レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte et navnesmykke. Der er manglede lidt finish.Fx. Þksne fra kÊde til navneskilt var ikke lukket, og burde i min optik ogsÃ¥ vÊre “svejset” sammen. Der var et 925 stempel pÃ¥ lÃ¥sen, og ikke umild... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fÃ¥et en perlehalskÊde med min sÞns initial i, da jeg fÞdte ham, og da jeg sÃ¥ blev gravid med min nummer 2 dreng, vidste jeg at jeg ville have hans initial i ogsÃ¥. Jeg skriver derfor til dem,... もっず芋る

Man får altid en super god service. De er super dygtige og laver mange smukke personlige smykker. Elsker alle mine smykker som er kÞbt hos dem, kan klart anbefale!

Fantastisk service! 🙏🏌 Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag omkring reklamation af en ring, jeg havde kÞbt et halvt Ã¥r forinden. 45 minutter senere modtog jeg svar, og lÞrdag formiddag lÃ¥ en ny ri... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Vi er et lille dansk smykkebrand beliggende i StorkÞbenhavn. Hos os kan du kÞbe fine smykker med navn, som sÊtter prikken over i'et på dit eget udtryk. Lad verden vide, at der kun findes et eksemplar af lige prÊcis dig med et elegant unikasmykke. Vores kollektioner byder på smykker for enhver smag, som både taler ind i moderne trends og klassiske tendenser. Du kan mixe og matche smykker i en uendelighed.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1012件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

DÃ¥rlig kvalitet.

Har fået en ring i sÞlv med forgyldt guld med gravering af min kÊreste. Men kun efter 3 dage med den på, er den allerede nÊsten helt sÞlv.
Tager den af nÃ¥r jeg er pÃ¥ arbejde, nÃ¥r jeg sover, gÃ¥r i bad & nÃ¥r jeg vasker hÊnder. Men allerede er det “guld” vÊk. Meget dÃ¥rlig kvalitet af et smykke..

2025幎2月23日
kobra.dk ロゎ

kobra.dk からの回答

Hej Emil - Þv jeg er ked af din oplevelse på KOBRA! Jeg har skrevet sammen med din kÊreste - og det tyder på en fejl i forgyldningen og det beklager jeg! Vi er igang med at få det fikset <3 Hilsner Pernille / KOBRA

5 stjerner!

Jeg har kÞbt og modtaget flere ting fra Kobra og er altid tilfreds!
Op til jul skulle jeg hente en ring, den var der kun i sÞlv i min stÞrrelse, men kvinden i butikken tilbÞd lige og smide den i guld, så jeg kunne hente den 15min efter. SkÞnt med sådanne en service i en virkelig trÊvl tid et par dage fÞr jul.

2024幎12月20日

Retur

Retur

Jeg havde fået en halskÊde, som jeg havde Þnsket mig i julegave. Den var desvÊrre helt mat på den ene side og havde en rids foran.
Jeg har flere smykker herfra og har ellers altid vÊret meget tilfreds.

Jeg ringer så ind og hende jeg snakker med var så sÞd og undskylder mange gange og siger at jeg skal bare sende den retur.
Det gÞr jeg og lynhurtigt modtager jeg min nye halskÊde der var en helt perfekt og en undskyldning.

Man skal ikke kun dÞmme et firma på deres succeser, men isÊr også på hvordan de håndterer de små bump og her blev det bare ordnet så hurtigt og ordentligt.

KÊmpe anbefaling, fantastisk service og super smukke smykker.

2025幎1月16日

Stor anbefaling

KÞbte en guld halskÊde med vedhÊng, og den var der i lÞbet af 2 dage selvom jeg bestilte sent sÞndag aften. Jeg var kommet til at bestille en for lang kÊde, og den blev byttet uden problem til en kortere. Fantastisk service fra dem.

2024幎11月22日

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Bestilt tirsdag og modtaget mit vare allerede torsdag. Super god kundeservice ❀ min bestilling hastede lidt og de var absolut fantastiske og hurtig til at behandle min bestilling, som var med personlig indgravering. 5⭐ her fra.

2024幎11月21日

Fine smykker - god service

Jeg bestilte lidt forskellige smykker, og det hele kom indenfor få dage. Rigtig fine smykker.
DesvÊrre var et par af Þreringene de forkerte, så jeg skrev til kundeservice.
De svarede hurtigt at de ville sende de rigtige afsted med det samme, sammen med en forudbetalt pakke jeg kunne sende de forkerte retur i. Det ankom hurtigt, og jeg fik sendt de forkerte retur.

Jeg har intet dÃ¥rligt at sige, og handler her gerne igen 👌🏌

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Kundeservicen er helt i top! Varm anbefaling fra mig.

Kundeservicen er både hjÊlpsom, hurtig og effektiv - den bedste jeg har oplevet hidtil!

Det bestilte smykke, viste sig desvÊrre at have en defekt, hvorfor jeg kontaktede kundeservice.

De tog sig velvilligt af sagen og tilbÞd straks, at sende et nyt smykke, eller evt. et tilsvarende.

Af forskellige årsager kunne jeg desvÊrre ikke tage imod dette, hvorefter de hos kundeservice tilbÞd straks at refundere kÞbet til mig.

