レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Intet, absolut intet at beklage sig over.. Jeg holdt min fødselsdag med 50 gæster, nogle med allergier, alt blev afviklet til alles tilfredshed. Både booking, maden og betjeningen var fuldstændig fan... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Fin og hyggelig hytte. Men meget upersonlig velkomst ved ankomsten 🙁 Aftensmaden var velsmagende og fint anrettet ... men morgenbuffeten var meget skrabet og ikke det vi havde ventet ...og ingen blød... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Var i går gæst til en dejlig fest med rigtig lækkert tapasmad og gode vine. Veloplagte og søde tjenere. Grundene til at badehotellet ikke får 5 stjerner er følgende: Den ene ejer af hotelle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er lige kommet hjem fra 2 fantastiske dage på knudhule bade hotel! Hvis vi kunne give flere end 5 stjerner fik de det! Dejligt hyggeligt værelse! Suverent lækkert mad! 3 retters første aften , 4 re... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk

Intet, absolut intet at beklage sig over.. Jeg holdt min fødselsdag med 50 gæster, nogle med allergier, alt blev afviklet til alles tilfredshed. Både booking, maden og betjeningen var fuldstændig fantastisk.
Jeg kan kun anbefale Knudhule Badehotel til alle der skal holde en fest eller bare have en gastronomisk oplevelse .

2026年3月21日
5つ星のうち4の評価

Tiden står stille

Tiden står stille, og her menes i den bedste betydning, man kan nærmest sige sjælero pakket ind i lækre omgivelser, hvor detaljen har haft stor indflydelse for retningen, en kulinarisk oplevelse i madkunst, hvor erfaring, mange års flid, kærlighed for gastronomi kan smages i maden, selv i det mindste lille løg, den helt perfekte orange farvet gulerod med den rigtige lyd & smag da første bid blev taget…

Fisken på forrettens hvide baggrund, de to tykke stykker kalvemørbrad som var i centrum på hovedrettens hvide tallerken var en beskrivende oplevelse, det var perfekt rosa stegt og smagen var som når fuglene synger en forårsdag - 2026.

Vinkortet er imponerende, alles pengepung kan finde sin plads når listen kigges igennem. Det håber jeg virkelig, for hvis man har et ønske om at drikke de dyre propper for MERE end 150.000,- kr. pr. flaske, er KNUDHULE Badehotel ikke stedet for dig, og hvis de 450 forskellige muligheder, de 8.500 flasker IKKE er nok, er KNUDHULE Badehotel heller ikke stedet for jer.

Selve morgenkaffen er gennemtænkt, smagsløgene går hånd i hånd med morgenstilheden hvis man vælger at være en af de første gennem den hvide glasfordør, klar til endnu en ny dag i Ry, er en oplevelse, smagen af morgen ro og hyggelig stemning er hvad tankerne fyldes med i den stille restaurant som dufter at kaffe, fra de helt rigtige bønner…

Det næste som kommer, er skrevet fra det bedste sted i hjertet, med gode intentioner som kammerat i skriveriet, samt et lille håb om at bliver lyttet til.
Fordi, et smil koster jo ikke noget, jeg/Vi står tilbage for anden gang med samme oplevelse. Hvorfor kan man ikke vise positiv interesse for de kunder som står lige foran en, ved den hvide indskrivningsdisk. Kig på de folk som står lige foran DIG, lyt til dem, se dem i øjnene, måske kunne du lære noget Anders. Dine ”soldater” har jeg kun ros til, virker kompetente, og meget imødekommende, dem bør DU takke hver dag de møder ind på arbejde, og så kunne de helt sikkert lære DIG/JER noget, så lyt også til dem på næste personalemøde. Bare en lille opfordring herfra.

Det virker nogen gange som den militæriske tilgang har overtaget fornuften, og man måske mangler empati, forståelse for HELE helheden. Ikke er skrevet fordi jeg ønsker at træde nogen over tæerne, med har også haft et ønske om at skrive det så ærligt, så dels, det ikke kan misforstås eller forsøgt forklaret, under hovedoverskriften, “Det er fordi..”.

Man vælger endda at skrive ”It´s nice to be important. But it´s more important to be nice” til højre for den hvide reception, så er det mærkeligt at man så tilvælger den modsatte tilgang til sine gæster. Smil, Smil, for s...., Smil – det koster jo ikke noget. Vi vil jo gerne være her hvis…?.

Vi har været der i dag for anden gang inden for 6 måneder, der bliver helt sikkert en tredje… Men, det bliver med håbet om det som er skrevet overfor.

God sommer, til ALLE, når den kommer lige om lidt…

/Thomas Møller Gustafsson.
PS. STORT TILLYKKE til Svigerfar, og TAK for mad…

2026年2月22日

Anbefales , en super oplevelse

Når noget er godt skal man huske at sige det, og det var vores Knudhule ophold.
Smukt dekoreret, rigtige blomster, venligt og professionelt personale, meget lækker mad og vin.
Lidt smalle senge der gav en dårlig søvn; men det kunne nu også skyldes for meget mad og vin😉

2025年11月26日
5つ星のうち5の評価

Den perfekte ramme om vores bryllup

Vi holdt vores bryllup på Knudhule Badehotel, og det var den helt perfekte ramme for vores store dag.

Allerede i planlægningsfasen, oplevede vi en rigtig god dialog med hotellet, klare retningslinjer, hurtige svar og en imødekommende tilgang, som gjorde det trygt og nemt, for os som brudepar.

På selve dagen, blev vi mødt af sødt, venligt og professionelt personale, der sørgede for, at alt forløb, som det skulle. Der manglede ikke noget. Maden var lækker og flot anrettet, og vores gæster roste både smag og service.

Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser, og naturen omkring søen, viste sig virkelig fra sin bedste efterårsside. Det skabte en helt særlig stemning og nogle fantastiske billeder.

Vi kan varmt anbefale Knudhule Badehotel til andre, der drømmer om et bryllup i smukke, rolige omgivelser, med høj kvalitet og nærværende service.

2025年10月25日
5つ星のうち2の評価

Dårlig modtagelse ved ankomst

Sølvbryllups gave skulle indfries med gourmet mad og vine, det fik vi og det ville få 5 stjerner, men magen til modtagelsen af en af ejerne da vi kom var helt uhørt:-(( vi følte os til ulejlighed uvelkommen og til besvær. en kop kaffe kunne vi ikke få da de havde selskab, så vi fik beskeden at vi kunne køre ned i byen hvis vi ville have kaffe.
Måske han burde tage et kursus i kundepleje :-/
Søde unge tjenere ærgerligt med sådan en chef.

2025年10月5日

Følte os ikke velkomne

Grundene til at badehotellet ikke får 5 stjerner er følgende:

Den ene ejer af hotellet virker meget arrogant, og vi fik som gæster følelsen af, at vi var i vejen. Meget uvenlig modtagelse af samme person ved indtjekningen. Virker kold og som om vi bare skal “overstås”.

Vores værelse - et smalt aflangt værelse ved vandrerstuen - var meget varmt om natten. Sengene stod i forlængelse af hinanden.

Vi anbefaler på det varmeste, at den sure vært tager et kursus i kundepleje!

2025年9月20日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk badehotel med gourmet mad

Har netop afsluttet et fantastisk tre dages ophold på hotellet. Fantastisk gourmet mad og hotel, som er super velholdt. Personalet var så venlige og opmærksom på hvad man som gæst kunne ønske.

2025年7月23日

Hyggelig stemning

Hyggelig stemning. Sødt og venligt personale. Rigtig lækker og velsmagende menu om aftenen. God morgenbuffet. Fine hytter.
Eneste minus er den ret traffikerede landevej mellem hotellet og søen. Men det opvejer selve Knudhule Badehotel så rigeligt.

2025年7月14日
5つ星のうち5の評価

I dag var jeg så heldig at få lov at…

I dag var jeg så heldig at få lov at fejre min fødselsdag på Knudhule Badehotel med en skøn frokost. Vi blev modtaget af en smilende tjener der førte os alle 6 til bords klargjort med flag og et tillykke med dagen🙏. En velsmagende og smukt anrettet jubilæumsfrokost med meget forskelligt, og yderst veltilberedte lækkerier blev vi de næste timer forkælet med. Vi gav tjeneren frit slag for at finde vin og den sad lige i skabet. Efter en skøn frokost og en tur i de smukke haver som Badehotellet er omgivet af, sluttede vi dagen med 1 glas bobler på terrassen der var badet i sol. En dejlig dag i de skønneste omgivelser. Stor tak til Knudhule for en fantastisk fødselsdag🙏😊

2025年6月18日
5つ星のうち2の評価

Vi havde glædet os til at nyde et par…

Vi havde glædet os til at nyde et par stk smørrebrød, som vi havde fået anbefalet skulle være ekstra lækkert. Rødspætfileten var rigtig god, men kalve-roastbeefen smagte af ingenting og var hel gennemstegt!! Desværre kun 2 stjerner fra os 👎ps kvinden som betjente os var ikke særlig venlig ..

2025年6月16日

Fantastisk lækkert❤️

Fantastisk lækkert❤️
Vi fejrede en for os speciel anledning og valgte Knudhules “hele molevitten” menu. 🎉🎉🎉kan kun anbefale den! ALT var velsmagende og flot serveret. Portionerne fint afpasset. Betjeningen var yderst venlig op prof. Alle specielle ønsker blev opfyldt. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre aften til vores fejring. Tak Knudhule❤️❤️❤️

2025年6月11日
5つ星のうち5の評価

Buffet ud af huset - lækkert

Buffet ud af huset til fest, var helt fantastisk lækker. Alt var veltilberedt, pænt anrettet, masser af det og yderst velsmagende. Kan helt sikkert anbefales. Har spist i restauranten to gange tidligere, hvor både oplevelsen, betjeningen og maden var helt i top.

2025年6月7日
5つ星のうち4の評価

Knudhule Badehotel is a lovely place…

Knudhule Badehotel is a lovely place with a fantastic restaurant. The 4-course dinner with wine pairing was top-notch, worthy of 5 stars. However, the reception experience could be improved, and the dining room acoustics made it hard to hear the waiter. Overall, a great visit, but a few details hold it back from perfection.

2025年1月31日
5つ星のうち3の評価

Fantastisk beliggenhed, dejlige værelser.

Fantastisk beliggenhed. Jeg fik rigtigt dejlig menu med tilhørende vin serveret af en sød og kompetent tjener, der var over os hele tiden med positiv input. Der var også en tjener der burde på kursus i god kunde kontakt. Hotelles værelser var hyggelige og super rene.
MEN modtagelsen af os ved indtjekningen var ringe, vi følte vi kom til besvær, det kan godt være man har travlt, men det er ikke der vi har lyst til at komme igen.

2025年1月18日
5つ星のうち5の評価

Her kommer vi gerne igen.

Har i dag været på besøg og spist sammen med gode venner.
Vi blev taget godt imod, og fik tid god tid til at bestemme os ud fra menuen. Maden var lækker og indbydende, og smagte fortrinligt.
Personalet var imødekommende og smilende, og var med til at gøre besøget til en god eftermiddag.
Kan anbefale stedet og vil helt sikkert besøge det igen.

2024年12月5日

Trustpilot エクスペリエンス