レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rligere plads skal man lede lÊnge efter, man fÞlte sig overhovedet ikke velkommen, personalet virkede fuldstÊndig ligeglade. Der lugtede af kloakvand pÃ¥ toiletterne og rengÞring og vedligehold er v... もっず芋る

Ikke hvad vi forventede. Langt fra. Vi var pÃ¥ campingpladsen i 2021, hvor den var top lÊkker, alt spillede og der var ingen dÃ¥rligere oplevelser. Derfor tog vi tilbage i Ã¥r, men Þv for en ople... もっず芋る

Fantastisk beliggenhed! Men rÊdselsfuld service og elendige faciliteter. Minigolf banen er helt smadret. Det store legeststiv er ved at falde fra hinanden. Moon cars er rustne. Maden i cafe... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

51件のレビュヌ

Netop hjemvendt fra en skuffende uge på Klim strand camping

Vi har netop tilbragt en uge pÃ¥ Klim Strand Camping, og mens stedet har stor charme og potentiale, var der desvÊrre flere omrÃ¥der, der halter – isÊr nÃ¥r det gÊlder vedligeholdelse og service.

Poolområdet var generelt beskidt hele ugen, med tydelige spor af sand på bunden. Selvom der blev gjort forsÞg på rengÞring, fremstod toiletter og badeland ulÊkre og misligholdte. I badelandet hang loftplader faretruende, og der var opsat net under taget for at fange dem, hvilket tydeligt signalerer manglende vedligeholdelse.

Det samme gjorde sig gÊldende i legelandet, hvor loftet ogsÃ¥ var i sÃ¥ dÃ¥rlig stand, at der var sat net op i loftet for at fange loftplader, som snart vil falde ned. LegeomrÃ¥det i sig selv bar prÊg af slid og manglende opdatering – faciliteterne var godt brugte og trÊnger i den grad til udskiftning.

De 6 familiebaderum havde to brusere hver, men i samtlige rum fungerede kun én bruser – formentlig for at spare vand. Dette er ikke tilfredsstillende i hÞjsÊsonen og for rum, der netop skal kunne rumme hele familier. I kÞkkenomrÃ¥det fungerede et af komfurerne ikke, hvilket betÞd ekstra pres og kÞ til madlavning for campister.

Underholdningen har taget et markant dyk siden vores besÞg for 3 Ã¥r siden. I denne uge oplevede vi en “familieaften” med sang, som desvÊrre ikke imponerede. Der mangler personale med bÞrnetÊkke og evne til at engagere bÞrnene. Derudover var der store sprogbarrierer – personalet havde svÊrt ved bÃ¥de dansk og engelsk, hvilket gjorde kommunikationen udfordrende.

Klim Strand Camping ligger fantastisk og har masser af potentiale, men der krÊves en kÊrlig hånd med vedligeholdelse og bedre styring af faciliteterne, hvis pladsen skal leve op til sin pris og stÞrrelse.

2025幎7月19日

Mangel på vedligehold

Ikke hvad vi forventede. Langt fra.
Vi var på campingpladsen i 2021, hvor den var top lÊkker, alt spillede og der var ingen dårligere oplevelser.
Derfor tog vi tilbage i år, men Þv for en oplevelse.
Vedligeholdelsen er under al kritik! Bygninger der er mÞg beskidte af alger, legeplads hvor en karussel mangler gynger (fair nok) men så spÊr den af. Terrassen som kan benyttes i forbindelse med badeland står absolut ikke som indbydende. Liggestole står stablet hulter til bulter med alger på, ukrudt på terrassen og slet ikke klar og indbydende! Ligeså med ukrudt en halv meter hÞjt ved selve underholdnings scenen. Jeg mener, hvorfor ikke gÞre klar til sÊsonen og lade det stå pÊnt og indbydende. Det forstår jeg ikke.
Personalet virker ikke klar på en camping sÊson.

Hoppepuder og mooncars er fine og i orden. Det er lÊkkert med tÊt på strand, men ellers vil jeg ikke anbefale pladsen.

2025幎7月11日

DÃ¥rlig facilteret.

Vi har kÞbt en vogn her oppe. NÊste år bliver den flytte. Legelandet i dårlig stand og gået meget i stykker. Bade landet meget varmt i omklÊdning og bunden i bade landet meget beskidt. Lever ikke op til det vi havde forventes. Men kÞkkenet og toilettern er fine nok. Og stranden er lÊkker.