Det synes jeg godt nok er utroligt flot gjort, og jeg er slet ikke i tvivl om, at såfremt jeg igen skal handle smykker på nettet, ja - så vil kobra.dk, vÊre mit fÞrste valg!

Tak skal I have.

2024幎6月18日
自発的なレビュヌ

Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer!

Jeg bestilte en indgraveret halskÊde til min kÊreste onsdag d. 12/6, og jeg kunne allerede hente den i pakkeshoppen fredag d. 14/6. HalskÊden er lige som jeg havde håbet og jeg er super glad for mit kÞb. 5 stjerner herfra!

2024幎6月12日

Virkelig god service!

Havde kÞbt det fineste lille hjerte med et bogstav indgraveret. Smykket var en gave og da jeg skulle bruge den fÃ¥ dage senere, tog jeg kontakt til Kobras kundeservice, for at hÞre deres leveringstid. Da pakken ikke kunne nÃ¥ at vÊre fremme pÃ¥ egen adresse, fik jeg dem til at sende pakken til en anden adresse i stedet. Virkelig fin service og hurtige til at respondere pÃ¥ mail. Det er ikke sidste gang jeg handler der 😊

2024幎6月7日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse!
Bestilte et flot smykke til fars-dag og det var nemt at lave, og til en overkommelig pris.
Da pakken kom, levede smykket op til alle forventningerne. Jeg var lidt bekymret for, om det ville se for ‘billigt’ ud, men det synes jeg slet ikke - tvÊrtimod.

Indpakningen var ogsÃ¥ super professionel i en fin smykkeÊske 🙌🏜 Helt igennem tilfreds, og det blev min kÊreste ogsÃ¥ (lidt fÞr tid) ☺

2024幎5月24日

Mega tilfreds

KÞbte det smukkeste smykke fra Kobra. Der var en lille fejl, men Kobra sendte nyt retur hurtigt.

Er meget tilfreds med mit kÞb og kundeservice. Handler helt sikker der igen 🧡

2024幎5月23日
自発的なレビュヌ

Der er fejl pÃ¥ den halskÊde jeg har

Der er fejl på den halskÊde jeg har kÞbt. Og de svarer ik på den mail jeg har sendt. Sendte den d. 8/5..

2024幎5月8日
kobra.dk ロゎ

kobra.dk からの回答

Hej Caroline,
Øv jeg er da ked af at du ikke har modtaget svar fra os :(
Jeg har kigget vores mails igennem og kan umiddelbart ikke finde din mail. Har du mulighed for at skrive til os igen på kontakt@kobra.dk ? Så får jeg kigget på det med det samme. Vi kan self altid hjÊlpe!

Hilsner
Pernille
/KOBRA

Fremragende service, håndvÊrk og hurtig levering

Tak for en virkelig god kundeoplevelse og flot produkt. Den håndlavede navnehalskÊde, jeg bestilte, blev leveret på kun to dage. Den er meget smukt lavet, og kvaliteten virker god. Fremragende kundeservice både via telefon og e-mail. Jeg anbefaler Kobra til dem, der vÊrdsÊtter hÞj kvalitet, god service og tilmed hurtig levering.

2024幎4月25日
自発的なレビュヌ

Jeg kan ikke få armene ned !

Jeg kan ikke fÃ¥ armene ned !! I gÃ¥r modtog jeg den smukkeste halskÊde med indgravering. GlÊder mig vildt meget til at skulle forÊre den. Jeg er meget begejstret for Kobra. Det er super let at bestille og ogsÃ¥ at bestille indgravering. Allerede 20 min efter at jeg havde afgivet min bestilling, blev jeg kontaktet af Benjamin fra Kobra pÃ¥ sms. Han sendte udkast af indgraveringen, hvor jeg kunne se teksten, jeg havde valgt, skriftstypen (som jeg ogsÃ¥ selv havde valgt) osv. Jeg ville gerne have lidt Êndret i teksten og vupti 5 min. senere sendte han redigeringen til godkendelse. Alt var vel og graveringen kunne gÃ¥ i gang og fik samtidig at vide, at smykket ville blive sendt dagen efter. MEN samme aften fortrÞd jeg noget at teksten og kontaktede Kobra straks nÊste morgen. Jeg kom i kontakt - fik at vide at graveringen var gennemfÞrt - og jeg tÊnkte ØV ØV men ikke at gÞre, det var jo mig, der ikke kunne bestemme mig.....der gik ikke mange minutter i Êrgelse, sÃ¥ tikkede en ny besked ind til mig - med udkastet af den Êndring, som faktisk kom for sent. Jeg blev SÅ glad og endnu gladere, da jeg et par dage senere modtog den smukkeste halskÊde med den smukkeste indgravering.
Mage til service, venlighed og omhu, tÞr jeg godt sige, har jeg aldrig oplevet fÞr !!!
TAK til hele teamet hos Kobra og isÊr Benjamin.
I får min allerbedste anbefaling og jeg vil reklamere for jer vidt og bredt, og selv glÊder jeg mig til at handle hos jer igen !!!

2024幎2月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。