4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Makkelijke site & vlotte afhandeling

Tsja, ze waren gewoon goed te betalen, dus ondanks de mindere gemiddelde score (ik check het vaak even voor ik ergens wat bestel), toch besloten bij klara een verrassing voor m'n vriendin te bestellen. Bij mij is alles wél helemaal goed gegaan. Bestellen ging vlot, aflevering was netjes en ik ben blij met mijn bestelling, dus van mij krijgen ze gewoon 5 sterren.

2012幎2月22日

Ik kan ze aanraden

Ondanks de slechte reviews uit het verleden, heb ik toch iets besteld bij klara (wat moet je als op andere plekken geen voorraad meer is) en ik ben blij te melden dat ik juist een positieve ervaring heb. Vlotte afhandeling, mijn bestelling was zeer goed verpakt en ik had 'm snel in huis. Eigenlijk precies zoals je zou willen allemaal.

2011幎12月21日

Goede en snelle service

Wij hebben hier donderdag een schommel besteld en eerst gebeld met een paar vragen over dit product, werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en konden de vragen erg goed beantwoorden. Het is net afgeleverd en ziet er super uit, even ophangen en dan plezier maken! ;)

2011幎11月12日

Erger kan niet

Op 18 oktober ben ik helaas ook zo stom geweest om bij KLARA.NL iets te bestellen. 3 weken later niet helemaal niets. dit terwijl het product binnen 1 dag leverbaar was, Ik heb reeds meerdere mails gestuurd waarbij je zo leuk een automatisch antwoord krijgt dat u mail binnen 1 a 2 werkdagen beantwoord wordt, nou mooi niet dus! webformulier niets. bellen nou zonde van je tijd en geld want dat antwoord apparaat staat volgens mij in een leeg pand.
Thuiswinkelwaarborg is voor mij overigens ook geen garantie meer want die lui doen ook niets voor je. Wil gewoon mij geld terug...
jammer trouwens dat je niet lager dan 1 ster kunt beoordelen

Kortom mijn advies: BESTEL HIER NIETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011幎11月6日

Ronduit slecht, afzetters!

Op 22 augustus ben ik helaas ook zo stom geweest om bij KLARA.NL iets te bestellen. Nu bijna twee maanden later en wat denk je.........NIETS NOPPES NADA!!!

Kortom mijn advies: BESTEL HIER NIETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011幎10月10日
5぀星のうち1の評䟡

Verschrikkelijk bedrijf, geen service. Bestel hier aub niets!

5 maanden geleden hebben wij 4 producten besteld bij Klara.nl. Netjes vooraf betaald, maar sindsdien alleen problemen. Klara.nl verzond 2 van de producten na 2 á 3 weken. De overige 2 producten zouden in backorder zijn. We hebben hier een hele tijd op gewacht, maar de producten kwamen niet binnen. Na enige tijd hebben we geprobeerd om contact op te nemen met de klantenservice, maar dit bleek een onmogelijke taak. Op onze mails werd simpelweg niet gereageerd en ook telefonisch was Klara.nl onbereikbaar. Na een hoop pogingen tot contact besloten wij thuiswinkel.org in te schakelen. Zij hebben contact opgenomen met Klara.nl en kort hierna hebben we het 3e product ontvangen. Het laatste product zou binnen 2 weken worden bezorgd. Hier hebben we opnieuw op gewacht, maar ook deze keer lukte het Klara.nl niet om het product op tijd te leveren. Opnieuw werd er niet gereageerd op onze mails. Ook thuiswinkel.org kon niets meer voor ons betekenen. Onverwacht kregen we het laatste product (bijna 5 maanden na onze bestelling!) binnen. Klara.nl heeft op geen enkel moment excuses aangeboden of uitleg gegeven over de vertraagde verzending of het mijden van contact.
Advies: Bestel hier niets!!!

2011幎7月6日

Geen klantenservice

Zeer slecht. Na een bestelling te hebben geplaatst met een levertijd van 6 werkdagen, na 2 weken nogsteeds niks ontvangen of vernomen. Meerdere pogingen gedaan contact op te nemen, zonder enig resultaat. Uiteindelijk contact gezocht met webwinkel.org, waar ze zijn aangesloten. Hopelijk kan het op deze manier opgelost worden.

Ik stel voor helemaal niks te bestellen op klara.nl. Bovendien zijn er genoeg alternatieven.

2011幎4月22日

DRAMA

Alleen maar slechte ervaringen!
Bah!
Geen reacties op mailtjes en telefoontjes, alleen contact mogelijk nadat incassobureau op je is afgestuurd!
Verschrikkelijk!
NOOOIT MEER!