Knaap - Kost • Træning • Coaching レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Daniel, hvor jeg har haft samtaler med ham om mad, vaner, træning og alt muligt andet mellem himmel og jord. Vores aftaler har også budt på masser af god træn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har kæmpet med yoyo vægt mit hele voksenlivog og prøvet alle verdens kure. Endelig kom jeg til sted som hjælp mig til aktuel livsstilsændring, hvor over længere tid de har hjælpet mig at flytte... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super dygtig og professionel træner/diætist! Jeg har lært meget af forløbet og kan varmt anbefale deres sunde, fornuftige og realistiske “Knaap-tilgang” til sundhed, træning og kost, som handler om at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg startede mit forløb hos Knaap i februar 2023. Jeg trængte til et brush up ift. gode kostvaner, styrketræning af ryg, core og baller i et en til en træningsforløb med Alexander, som coach. Det har... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス

当該企業による記述

Personlig træner og statsautoriseret klinisk diætist (cand.scient ernæring) i Valby, København. Specialister i vægttab og livsstils-omlægning, med fokus på varige resultater. Kostplaner, trænings-programmer og målrettet personlige træningsforløb.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Great coaching for healthy lifestyle

With Daniel I was able to reach my weight loss and fitness goals fairly fast - without feeling hungry. His program focused on adopting sustainable habits to lose and retain a healthy weight and lifestyle. I feel way stronger and healthier in only 4 months and I can see the positive impact on my life. I strongly recommend to anyone who is interested in picking up regular exercises for a healthier lifestyle.

2025年9月30日
5つ星のうち5の評価

Den bedste beslutning i flere år 🤩🤩

Jeg har gået hos Knaap træning i et forløb på 16 gange hos Daniel. Det har uden tvivl været den bedste beslutning jeg har taget længe. Jeg er 50 år og arbejde i en vuggestue - jeg har en del år tilbage på arbejdsmarkedet, så jeg tog ind til Daniel med et fokus på to ting at blive stærkere i min krop samt at tabe mig. Jeg havde en forventning om at det måtte kunne lykkes.
Jeg gik derinde i 4 mdr. og tabte mig 13 kg. Jeg blev stærkere og har samtidig fået en helt ny indstilling til mad og søde sager. Daniel har hjulpet mig til at fokusere på de gode ting jeg gør samt hvad det gør ved mig.
Jeg træner nu efter mit forløb 3 gange om ugen enten hjemme eller i træningscenter med en masse gode øvelser i bagagen samt modet til at prøve nye maskiner af. Jeg går hjem med en masse energi hver gang og fortsætter pt. stadig mit vægttab.
Jeg glæder mig til at komme ind til et opfølgningsforløb i slut okt. hvor vi mødes hver 1,5./2. måned.
Jeg er på ingen måde i tvivl om at Knaap træning og Daniel har hjulpet mig til at få en sundere indstilling til mad og træning og dermed en sundere livsstil.
Det er ikke en kur, men en livsstilsændring!!
PRØV DET!!! 🤗

2025年9月14日
5つ星のうち5の評価

Mit forløb hos Daniel Knaap har været…

Mit forløb hos Daniel Knaap har været en virkelig positiv oplevelse. Jeg søgte hjælp til at komme i gang med en fast træningsrutine og lære at udføre øvelserne korrekt – uden at risikere nye skader. Daniel er utrolig behagelig at arbejde sammen med og besidder en solid faglig viden om både træning og kost.
Han er nem at tale med, og vores samtaler kom langt omkring – hvilket gjorde træningen både underholdende og motiverende, selv når det var fysisk hårdt. Jeg har opnået tydelige resultater i form af lavere fedtprocent og øget muskelmasse, men vigtigst af alt har jeg fået værktøjerne til at kunne fortsætte på egen hånd. Forløbet har været både effektivt og sjovt – jeg kan på det varmeste anbefale Daniel som personlig træner.

2025年8月22日
5つ星のうち5の評価

Succesfuldt og behageligt forløb hos Daniel

Jeg opsøgte Daniel på et tidspunkt, hvor jeg kæmpede med både mit forhold til mad og en manglende glæde i hverdagen. Allerede under vores første samtale formåede han at se situationen fra helt nye vinkler og skabe en tryg ramme, hvor jeg følte mig set og forstået.