2025幎7月4日
自発的なレビュヌ

Vi er lige kommet hjem efter en

Vi er lige kommet hjem efter en hyggelig weekend. Der er super mange aktiviteter for vores 2,5Ã¥rige datter. Legeland indenfor og rigtigt mange udendÞrs legepladser pÃ¥ pladsen. Super godt badeland. Det eneste lille minus var at der var meget sand pÃ¥ bunden i det varme bassin. Meget venligt personale. 👍

2025幎6月15日

0 stjerner herfra

Jeg kan på ingen måde anbefale denne campingplads.
Boede i en strand hytte - hytte 14 hen over nytåret. Hytten var ved ankomst beskidt og meget kold. Vi måtte skrue godt op for varmen for at der kunne blive varmt, hvilket resulterede i at svampesporer blev aktiveret, og den ene af os dermed blev så hårdt plaget af allergi, at hun nÊsten ikke kunne trÊkke vejret og hostede i et vÊk.
Dette skrev vi til campingpladsen den 31-12-24, men de valgte ikke at reagere fÞr jeg ringede til dem. Mailen var ikke kommet frem påstod de. Sjovt kom kom samme mail til samme mailadresse frem lige efter jeg havde ringet, da jeg fremsende den en gang mere. Igen reagerede de ikke, fÞr jeg endnu engang ringede. Jeg blev spurgt hvad jeg forventede, og mit svar godtgÞrelse i for af et afslag i prisen.
De afviste med besked om at de ikke kunne gÞre noget ved at vi havde haft denne dårlige oplevelse, og jeg siger bare - det var ikke billigt at bo der.
Beskeden lÞd, at havde der vÊret nogen i receptionen havde vi fået en anden hytte. Det er jo en nem undskyldning når der ingen var den 31-12-24
Virkelig dårlig kundeservice og virkelig dårlig oplevelse med deres hytte

2024幎12月31日

MØG BESKIDT BADELAND

Jeg var, sammen med min sÞn og to andre familiemedlemmer, nede og besÞge jeres badeland forleden, og jeres badeland var under al kritik i dag.

For det fÞrste; I siger at jeres varmvandsbassin normalvis er 34 grader. Dét var i hvert fald ikke tilfÊldet.
Jeg er glad for at jeg ikke tog min datter på 10 måneder med, som skulle have vÊret i det bassin, for det var bestemt ikke 34 grader.

For det andet; “varmtvandsbassinet” og det store bassin var MØG beskidt. Der var store dynger af sand hele vejen hen langs bassinbunden, og “varmtvandsbassinet” var helt grÞnt og meget beskidt at se pÃ¥.

For det tredje; man fik beskidte fÞdder og sand under fÞdderne ved at gå på jeres klinker inde i badelandet.

For det fjerde; det var ikke muligt at bruge rutschebanen, fordi der ikke var tÊndt for vandet.

Og afslutningsvist; der var også mÞg beskidt inde i bruseren i omklÊdningen. Store sorte hår i risten.

Man fik desvÊrre lidt en fornemmelse af, at der ikke var blevet gjort rent i flere dage. Og havde det ikke vÊret fordi vores bÞrn var blevet ulykkelige ved at blive hevet op af bassinet, så havde jeg gjort det. Det var faktisk så slemt, at jeg var i tvivl om bassinene overhovedet var renset og jeg var bekymret for, om de kunne blive syge af det.

Vi har selv en udendÞrs pool derhjemme, så jeg ved hvordan det skal renses med Klor, PH osv., og derfor ved jeg også hvor syg man kan blive, hvis man ikke fÞlgerne hygiejnereglerne.

Det var virkelig en Êrgerlig og uheldig oplevelse, for vi har brugt jeres badeland MANGE gange og vil meget gerne fortsÊtte med det. Det er forhåbentligt både fÞrste og sidste gang at vi bliver mÞdt af det her syn. Så ville vi hellere at I havde sagt, at badelandet var lukket den dag. Jeg fÞler mig meget snydt og fÞler at jeg hellere ville have lagt mine penge der en anden dag.

2025幎1月2日

Dårlig service, hårde senge

Vi har haft booket tre nÊtter i en hytte på pladsen. Hytten (Klim-hytte) var ren og pÊn, men meget kedelig og upersonlig og på ingen måde hyggelig. Det kan man dog leve med, men det kan man derimod ikke med de senge, der er i hytten. De er omtrent lige så blÞde som et
strygebrÊt, så alle mand tager hjem med ondt i kroppen.

