Geleverd tegen ultrasone snelheid, wauw. ❗️Jammer wel dat een staal pas gegeven wordt vanaf een bepaald bedrag, ook al plaats je een bestelling. Het meesturen van 1 staal zou standaard moeten zijn van... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle en correcte levering. Plumping gamma gekocht aangezien ik onlangs bevallen ben en dun haar heb. Voelt zacht aan en totaal niet zwaar. Moet het eindresultaat nog afwachten. Zeer aangename geur... もっと見る
Als eerste zijn de haarproducten van Kevin Murphey top! Onlangs heb ik weer een set shampoo en conditioner besteld; echter het pakketje was kwijtgeraakt bij Postnl. Bij Postnl zelf kreeg ik geen reac... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
KM.Store verkoopt oa Kevin Murphy haarverzorgingsproducten online.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
supersnelle levering
Wat een top producten de krullen lijn…
Wat een top producten de krullen lijn volledig in gebruik en wat is mijn haar er blij mee. Zelfs minder uitval en weer wat baby haartjes dus super blij en de geur zo heerlijk. Veel complimenten omdat mijn haar zo lekker ruikt. Ik ben echt fan
Ik kocht een set producten voor curly…
Ik kocht een set producten voor curly hair. Top producten en mijn krullen komen echt tot zijn recht.
Ik ben fan.
Mijn haar knapt er van op!!!
This store is one of my favourite
This store is one of my favourite, they deliver very fast and you get always something for free
Goede communicatie en site
Duidelijke beschrijving van de producten. Vraag die ik per mail had gesteld over kortingscode snel beantwoord en producten waren snel toegestuurd.
Op alle gebied zeer tevreden 😊
Altijd zeer snelle en correcte levering van topproducten.
De beste professionele haarproducten, met voorsprong!
Zeer snelle verzending! De shampoos en maskers zijn top. Ik heb al heel veel merken uitgetest, maar pas dankzij deze producten voelt en ziet mijn haar er compleet anders uit - de eerste keer dat ik dit zo overtuigd kan zeggen! De hydrate lijn lijkt voor mij het best te werken: zijdezacht glanzend haar, ik hoef amper moeite te doen om het te ontwarren na het douchen, terwijl ik anders steevast een pak haar kwijt was in mijn borstel door mijn lange fijne haar.
Fijne shampoo
Fijne shampoo, mooie grote verpakking & gelukkig met pompje geleverd. Ik gebruik de shampoo voor "normaal" haar 2-3x per week en dat is voldoende.
Alles goed!
Duidelijke website. Levering is snel, 2 dagen later producten binnen. Goed verpakt, niks gelekt o.i.d. Volgende keer ga ik weer wat bestellen 👌
Ik gebruik al jaren de producten van KM…
Ik gebruik al jaren de producten van KM na even iets anders gebruikt te hebben toch weer snel overgestapt naar KM want het is gewoon het beste wat er is.
Livraison super rapide
Livraison super rapide, reçue le lendemain de la commande.
Produits au top ! Je recommande sans hésitation. Des cheveux doux et brillants
De producten zijn fantastisch …
De producten zijn fantastisch enkel het pompje van de leave in repair krijg ik niet goed gedraaid om te kunnen pompen. Het is niet de eerste keer. Ook anderen laten proberen, doch zonder resultaat.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。