レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte et navnesmykke. Der er manglede lidt finish.Fx. Þksne fra kÊde til navneskilt var ikke lukket, og burde i min optik ogsÃ¥ vÊre “svejset” sammen. Der var et 925 stempel pÃ¥ lÃ¥sen, og ikke umild... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fÃ¥et en perlehalskÊde med min sÞns initial i, da jeg fÞdte ham, og da jeg sÃ¥ blev gravid med min nummer 2 dreng, vidste jeg at jeg ville have hans initial i ogsÃ¥. Jeg skriver derfor til dem,... もっず芋る

Man får altid en super god service. De er super dygtige og laver mange smukke personlige smykker. Elsker alle mine smykker som er kÞbt hos dem, kan klart anbefale!

Fantastisk service! 🙏🏌 Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag omkring reklamation af en ring, jeg havde kÞbt et halvt Ã¥r forinden. 45 minutter senere modtog jeg svar, og lÞrdag formiddag lÃ¥ en ny ri... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Vi er et lille dansk smykkebrand beliggende i StorkÞbenhavn. Hos os kan du kÞbe fine smykker med navn, som sÊtter prikken over i'et på dit eget udtryk. Lad verden vide, at der kun findes et eksemplar af lige prÊcis dig med et elegant unikasmykke. Vores kollektioner byder på smykker for enhver smag, som både taler ind i moderne trends og klassiske tendenser. Du kan mixe og matche smykker i en uendelighed.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1012件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk service

Den bedste service. Der var sket en fejl i bestillingen, så jeg havde lavet to bestillinger. Fik en opringning fra en sÞd medarbejder, der havde opdaget fejlen og skyndte sig at slette ordren, selvom smykkerne var lavet. Samtidig ualmindelig hurtig levering. Min bedste anbefaling

2023幎6月16日
自発的なレビュヌ

Jeg havde er smukt smukke

Jeg havde er smukt smukke, som desvÊrre gik forholdsvis hurtigt i stykker. Jeg kunne sende det til deres vÊrksted, hvor de hurtigt fiksede det, og sendte retur i flot indpakning- smykket ser ud som nyt. Tusinde tak🥰

2023幎5月25日
自発的なレビュヌ

Bestilte et smykke til min datter fra

Bestilte et smykke til min datter fra min mor, som hun skal have til sin konfirmation.
DesvÊrre er der leveret et forkert smykke med en ikke helt korrekt gravering. Smykket er i sig selv pÊnt, men det var bare ikke det der blev bestilt. Og som skrevet heller ikke helt den rigtige gravering. Rigtig Êrgerligt.
Jeg har naturligvis kontaktet Kobra.dk, men uden respons.

2023幎5月9日

Hejsa Sisse
Jeg skrev til dig sidste onsdag (10.6.23) men hÞrte ikke tilbage fra dig :(
Vi har sendt det rigtige smykke i forhold til det du har bestilt, men vi har sendt et ekstra kors som charm vedhÊng, det var blot en lille ekstra ting, men jeg er da ked af hvis du så istedet troede det var fejl smykke :(
Ring gerne eller måske tjek din spam postkasse?

MVh
Pernille
/KOBRA

Hurtig levering!
Hurtig levering, flot smykke og god service. Derfor 5 stjerner 🀩

2023幎4月21日

kobra.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse :)

Hilsner
Pernille / KOBRA

Fantastisk god service

Jeg havde et sÊrligt Þnske om et smykke til min sÞns konfirmation og jeg fik simpelthen den bedst tÊnkelige service af Benjamin fra Kobra. Han ramte mit Þnske spot on og var i Þvrigt så sÞd at lave smykket hurtigt, da jeg var blevet brÊndt af af en anden og dermed var kommet i tidsnÞd. Leveringen var også lynhurtig. Kobra får mine bedste anbefalinger :)

2023幎4月17日

De varmeste anbefalinger

Jeg fik super god hjÊlp til ombytning af en kÊde, så den endte prÊcis som jeg havde Þnsket mig.
Det er bedste ikke sidste gang, at jeg kÞber herfra, eller at mine Þnsker kommer herfra.

2022幎12月26日

DÃ¥rlig service

Har fået et par Þreringe som ikke kan bruges da de falder ud pga. tyngden af perlen. I fÞrste omgang prÞvede firmaet at hjÊlpe med at sende nogle silikone låse, problemet var bare de ikke kunne gå på (underligt man ikke tjekker inden man sender). Nu reagere firmaet ikke når jeg skriver og sidder tilbage med Þreringe der ikke kan bruges Êv....

