...gode produkter, velfungerende hjemmeside, fin tlf-service samt hurtig og effektiv levering via gls, og da der viste sig at vÊre en fejl i leveringen, var klubvin.dk flinke og imÞdekommende, sÞrgede... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et en fantastisk udsÞgt betjening, vejledning og service af Esben fra Klubvin, som jeg varmt kan anbefale at kÞbe vinkÞleskab hos. Ligeledes fragtmand Edgar fra Vojens, som kom og bar, instal... ãã£ãšèŠã
5 stjerner herfra. Blev godt orientering om varen undervejs. Fra bestilling til levering. Fragtfirmaet var endda sÃ¥ venlige, at ringe og spÞrge, hvornÃ¥r jeg gerne ville have varen leveret. Rigtig... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt et mQuvee vinkÞleskab hos Klubvin. Jeg har kun oplevet, den bedste pris, den bedste service, bÃ¥de via mail og telefon. KÞleskabet var nemt at montere og stÃ¥r rigtig fin, glÊder mig til... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Klubvin.dk - til dig med god smag. Stort udvalg i vin, vinreoler og vinkÞleskabe samt vintilbehÞr. Gratis fragt kÞb for over 499,- Personlig rådgivning og vejledning. Vi glÊder os til at betjene dig!
Fiskerengen 12, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
- 7025 9090
- Info@klubvin.dk
- www.klubvin.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fin oplevelse
Super forretning!
Bestilte på Black Friday - lang ventetid
Bestilte på Black Friday, et vinkÞleskab på tilbud. Det viste sig så, at det ikke lÊngere var på lager. Jeg valgte at forsÊtte med at ville modtage, når nu andre udsalg også var sluttet da jeg fik dette at vide. Det ankom fÞrst start februar..
God respons fra kundeservice, men man kunne have forventet en form for undskyldning.

Klubvin.dk - Hele Danmarks Vinhandel ããã®åç
Venlig og kompetent behandling,
Hurtig levering og god service.
flot og solid vin- reol
Nemt at bestille via jeres hjemmeside , og fantastisk hurtig levering af en flot og solid vinreol - tak !
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg havde nogle problemer med en vare jeg modtog - jeg skrev til dem og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik ordnet mit problem. Vil helt klart handle her igen.
Varm anbefaling
Flot service, hurtigt svar, konkurrencesvarende priser. Vi kÞbte vinreoler og fik det hele leveret dagen efter bestillingen, alt levede op til vores forventninger. Her handler vi gerne igen.
LÊkker vinreol og lynhurtig service ogâŠ
LÊkker vinreol og lynhurtig service og levering ðððŒ
Super god service og hurtig levering
Quick ekspedition og levering ðð»
Super hurtig service!
Super tilfreds âŒïž SkÞnne reolerð
Super tilfreds âŒïž SkÞnne reolerð
Lige til at gå til.
Tak
Leverede aftalte varer inden for 24âŠ
Leverede aftalte varer inden for 24 timer, god butik.
Super oplevelse.
Jeg skulle bruge en speciel vin, som jeg ikke kunne opdrive her hvor jeg bor. Jeg sÞgte på nettet og fandt Klubvin.dk, som havde den. jeg bestilte og modtog vinen få dage efter. Meget professionelt firma.
Rigtig god service
netkÞb ved Klubvin uden problemer.