorde, at vores hus blev solgt til en meget tilfredsstillende pris. Vi kan varmt anbefale Kjeldskov & Co til alle, der Þnsker en gnidningsfri og professionel bolighandel.
Fantastisk forlÞb efter vi valgteâŠ
Fantastisk forlÞb efter vi valgte Kjeldskov som vores mÊgler. Vi kom fra et andet mÊgler-firma, som havde haft vores hus til salg i 6 mdr. uden sÊrlig mange fremvisninger. Vi forklarede Joakim vores situation, og han forstod os og gik i gang med opgaven. Hurtigt stod det klart for os, at Kjeldskov havde en helt anden og mere, efter vores mening, professionel tilgang til vores salg. Hurtigt kom der interesseret ud og kiggede og efter blot 3 mdr., kom den rigtige kÞber. Joakim har gennem hele forlÞbet virket kompetent og professionel. Altid til at få fat på, hvilket hurtigt beroligede os. De stÞrste anbefalinger herfra.
Vi har vÊret meget tilfredse
Vi har vÊret meget tilfredse. Fantastisk samarbejde med Mathias både i forbindelse med kÞb og med salg.
KJELDSKOV kan noget sÊrligt âïžâïžâïžâïžâïž
MANJA ER FOR VILD âïžâïžâïžâïžâïž
Sikke en fantastisk oplevelse vi havde med Kjeldskov ifm kÞb af drÞmmehus og salg af vores eget. Vi var trygge i hele forlÞbet - professionel hÃ¥ndtering og en mÊgler, der virkelig viste os, at HUN VILLE GÃRE ALT FOR AT DRÃMMEN VILLE LYKKEDES â€ïž 14 dage senere havde vi bÃ¥de kÞbt og solgt âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har vÊret sÃ¥ uheldige at falde iâŠ
Vi har vÊret sÃ¥ uheldige at falde i hÊnderne pÃ¥ Kjeldskov ifm. salg af vores hus. 11 mÃ¥neder efter at have haft huset til salg er huset blevet sat ned 2 gange. Den fÞrste mÊgler vi havde pÃ¥ skaffede relativ fÃ¥ fremvisninger pÃ¥ hele perioden. De potentielle kÞbere var ikke reelle kÞbere og var muligvis ikke âscreenetâ fÞr de kom og sÃ¥ huset. Dette betÞd at stortset samtlige kunder var nogle som gerne ville se hvordan man bygge et Ikea kÞkken selv, ikke havde solgt hus selv, ikke var kreditgodkendt osv. Ting som mÊgler mÃ¥ forventes at undersÞge hos kunde fÞr de tager dem med ud pÃ¥ en fremvisning, som hver gang i bund og grund viser sig at vÊre spild af alles tid, da kunden ikke er tilstrÊkkeligt screenet. Efter at have hÞrt tÊt pÃ¥ ingenting fra den fÞrste mÊgler i omkring 8 mÃ¥neder, er der radiotavshed fra firmaet i en-to mÃ¥neder. SÃ¥ fÃ¥r vi en ny mÊgler. Hun kontakter os og Beder om en mÞde. Vi vender naturligvis tilbage. Herefter hÞrer vi intet fra vedkommende i 2 1/2 uge. Intet svar.
Vi rykker for svar og hun kommer med et par kunder som heller ikke vil noget.
Huset har herudover vÊret til salg i de sidste 9 ud af 11 måneder uden valid energirapport. Dette er vi senere blevet bekendt med er mÊglers ansvar og ikke lovligt ifm. evt. salg af bolig.
Butikken sejler med andre ord og vi beslutter selvfÞlgelig efter 11 måneder uden nogen som helst resultater eller det der bare ligner, at forlade firmaet.
Vores skuffelse og utilfredshed tydeliggÞres eksplicit for ledelsen i firmaet. Dette repliceres med et: âvi beklagerâ og forsendelse af en regning pÃ¥ 10.000 kr. indenfor 3 minutter.
For de penge fik vi lov at sÊtte prisen på huset ned to gange. Uden nogen som helst effekt.
Det står klart, at vi med alt vi har gennem vores netvÊrker på sociale medier og gennem samtlige mennesker vi kender i Greve og omegn vil fraråde på nogen måde at lÊgge sig ud med dette firma.
DesvÊrre har det ikke vÊret muligt at give nul stjerner til kjeldskov for udfyldelse af ovenstående.

Kjeldskov & Co ããã®åç
Professionel og engageret ejendomsmÊgler
Vi valgte at gå med Kjeldskov & Co (Mathias Bech), endda efter samtaler med flere ejendomsmÊglere, da vi synes at Mathias virkede mest tryghedsskabende, professionel og engageret omkring salget af vores bolig. Igennem hele salgsforlÞbet har vi fÞlt os hÞrt, taget i hånden og trygge ved, at Mathias skulle sÊlge vores bolig. Og den blev endda solgt til prisen på under én måned! Vi vil til enhver tid anbefale Kjeldskov & Co til andre som overvejer at sÊlge deres bolig. Tak for et rigtig godt salgsforlÞb :)
De bedste hilsner,
Fie & Martin
En fantastisk oplevelse med Kjeldskov og Manja Touré som mÊgler!
Jeg har vÊret utrolig tilfreds med hele processen omkring salget af min bolig pÃ¥ Ã
svej i SolrÞd.
Fra start til slut har det vÊret en professionel og moderne oplevelse.
Manja Touré og teamet hos Kjeldskov leverer en Êstetisk og visuel prÊsentation, der virkelig fremhÊver boligens potentiale.