2023幎2月5日

Hej Stine.
Jeg beklager du ikke har modtaget svar endnu! VÊrkstedet er på sagen - men ville tjekke om silikone låsene kunne "Êndres" til noget smartere :) Hvis du har tålmodighed lidt endnu finder vi self. en lÞsning - det gÞr vi altid - og ellers kan man altid få sine penge retur. Jeg vender tilbage på din mail snarest :) Hilsner Pernille / KOBRA

Kvalitet og kundeservice

Ønskede mig en Ã¥rstals halskÊde i "guld" og besluttede mig for at Þnske den herfra.
Modtog 2 stk af samme halskÊde i julegave og skulle derfor returnere den ene. (I Þvrigt super fin halskÊde og fuldt ud tilfreds mht. forventning og kvalitet)
Undrede mig over der gik en uge fra de havde modtaget pakken retur, uden pengene stod på kontoen igen.
Jeg forhÞrte mig undervejs med forskellige spÞrgsmål og fik hurtige og brugbare svar.
Super tilfreds hele vejen igennem.
KÊmpe anbefaling herfra! :)

2023幎1月25日

Mega god service

Mega god service.
De var lynhurtige til at klargÞr ordren og sende den. Jeg er meget positivt overrasket. Jeg bestilte en halskÊde med personlig indgravering og den er så flot.

2023幎1月18日

Herresmykker

Bestilte en halskÊde under herresmykker og blev meget snydt af billedet. Bestilte “Tarot” vedhÊng, og der er ikke mÞnsteret omkring det jeg fik graveret i midten foran. Derudover er graveringen foran skÊv, og vedhÊnget er meget smÃ¥t i forhold til at vÊre et herre smykke. VedhÊnget er pÃ¥ billedet samme stÞrrelse som dogtags, derfor vil jeg anbefale at man i hvertfald lÊser mÃ¥lene inden man bestiller da i min optik et herresmykke aldrig kun skal vÊre 13x22 mm.

2023幎1月8日

Hej Pernille,
Jeg er da mega ked af din anmeldelse og forsÞgt at finde ud af hvad som kan vÊre sket. Jeg kan se du ringede og lavede din bestilling om fra en Logan til en Tarot og godkendt tegninger fra vÊrkstedet. Så jeg er da uforstående overfor at du er utilfreds med graveringen? Derudover fortÊller vÊrkstedet at du kom her og afhentede smykket og var tilfreds - hvad kan efterfÞlgende vÊre gået galt?
Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf eller mail: info@kobra.dk så vi kan få lavet et smykke du er tilfreds med - evt kom forbi vÊrkstedet igen? Hilsner Pernille / KOBRA

Fantastisk service!

Fantastisk service!

De var super hjÊlpsomme med at få mit eget design af smykke til at lykkedes og resultatet blev så godt!

Tusinde tak for det hele :)

2023幎1月11日

kobra.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!

AMAZING

AMAZING!
KÞbte en halskÊde, den er såååå fin! Og gal en hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Det eneste minus er, at de guldsmykker de har kun er forgyldt.

2023幎1月13日

Mange mange tak! :)

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, og i dag en kundeservice jeg lige havde brug for, da jeg stod og var presset med en gave der skulle gives. Hurtig og nem ekspedition, ogsÃ¥ selvom det var speciel gravering. Er tilfreds med alle de smykker jeg har kÞbt 😍

2023幎1月5日

kobra.dk からの回答

Vi er mega glade for din anmeldelse! Kram fra KOBRA vÊrkstedet :)

rigtig god service og flotte smykker!

Jeg vandt i deres julekalender. Der blev sendt en kode, og så kunne jeg bestille mit fine armbånd. Det er virkelig smukt, og det kom den fÞrste hverdag efter jeg havde bestilt!
Jeg skulle dog betale fragt, hvilket jeg synes var okay, da jeg vandt et gratis armbånd, men jeg kan se i dag, at de har refunderet fragt-belÞbet.

Kan virkelig kun anbefale Kobra Copenhagen! De er så sÞde, og deres service er i top. Kommer klart til at bestille derfra igen.

2022幎12月27日

Utrolig professionel virksomhed!

Jeg ville gerne give min kÊreste, en personlig julegave, i form af en indgraveret tegning vores datter har tegnet, i en amulethalskÊde.

Jeg har snakket frem og tilbage med Benjamin, omkring halskÊde. Han gav sig tid til at svare på mine spÞrgsmål, og det var bare en helt usÊdvanlig god oplevelse. At man fÞler han giver sig tid til at besvare, og rådgive.

HalskÊden ankom meget hurtigt efter, og den er bare så fantastisk smuk! Og du kan tro det synes min kÊreste også, samt hele familien, som var utrolig fascineret af den.

Tusind tak for den meget personlige halskÊde, samt for din tid.

2022幎12月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。