Derudover har servicen vÊret begrÊnset. På trods af flere medarbejdere til stede og kun mig som kunde, måtte jeg vente på at få hjÊlp i receptionen. Dette gjorde sig gÊldende alle gange, vi var deroppe.

På sedler i receptionen har vi kunnet se, at der i dag, onsdag, skulle vÊre pandekagebuffet i bistroen. Det ville vi gerne med til, men fik så at vide af medarbejderen i receptionen, at det krÊvede tilmelding. Det stod der imidlertid ikke noget om nogen steder. Ej heller på den seddel, der blev udleveret sammen med velkomstbrevet ved ankomsten.
Medarbejderen forklarede, at hun ikke vidste noget om arrangementet, da "vi har så mange arrangementer, at vi ikke også kan holde styr på dem, der er i bistroen". Godt så. Vi gik over i bistroen, hvor bistro-fatter fÞrst lukkede alle ind, der var tilmeldt, og dernÊst vurderede, at der var plads til os og alle andre, der stod derude også.
Da vi skulle betale for drikkevarerne, forlangte de 80 kr for vores vennepars drikkevarer, der kun sammenlagt skulle koste 50 kr. Da bistro-fatter blev gjort opmÊrksom på det, regnede han om og endte på 60 kr, hvorefter vores vennepar gav op. Vores drikkevarer blev også 5 kr dyrere end angivet, da bistro-fatter ikke kunne huske egne priser. Han kunne imidlertid ikke finde ud af at betjene kasseapparatet, så jeg opgav at få den 5'er tilbage.
Det blev dog vÊrre endnu, da der slet ikke var hverken pandekager eller fyld nok. Alle nåede ikke at få fÞrste gang, fÞr der ikke var flere pandekager. Efter en del venten kom der flere, men de forsvandt også hurtigt og til sidst var der heller ikke fyld nok. Mens vi stod og ventede på mad ved buffeten, blev alle vores tallerkener og glas rykket vÊk fra halvdelen af vores pladser, da der pludselig skulle vÊre bÞrnebanko. Dette planlagt til kl. 13, mens pandekagebuffeten startede kl 12, men da vi hele tiden måtte vente på mad, var folk ikke fÊrdige med at spise. Vi kunne så ikke snakke sammen mere, og der kom ikke mere mad, så vi måtte liste ud.

Vi forstår heller ikke, hvorfor der ikke er en medarbejder/livredder i badeland. Det burde der vÊre med så mange bÞrn. Derudover har badelandet fået ny belÊgning, så man får pletter på sit badetÞj + der ligger fuger og lignende over alt. Der er skiltet med, at man kan få afsmitning på tÞjet, men det gÞr det ikke sjovere.

Kan i Þvrigt tilfÞje, at jeg har fået at vide, at der stod i vores booking, at pandekagebuffeten krÊver tilmeldingen. Jeg måtte igennem fire mails og klikke på adskillige links for at finde det, så det er altså ikke noget, der er synligt med det blotte Þje. Det er i Þvrigt nÊvt som ekstrakommentar med en * i bunden af en side, efter man har klikket på flere links.

Alt i alt må vi nok erkende, at det ikke har vÊret en fed tur. Beliggenheden er super og der var rent - derfor to stjerner, men vi kommer ikke igen.

2024幎10月16日

Manglende professionalisme..dårlig service.

Tak til Emma og Emma .disse to piger/unge damer gÞr virkelig en forskel..de er en mega aktiv for pladsen..om det var krea vÊrksted,fodbold,skattejagt..osv...for ikke at glemme deres fantastiske energi udladning med show,sang og dans fredag og lÞrdag aften..tak i to fortjener 5*🙏🙏🙏Men her en rÊkke episoder der trÊkker ned i den samlede vurdering..da vi ankommer,fÃ¥r vi udlever kort og arm bÃ¥nd til de 4 stk vi er i familien,,vi opdager der mangler et armbÃ¥nd ,,altsÃ¥ armbÃ¥nd til bÞrn,kort til voksen,,ut gÃ¥r i receptionen,der mÞder vi den unge mand der havde "pakker" velkomst pakken med bla kort og armbÃ¥nd..vi forklarer vi mangler et armbÃ¥nd..han siger kort ,"er du sikker??"..Þhhh ja ,ganske sikker,kan da tÊlle der mangler,,fÃ¥r dog udleveret det manglende armbÃ¥nd..dette er en lille ting .men det bliver mere markant...vi er to familier afsted..begge to voksne og to bÞrn..vores familie betalte de ca kr 4100 for pladsen i marts mdr...vores venner betalte for mindre end en uge siden..ca kr 3100 var deres pris???vi ligge ved siden af hinanden,!! Dette opsÞger ut at fÃ¥ en forstÃ¥else for i receptionen,og har en klar forventning om at mÞde en handlekraftig,service mindet person!!men fÃ¥r en forklaring der ikke lÞser min frustration,,"de har fÃ¥et et tilbud"" er svaret jeg fÃ¥r..Þhhh ja det kan jeg se...men hvad er lÞsningen???godt klar over det kan vÊre svÊrt at fÃ¥ penge retur...men en form for kompensation i form at en is,rundstykker eller lign havde jeg nok forventet..men ak,ingen forstÃ¥else for at min familie havde betalt 25% mere for den samme ferie,,samt de har haft mine penge i flere mdr,,💞💞MEn det der sker nogle dage senere,gÞr at jeg fÞler mig nÞdsaget til at skrive er en episode min kone og datter oplever i bade rummet ved vandlandet...min kone og datter er pÃ¥ ved i bruseren for at blive vasket inden vandland...her ser og hÞrer min kone en voksen kvinde sige til sit barn,da barnet siger hun skal tisse," det er ok at tisse i bruserne,""der er ca 2 meter til et toilet,🀢🀢🀢min kone er mÃ¥llÞs FÞj for den,,men min datter genkender den mor,,og det er der desvÊrre samme person der tidligere ikke har ,efter min mening udvist sÊrlig stor professionalisme..jeg er ked af vi har fÃ¥et denne opfattelse af den generelle moral pÃ¥ pladsen..vi kommer ikke tilbage hertil ..ps det skal siges den generelle rengÞring er fin..men Þv en negativ oplevelse..

2024幎8月3日

Hurra for Klim Strand Camping

Har forladt Klim Strand Camping i dag, men kun fordi vi skulle videre. Det er en skÞn campingplads, med dejlige medarbejdere. Der bliver gjort rent på toiletter og baderum flere gange dagligt. Vi vil isÊr fremhÊve det gode initiativ med dagens ret, god dansk mad. Det er ikke oplevet på andre First Camp. Et enkelt ups er der dog. WIFI fungerer ikke ret godt, der er ingen info om det i velkomstpakken og det er svÊrt at se udfyldningsfelterne. Det er ikke så rart at nogle tager deres hund med i kÞkkener.

2024幎7月18日

SkÞnt ophold

Utrolige sÞde og servicemindet personale. SkÞn og hyggelig plads. Gode og rene servicehuse men I må godt huske at få afkalket jeres brusehoveder i baderummene. Det var et skÞnt ophold og ikke sidste gang vi kommer her.

2024幎5月9日

LAD VÆR MED AT VÆLGE FIRST CAMP/KLIM

LAD VÆR MED AT VÆLGE FIRST CAMP/KLIM STRAND CAMPING!!!
Det er IKKE pengene vÊrd, uanset om du kommer som "kÞrende campist" eller du er fastlÊgger!
Udenfor sommerferien (uge 27 - 32) lukker ALT kl 17! - Så er det ikke lÊngere muligt at benytte sig af badeland, legeland, minigolf, go-kart og lign. Du kan heller IKKE kÞbe en is eller benytte dig af kiosken, da den er lukket!
Bistroen er heller ikke åben, og service niveau er generelt dårligt!
Diverse service bygninger er utÊtte i tagene og de bliver IKKE reperaret (stået på i 2 sÊsoner nu!). DernÊst bliver de lukket ned så snart vi er udenfor hÞjsÊsonen.
Deres tennisbane er helt nedslidt og fyldt med buler og ikke vÊrd at benytte sig af.

Pladsen er tom fordi folk flygter derfra - Det har ellers hidtil vÊret en yderst dejlig plads som var meget besÞgt, men efter at first camp har overtaget den er det kun gået en vej og det er nedad!
Deres maskot som de reklamere med (Yessi) kommer også kun i hÞj sÊsonen.
Der er heller ingen aktiviteter der bliver holdt i weekender eller i de små ferier (Påske, pinse og efterårsferie).
De har regler omkring at man IKKE må udleje sin egen campingvogn på plads - på trods af at de tjener stort på overnatningsgebyre mm. fra lejende gÊster.
Deres udlejnings hytter er fyldt med skimmelsvamp og er fugtige og utÊtte.

Jeg vil bestemt ikke anbefale First camp generelt og ej heller Klim strand camping.
laver man en aftale med personalet så få alt på slrift for personalet i rec lÞber fra deres aftaler. de tro de er konge som bare kan gÞre som de vil. hvis de skyler en person penge enden via strÞm eller anden former så kan de ikke betalales men skal trakkes fra i sÊson til året efter og når man så siger jamen vi flytter plads så vil de ikke udbetale dem men de penge er tabt. jeg lave en aftale om at vaske deres udlejnings vogne i april mdr 23 de penge har jeg ikke fået i nu de fraligger sig alt ansvar og siger den må du ta med den anden personale men ingen tager ansvar. sidst år alså 2022 vÊr den en af deres vonde som miste et tagvindue som blaste over i mit telt det lavde plads lederen og jeg en aftale om nogen ting som jeg skulle benytte mig af i 23 jeg har brugt halvdele og ville bruge det sidste her i sep mdr det kunne ikke lade sig gÞre fordi det havde hun slettet vores aftale fordi at klim strand ikke havde nogen penge det var ordret hendes besked til mig. så som sagt få alt på skrift
når det så er sagt så er det en hyggelig plads. men ingen folk på pladsen mere first camp kÞre klim i sÊnk. konkurs mvh en fastligger som snart flytter der fra
mvh René jensen

2023幎9月14日

Som fastlÊgger på 6

Som fastlÊgger pÃ¥ 6. År pÃ¥ first camp Klim strand nordvestkyst. Vi var nogen af dem som var med til at se hvordan pladsen blev mere og mere tom. En ting er sikkert de skÞnne medarbejder som udfÞre deres job til ug super skÞnne og giver en super skÞn service til alle campingfolkene bÃ¥de fastlÊggerne men ogsÃ¥ turisterne
. Men nÃ¥r det sÃ¥ er sagt sÃ¥ er pladsen virkelig gÃ¥et fra super hyggelig plads til tom og kedelig plads. En campingsÊson gÃ¥r ofte fra pÃ¥ske til efterÃ¥rsferien men first camp har ingen ide om hvad camping hygge er. Der sker reelt kun noget fra og med uge 27 til og med uge 32 hvor alt har Ã¥ben til kl 22 men alle andre uger kan vi godt vinke farvel til aften hygge med en is eller en tur i legeland eller badeland fordi nÃ¥r man runder den 28. August sÃ¥ er alt lukket kl 17 og alt hvad der hedder bistro har slet ikke Ã¥ben lÊngere
. Fordi first camp ikke vil gÞre det der skal til for at trÊkke folk der op.
I de 6 Ã¥r vi har vÊret fastligger her oppe er dette vores sidste sÊson fordi der er ingen gÊster tilbage pÃ¥ pladsen og ingen turister. Det er bare blevet til den mest triste og grÃ¥ plads sÃ¥ sÞrgeligt for en ellers lÊkker beliggenhed og for et skÞnt personale
. De er desvÊrre bare endnu et par brikker i et stÞrre puslespil og det sku synd.
Samt er alt lukket ned når vi når en vintercamping der er intet åben

2023幎9月3日

Senior rabat på 20 % fik vi ikke

Vi har som senior lige vÊret en uge på Klim Strandcamping og fÞler os snydt.
Efter at vi havde betalt kunne vi se at vi ikke havde fået senior rabat 20 %.
Den sÞde unge pige i receptionen beklagede, hun kunne desvÊrre intet gÞre når vi havde betalt.
Vi blev dagen efter ringet op af en medarbejder fra First Camp. Hun kunne fortÊlle at vi slet ikke var blevet snydt, hvis vi selv havde booket online ville det have kostet os kr. 600 mere.
Det er en meget uigennemsigtig prispolitik.
Hun forsÞgte at fortÊlle at prisen ville vÊre forskellig fra dag til dag og at vi ikke selv kunne finde den rigtige pris.
Vi vil aldrig bruge First Camp mere og vil anbefale andre at undersÞge om rabatterne der står på deres hjemmeside slet ikke eksistere.
Vi fÞler os snydt

2023幎8月20日