Daniel hjalp mig med at opbygge en hverdag med fokus på glæde, energi og balance – blandt andet gennem en overskuelig og realistisk madplan, hvor der også var plads til "livet". Ved hvert møde indledte vi med samtaler, som både gav mig værktøjer til at ændre tankemønstre, en dybere forståelse af mine tendenser og en naturlig motivation til at vælge det sunde fremfor de hurtige eller drastiske løsninger.

Forløbet har ikke kun givet mig gode resultater på vægten og øget styrke i træningen, men vigtigst af alt også en ro i hovedet omkring mad, træning og livsstil. Daniel er både karismatisk, oprigtig og utroligt behagelig at være sammen med – hvilket gjorde træningerne til noget, jeg virkelig så frem til.

Jeg kommer til at savne forløbet hos Knaap og vil ikke tøve et øjeblik med at vende tilbage. Jeg kan varmt anbefale Daniel til alle, der ønsker et professionelt, empatisk og motiverende forløb, hvor der er fokus på både krop og sind.

2025年8月18日

Et fantastisk forløb!

Jeg havde et fantastisk forløb hos Daniel. Han spottede lynhurtigt, hvor vi skulle bruge vores tid, og det har været lynende effektivt. Både med kosten og træningen. Daniel møder en lige der, hvor man er og har en dejlig rolig tilgang til træningen. Daniel skaber en hyggelig, rolig og behagelig atmosfære, selvom pulsen er høj og træningen er intens. Massere hyggesnak, massere god træning. Jeg har fået glæden ved at træne tilbage, og vil helt klart anbefale Daniel til folk, der leder efter en træner.

2025年8月14日

Klar anbefaling

Jeg startede hos Daniel Knapp, fordi jeg gerne ville blive bedre til at styrketræne. Jeg syntes ikke, det var særlig sjovt at styrketræne, så jeg ville gerne have hjælp til at træne effektivt og bygge muskler op, da jeg havde en ret lav muskelmasse. Daniel hjalp mig til at skrue på min kost, så jeg fik spist nok til rent faktisk at kunne bygge muskler op, og i løbet af mit forløb lykkedes det mig at tage flere kilo muskler på, så min muskelmasse nu ligger inden for normalområdet.
Daniel har været rigtig god til at guide mig igennem forskellige øvelser, og jeg har oplevet, at jeg kunne meget mere, end jeg troede, at jeg kunne. Jeg kunne mærke, hvordan jeg blev stærkere og se, hvordan jeg kunne løfte stadig mere. Og det vildeste for mig har været at opleve, hvordan det med den rigtige teknik faktisk kan være helt sjovt at styrketræne.

2025年7月1日

Fantastisk og enkel løsning

Fantastisk og enkel løsning
Jeg ringe til Daniel fra knaap og fik en snak med ham vedr protein og kcal
Fantastisk nem og snakke med forstår problemer lider af Ibs og fik hurtigt styr på det så jeg fik mere energi osv han er mega dygtig til og komme med en masse forslag og har prøve de fleste af den af og det virker for mig så alt i alt godt tilfreds med Daniel forløb kæmpe tak til Daniel
Nu bliver der kørt løs også med træning

2025年7月6日
5つ星のうち2の評価

Den personlige træner var god

Den personlige træner var god, men sagde op midt i forløbet, hvorfor det hele blev hastet igennem. Stedet lever på INGEN måde op til hvad der står på hjemmesiden. Lokalerne var IKKE nyrenoveret. Badet var på INGEN måde nyrenoveret, men tværdimod meget beskidt og gammelt (slidt). Man træner ikke altid alene, som der også står på hjemmesiden. Vil ikke anbefale dette sted.

2025年5月26日

Knaap - Kost • Træning • Coaching からの回答

Tak for din anmeldelse og for dine ord om din personlige træner – det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med forløbet.

Vi er kede af, at dit samlede indtryk ikke levede op til dine forventninger. Når en træner af personlige årsager afslutter et forløb før tid, gør vi altid vores bedste for at sikre en god overgang og afslutning – men vi forstår godt, at det kan opleves forceret og ærgerligt, når der sker et skift i forløbet.