De er dygtige på sociale medier og formår at fÞlge med tiden, hvilket tydeligt ses i deres lÊkre film og prÊsentationer.
Jeg oplevede en rigtig god personlig dialog gennem hele forlÞbet. Manja var imÞdekommende, lyttende og havde altid tid til mine spÞrgsmål eller overvejelser.
Derudover har det vÊret en fornÞjelse at sparre med alle i teamet hos Kjeldskov â fra tekstforfatteren, der leverede en knivskarp boligbeskrivelse, til advokaten, der sÞrgede for en gnidningsfri afslutning pÃ¥ salget.
De andre mÊglere fra Kjeldskov, der har fremvist huset, fulgte også op på en god og informativ måde, så jeg hele tiden fÞlte mig godt rådgivet og stÞttet.
Og som prikken over iâet blev dagen for hussalget fejret med en personlig levering af champagne â en rigtig fin gestus, der gjorde afslutningen pÃ¥ processen ekstra speciel.
Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Kjeldskov og Manja Touré!
Vi har netop kÞbt et hus gennemâŠ
Vi har netop kÞbt et hus gennem Kjeldskov med Jacob Bruhn som mÊgler. Jacob var yderst professionel, imÞdekommende og kompetent, hvilket gjorde, at vi fÞlte os trygge og i gode hÊnder gennem hele processen.
Der var nÊrvÊr og overordentlig godâŠ
Der var nÊrvÊr og overordentlig god information hele vejen. Joakim forstod vores situation på en ganske sÊrlig måde og indenfor 3 uger var vores bolig solgt. Hans engagement og ordentlighed har strålet igennem under hele processen. Jeg giver denne mÊgler mine aller stÞrste anbefalinger.
Vores fÞrste hus
Vi har netop kÞbt vores fÞrste hus gennem Kjeldskov & Co.
En proces hvor det er nyt og angstprovokerende har vi vÊret glade for at Joakim og resten af teamet har hjulpet os hele vejen.
Vi kan kun anbefale andre at bruge dem :)
Martin & Maria
Absolut kompetent og professionel ejendomsmÊgler.
Vi har vÊret meget tilfredse med Kjeldskov & Co. i KÞge i forbindelse med salget af vores villa, som blev solgt på kun 31 dage efter 1. fremvisning. Joakim er en sÊrdeles dygtig, kompetent og professionel mÊgler og tillige en meget behagelig og altid velforberedt ung mand.
Han fÞlger op under hele forlÞbet og er meget nem at komme i kontakt med. De 2 sekretÊrer vi har vÊret i forbindelse med er ligeledes meget kompetente og servicemindede.
I Þvrigt også meget fint salgsmateriale de udarbejder.
Altså kLAR anbefaling herfra.
Ikke imponerende !
Vi brugte Kjeldskov & Co Greve til at sÊlge vores rÊkke hus i Karlslunde.
Ved fÞrste fremvisninger kom mÊgler for sent så vi stod med potentielle kÞber og skulle få tiden til at gå til han kom. Endvidere formåede mÊgler også at ÞdelÊgge vores gennemgang dÞr ved at lade den stå åben i stormvejr!
Men nok det stÞrste irritationsmoment var at mÊgler havde brugt helt forkerte tal til at udforme provenuet, hvilket resulterede i et lavere overskud end forventet.
Sidst men ikke mindst hÞrte vi INTET fra mÊgler efter der var skrevet under på kÞbsaftalen og alt kommunikation gik gennem sekretÊren. Han var sågar ikke engang med ved selve overdragelsen af huset. Men fandt ud af det helt sikkert er kotume da dette heller ikke skete da vi kÞbte vores nye hus. Han var helt videre og vi har ikke hÞrt noget. DesvÊrre en rådden branche.

Kjeldskov & Co ããã®åç
Vi siger tak til vores ejendomsmÊgler Mathias fra Kjeldskov
Vi siger tak til Mathias, som solgte vores Ejerlejlighed på den 1. fremvisning. Salget forlÞb professonelt fra start til slut og gjorde det nemt for os.
Vi siger også tak til Helle for en professionel sagsbehandling, der samtidig gav os et fuldstÊndigt overblik over det fremtidige forlÞb mod overtagelsen.
Peter og Sussan Rasmussen
Solgt på 2 måneder
Vi fik solgt vores hus på kun 2 måneder,
efter det havde ligget hos en anden mÊgler i 8 mdr.
Joachim og hele temaet fra Kjeldskov i KÞge har vi vÊret meget meget tilfredse med. Kommunikationen var helt i top, vi fik lÞbende svar på alle de spÞrgsmål vi havde.
Det hele var en super oplevelse, jeg kan varmt anbefale dem som mÊglere. Og når jeg jeg siger, solgt på 2 måneder, så var det allerede ved 2 visning, som var efter ca. 1 uge på markedet at der bid.
Fantastisk sagsbehandling
Hurtigt salg af Kjeldskov SolrÞd.
Super kompetent sparring og sagsbehandling fra Helle Sparre.
Alt i alt en glimrende oplevelse.
Stor tilfredshed og varmeste anbefaling
Vi er meget tilfredse over både kÞbs- og salgsprocessen hos Kjeldskov & Co. Joakim har under begge forlÞb vÊret en kompetent, dygtig og professionel mÊgler, som har fulgt begge handler helt til dÞrs. Salgsmaterialet var tiptop. Vores ejendom blev solgt på få uger. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã