Finn går fÞrst når problemet er lÞst
Finn går fÞrst når problemet er lÞst, virkelig god service kan kun anbefales
Professionel aut. kloakmester i HelsingÞr og NordsjÊlland med stor erfaring alle former for kloakarbejde - LÊs mere om vores effektive lÞsninger.
EwaldsvÊnget 33, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
Finn går fÞrst når problemet er lÞst, virkelig god service kan kun anbefales
Vi har fået lavet en faskine til regnvand. Opgaven blev udfÞrt perfekt og til en fair pris. Alt blev afleveret pÊnt der blev enda også sået grÊs. Kan kun anbefales.
Super professionel , kom til aftalt tid sidstmpÃ¥ en fredag og til en meget rimelig prisð
Vi havde en rigtig god oplevelse med Finn og hans team! De er meget professionelle, leverede en virkelig god service og et rigtig godt resultat. Stor anbefaling herfra!
Tusinde tak til Finn Pedersen for et utrolig godt stykke arbejde. Vi havde fået vand i kÊlderen. Jeg ringede til Finn om eftermiddagen, og nÊste morgen stod han der, og fandt ud af, at vi havde en pumpe i vores nedlÞbsbrÞnd, som var i stykker. Dagen efter var den skiftede, og han hjalp os også med kontakt til en elektriker. KÊmpe anbefaling herfra. Camilla Voigt
Herfra en kÊmpe tak til Finn og hans team for et enormt godt udfÞrt stykke arbejde og super behandling. Vi har kun gode ting at sige, her går man ikke galt i byen.
Vi ringede til Kloakfinn.dk og forklarede vi havde en stoppet kloak. Finn kom en fredag eftermiddag kl. 1600, og gjorde vores weekend noget rarere end forventet. Tak for hurtig udrykning, spuling af kloak. Finn Pedersen er er super behageligt menneske og yder en god service.
Overordentlig god service. Efter at vÊre blevet brÊndt af af en anden kloakmester i 7 uger kontaktede vi Finn for at få et tilbud på etablering af ny kloak i tilbygning. Finn svarede med det samme og kom et par dage senere og gav et rigtigt fint tilbud på opgaven. De kom ud ugen efter og lavede et flot og professionelt stykke arbejde. Vi er meget tilfredse. De bedste anbefalinger herfra.
God oplevelse.
Vi har haft en god oplevelse med firmaet. Finn kender lovgivningen på området og de nyeste regler. Han rettede flot op på noget juks Eurodan huse havde hyret MB fundament til at udfÞrer ifm. et nybyggeri.
Vi skrev på firmaets hjemmesideformular den 6/6, vedr. tilbud på udbedring af utÊthed i vandlås under håndvask. I dag den 15/6 har vi stadig intet hÞrt fra firmaet. Telefonen er optaget.
Var det ikke en god ide, at man kom tilbage med f.eks. "Tak for henvendelsen, vi vil svare så hurtigt som muligt".
Eller: "På grund af travlhed kan vi desvÊrre ikke besvare henvendelser fra nye kunder".
Eller: "Firmaet er ophÞrt, vi henviser til andre aut. kloakmestre".
vh
Ulla og Ivar Danielsen