I forhold til faciliteterne vil vi gerne gøre opmærksom på, at badeområdet er under renovering i skrivende stund – dette er også oplyst på hjemmesiden. Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu bedre forhold snart.

Vores lokaler ligger i den gamle kapselfabrik i Valby – en bygning med sjæl og historie. Lokalerne er renoverede, men vi har valgt at bevare det rå udtryk og fabrikkens industrielle charme. Det falder ikke i alles smag, og det har vi fuld forståelse for.

Angående træning alene: Vores koncept tilstræber én-til-én træning med din træner i rolige rammer, som vi også mener vi står inde for.

Vi tager dine input til os og ønsker dig alt det bedste videre på din træningsrejse

Bh
Knaap

Anmeldelse af personlig træner Pernille hos Knaap 🌟

Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Pernille hos Knaap, og det har været en virkelig god oplevelse. Hun er både dygtig, motiverende og imødekommende. Fra første møde skabte hun en tryg og støttende atmosfære, hvor jeg følte mig set og taget seriøst – uanset niveau og mål.

Pernille formår at sammensætte træningsprogrammer, der er tilpasset præcis mine behov og ønsker. Hun forklarer øvelserne grundigt og giver løbende feedback, så jeg hele tiden udvikler mig og træner korrekt. Jeg har allerede mærket tydelige resultater – både fysisk og mentalt.

Det betyder meget for mig at have en træner, der virkelig brænder for at hjælpe andre med at nå deres mål, og det gør Pernille i den grad. Hun motiverer, udfordrer og støtter – og hun gør det med smil og professionalisme.

Jeg kan varmt anbefale Pernille til alle, der ønsker personlig og effektiv træning i gode rammer. Hun er en kæmpe gevinst for Knaap 🥰

2025年6月28日

Knaap - Kost • Træning • Coaching からの回答

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for!

Forløb hos Sabine

Har været i forløb hos Sabine, som har formået at give mig lige præcis den støtte og opbakning som jeg havde brug for på det rigtige tidspunkt. Kunne mærke at Sabine i starten “stod meget tæt” på mig og som tiden gik rykkede sig, så jeg kunne stå på egne ben. Har haft mange gode snakke, bl.a om hvad der bidrager til den mentale sundhed og jeg oplever at have fået motivationen og glæden til at være fysisk aktiv igen. Tusind tak for et fantastisk forløb, Sabine.

2025年4月23日

Knaap - Kost • Træning • Coaching からの回答

Tak for dine pæne ord! Det er værdsat!

5つ星のうち4の評価

Godt og motiverende forløb

Jeg har haft et godt forløb på Knaap hos Jan Bernhards-Werge. Jeg har gennemført 16 træninger
Det har været en god motivation ift. at indarbejde styrketræning i min hverdag både som hjemmetræning og i fitnesscentre.

2025年4月23日

Knaap - Kost • Træning • Coaching からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord :)

God vind fremover!

En kæmpe anbefaling af Sabine

En kæmpe anbefaling af Sabine som min mand og jeg har haft som personlig træner siden november 2024, i et forløb med målsætning om at reducere vægten, diætist vejledning og vanecoach. Vi har enetimer hos en meget kompetent og motiverende træner og resultaterne kommer i et fint tempo så vi sikre et varigt resultat. Kan varmt anbefale Sabine.

2025年3月31日

Hej Ulla,

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Knaap. Det er vi meget glade for. Det er dejligt at du har haft et givende og lærerigt forløb med Sabine som coach.

Knaap Teamet

5つ星のうち5の評価

Har haft et forløb hos Sabine i Valby…

Har haft et forløb hos Sabine i Valby og har virkelig haft gavn og hendes viden omkring kost og træning. 2 mdr. med hendes tilstedeværelse har hjulpet meget på mine tanker om kost og vægttab. Kan virkelig anbefale den dygtige Sabine altid en god støtte og humør i træningen🤩🤩🤩🤩🤩

2025年3月28日

Hej Dorthe,

Knaap Teamet

Kæmpe anbefaling af Daniel

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Daniel, som jeg vil give de varmeste anbefalinger!

Jeg kom til Daniel efter graviditet og barsel med mit første barn og havde mange efterfødselsgener i ryg og bækken, jeg ikke selv kunne få bugt med. Udover ryg- og bækkenproblemerne havde jeg også brug for at tabe nogle kilo og føle mig stærk igen oven på mit graviditets- og barselsforløb.
Fordi jeg havde bøvlet med smerter i ryggen og bækkenet og derfor selv var bange for at komme til at træne forkert, var det vigtigt for mig at komme i gode hænder hos en træner. Jeg følte mig tryg allerede ved første besøg hos Daniel, hvor han spottede alle mine udfordringer og fik lagt en plan, der gav mening for mig, og som kunne passe ind i mit liv. Han har været både dygtig, kompetent og rigtig rart selskab under hele mit forløb, som også betyder noget for mig, hvis jeg skal holde gejsten i et længere træningsforløb.

Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg havde turdet håbe på. Jeg føler mig langt stærkere, end jeg har været længe, jeg er kommet et godt stykke af vejen med de kilo, der skal af, og min ryg og mit bækken har det MEGET bedre. Samtidig har jeg aldrig haft så meget lyst til at styrketræne, som jeg har nu. Daniel har givet mig en fornyet træningsglæde, så jeg har lyst til at fortsætte selv, efter jeg er færdig med mit forløb. Daniel har fået mig til at se alle de muligheder, der er for at få mere bevægelse ind i en travl hverdag med børn.
Nu er træning blevet en ting, jeg prioriterer, så jeg har det godt i min krop. Det kunne ikke være bedre.

Jeg vil ikke tøve med at kontakte Daniel igen, hvis jeg en dag får brug for endnu et skub i den rigtige retning!

2025年3月25日

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid du har brugt på at skrive en lang beskrivelse af dit vellykket forløb. Vi er meget glade og stolte over, at din oplevelse har været god og at du ville komme tilbage til os.

Knaap Teamet.

5つ星のうち5の評価

En kæmpe anbefaling af Sabine.

En kæmpe anbefaling af Sabine.
Har netop afsluttet et godt 4 md. forløb hos Sabine, hvor målet var at tabe mig igennem varig kostomlægning og træning. Sabine har lært mig at finde min egen balance i forhold til kost og træning gennem gode råd og god vejledning, så jeg nu kan opretholde nye gode vaner.
Sabine er en virkelig dygtig coach, der skabe nogle gode sunde og længerevarende livsstilsændringer, og det er tydeligt at hun har en stor viden inden for kost, ernæring og træning.
Sabine er en utrolig nærværende og omsorgsfuld coach, der virkelig lytter til en. Hver gang jeg var “nede” fordi jeg ikke syntes at det gik hurtigt nok med vægttabet, fik Sabine mig på hesten igen ved at fremhæve alle de positive ting der var sket- som jeg ikke så på vægten, og jeg er altid endt med at gå hjem med nyt gåpåmod og en masse ny energi og en fornyet tro på mit nye liv.
Så de varmeste anbefalinger af Sabine, der udover at være utrolig dygtig, også er den sødeste, gladeste og mest empatiske coach nogen kan ønske sig.
Jeg kommer virkelig til at savne hende og vores gode samtaler og 1:1 træning❤️

2025年3月23日

Hej Lotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre om dit forløb hos os med Sabine som coach, har været vellykket. Endnu en gang, tak for de pæne ord om Knaap.

Knaap Teamet.

5つ星のうち3の評価

Det nye sted i Valby

Jeg har gået i knapt 2 år hos Knaap. Da det lå på Værkstedsvej, synes jeg, det var fantastisk. Har haft to forskellige trænere, som har været virkelig dygtige.
Men de nye faciliteter, som er fællesrum, i Valby. Synes jeg ikke er optimale eller lever op til Knaaps standart. Man skal vente på samtale rummet, kun et toilet/bad (man skal vente hvis der er en person i bad) De spontane, måske svære samtaler der kan dukke op under træningen, kan andre høre. Det tiltaler ikke mig. Derfor stopper jeg. Der er for langt for mig at komme til Østerbro. Ellers havde det været en mulighed.
Men tak for et par sjove og inspirerende år.

2025年3月12日

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft et godt langt forløb hos os!

