Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 34件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Som altid er det dejlig at handle med…

Som altid er det dejlig at handle med klassiske lamper

2024年12月28日

Kære Helle

Tusind tak for din skønne anmeldelse❤️ Også altid skønt at handle med dig 🤗Rigtig godt nytår til dig 🌟🥰

5つ星のうち5の評価

Flot udvalg af de lækreste lamper.

Flot udvalg af de lækreste lamper.
Kan varmt anbefales.

2024年8月7日

Hej Mai-Britt

Tusind tak for din skønne anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🌟🤗🥰

Pæne lamper

Pæne lamper

2024年12月11日

Hej Tommy

Tusind tak for din fine anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🌟

BEDSTE SERVICE HVER GANG

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service og smukke lamper – hver gang!

Jeg købte mine første lamper hos Klassiske Lamper til vores nye hus for næsten 6 år siden, og jeg har været imponeret lige siden. Lamperne var smukke, af høj kvalitet og passede perfekt ind i vores hjem – takket være Vibekes gode råd og vejledning.

Siden dengang har jeg bestilt flere ting hos Vibeke, og servicen er bare i TOP hver eneste gang. Vibeke er altid utrolig hjælpsom, engageret og sørger for, at man som kunde får præcis, hvad man søger. Hendes store viden og passion for klassiske lamper gør oplevelsen helt unik, og man føler sig altid værdsat som kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Klassiske Lamper – både for deres smukke udvalg og for den helt exceptionelle kundeservice.

Tak, Vibeke, for altid at være så dygtig og imødekommende! 🙏✨

2024年12月17日
自発的なレビュー

Kære Thomas

For første gang har vi, i familien, valgt kun at give de helt små børnebørn julegaver 🎁🎁 Men hold nu op en helt fantastisk julegave, du så lige får anbrangt i min julesok 🧦

Tusind tusind tusind tak Thomas 🤶🥰 Det er så gengældt 🤗 For det er altid hyggeligt at hjælpe dig med de rette lamper og pærer til din meget smukke patriciervilla 👌

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul 🎄

Endnu engang tusind tak 🥰

Julehilsnen og stjernedrys

5つ星のうち5の評価

Altid fin behandling og varer af god…

Altid fin behandling og varer af god kvalitet.

2024年11月6日

Kære Ole (og nye nabo)

Tusind tak for dine meget fine ord og skønne 5-stjernet anmeldelse 🤩

Sjovt, at vi nu er blevet naboer 😃

Vi ses 😘

Super hjælpsomme og kreative

Super hjælpsomme og kreative. Perfekt og hurtig levering.

2024年11月11日

Kære Lars

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🥰

5つ星のうち4の評価

Klassiske Lamper ApS tilbyder smukke

Klassiske Lamper ApS tilbyder smukke, klassiske lamper og en fremragende service. Det er virkelig værd at besøge deres showroom, og Vibeke er fantastisk til at give gode råd, samtidig med at hun tager hensyn til prisniveauer. En ordentlig handel med personlig levering for at passe ind i planerne. Samlet set en rigtig god oplevelse. 4 stjerner!

2024年10月26日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og så flotte lamper…

Fantastisk service og så flotte lamper ! Tak for virkelig god råd og vejledning 😀

2024年11月7日

Kære Mia

Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰 Det er så dejligt at have mødt dig, og så hyggeligt med vores snakke 🤗

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering

Mange lamper i deres show room og ingen problemer med at få nogle med hjem for at bestemme den der passede bedst. Efter bestilling hurtig levering.
Charlotte

2024年9月26日

Hej Charlotte

Tusind tusind tak for din meget fine anmeldelse og skønne 5 stjerner 🥰

Jeg glæder mig, til at se dine downlight på dit hus 🤩

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。