5つ星のうち5の評価

Det absolut bedste forløb hos Sabine

Jeg har haft et forløb hos Sabine, som jeg har været meget glad for. Sabine er en virkelig dygtig og nærværende coach. Hun går op i at skabe nogle fede og effektive træninger, hvor der er rum til sammen at justere på øvelserne efter behov. Jeg vil til hver en tid anbefale Sabine til alle som har brug for en coach, som møder dem dér, hvor de er og som altid åbent og omsorgsfuldt lytter og giver gode råd og tips med på vejen. Det er tydeligt at Sabine går op i at skabe nogle gode, sunde og længerevarende livsstilsændringer for sine klienter og ikke blot noget man overholder, så længe man har et forløb hos hende. Jeg vil klart vælge Sabine igen, hvis jeg skal have et forløb hos Knaap :-)

2025年1月11日

Hej Marigona,

Tak for din anmeldese af Knaap. Den sætter vi stor pris på! Dejligt at læse at du har haft et godt forløb hos Sabine. Igen mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Sabine hos KNAAP er fantastisk!

Sabine hos KNAAP er fantastisk!
Jeg har gået i 3 måneder hos Sabine, og har været SÅ glade for det. Helt konkret har Sabine hjulpet mig med at justere de dårlige vaner igennem evidensbaserede råd og god vejledning - ganske små justeringer med store resultater over tid. Jeg har altid været meget 'enten eller' i min tilgang til både kost og træning med det resultat at de gode toner ofte ebbede relativt hurtigt ud. Hos Sabine fik jeg hjælp til at finde min egen balance, så jeg kan opretholde de nye, gode vaner - og så er det ovenikøbet en fornøjelse at være i selskab med hende! Sådan et varmt og sjovt menneske :)

Helt konkret kan jeg nu:

- Gå ind i et hvilket som helst træningsrum og selv sammensætte en effektiv helkropstræning. Det giver frihed i træningen og følelse af mere ejerskab over øvelserne.

- Korrekt viden om teknik og egne grænser, der gør, at jeg kan presse mig selv uden at få skader.

- Små, lette daglige vaner til mindre snacking, søde sager og lavt blodsukker, og mere bevidsthed om hvad min krop har brug for, og hvordan jeg bedst får dækket dens behov.

- Mere viden om min krops konkrete behov for vitaminer og proteiner.

- Mindre fokus på vægt, mere fokus på følelse af kroppen.

Alt i alt - jeg kan ikke anbefale Sabine nok!

2025年2月3日

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord om dit forløb hos Knaap. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse og har ønsket at dele din tanker omkring det. Vi er glade for at læse, at dit forløb hos Knaap og med Sabine som coach har været anbefalingsvædigt.

En investering for livet

Efter en sygemelding investerede jeg i mit helbred hos Knaap. I løbet af 2-3 måneder har jeg gennemgået et forløb, der har gjort mig sundere og stærkere end nogensinde før! Jeg har fået et helt nyt gåpåmod og masser af energi.
Forløbet har taget hensyn til min hverdag og mine vaner, og de er nu blevet en naturlig del af mit liv. Særligt de personlige 1:1trænings sessioner har været kanon og styrket min teknik enorm meget.
Udover kost og træning har jeg lært at vende dårlige vaner til gode vaner og det har gjort en stor forskel i min hverdag.
Knaap har hjulpet og støttet mig med at få et sundere og stærkere liv – både fysisk og mentalt og givet mig værktøjerne til selvstændigt at kunne træne og få styr på kosten.

2024年11月17日

Hej Faniel,

Tusind tak for din anmeldese og anbefaling af Knaap. Vi er super glade for at din oplevelse af os har været god og dit forløb har været skræddersyet til dig og dine behov.

5つ星のうち5の評価

I got more than I expected

If you're looking for motivation, good results, and tips on how to balance life and fitness, this is the right place for you! It was a pleasure to work with Daniel. He is professional and dedicated, well educated and experienced. As a former athlete, I knew how to train and what nutrition should be, but my biggest problem was a lack of motivation. Through our meetings, we created strong motivation and shifted the focus from simply losing weight to a more active and healthy lifestyle, where there was room for fitness, walking, different activities and more joy in life. And as a result, I not only lost weight, but also gained energy, fell in love with long walks and built a system that I try to follow. Summarizing all of the above in two words - highly recommend.

2024年10月2日

Hi Mila,

Thanks for your recommendation. we are delighted that your time at Knaap has been so good and helpfull.

Br.
Knaap team