Vi er et hold tidligere "nede pÃ¥ jorden" kollegaer der har kommet pÃ¥ kroen gennem 21 Ã¥r en gang om mÃ¥neden. Vi fÃ¥r altid en udsÞgt behandling, og man spiser godt pÃ¥ kroen. Vi har igennem Ã¥rene fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Rimelige priser og helt nede pÃ¥ jorden uden fine fornemmelser. Vi skulle videre til koncert og vores fantastisk tjener Kirstine, mÃ¥tte ligge Þre til 4 fulde fyre. Men serverede Ãl og biksemad med et s... ãã£ãšèŠã
Er kommet pÃ¥ kroen gennem flere Ã¥r og synes desvÊrre niveauet har vÊret faldende. I gÃ¥r bestilte manden og jeg et stykke smÞrrebrÞd med fiskefilet og rejer. Manden fik to smÃ¥ og jeg en lille fiskefile... ãã£ãšèŠã
Hvis du er til god gammeldags mad. SÃ¥ er dette stedet. Maden sidder i skabet HVER gang. Kan kun varmt anbefale stedet. Altid smilende og venligt personale. Der findes ikke nogen bedre wienerschnitzel... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KÞge Bugt Kro adr. - www.koge-bugt-kro.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Verdens klasse mad og service tilâŠ
Verdens klasse mad og service til rimelige priser
Jeg og tre andre var i tirsdags pÃ¥âŠ
Jeg og tre andre var i tirsdags på besÞg til min fÞdselsdag til frokost, vi havde bestilt bord til kl 13. Da vi kom var der ikke dÊkket bord, nå det fik hun så gjordt alt imens telefonen ringede og hun rendte efter den, vi besluttede os for en frokost platte til 175 kr det var lidt dyrt men nu havde vi besluttet os, men men det var ikke noget at råbe hurra for, to små stykker karry sild og et halvt tÞrt Êg, en lille fiskefilet der knap kunne dÊkke et halvt stykke rugbrÞd, en lille mÞrbrad bÞf det så ud som var den skåret over på midten helt flad, og så noget roastbeef der var meget sejt, endeligt noget ost der var som serveret i skolen og nogle små vindruer, endeligt var der noget franskbrÞd som var så sejt at kniven ikke kunne skÊre det over, så alt i alt en skuffende platte.
Dejlig oplevelse
Tak for en dejlig mad oplevelse hos jer i dag. Friske vare og man bliver mÊt, samt dejlig betjening.
Som sÊdvanlig god hjemmelavet kromad og rigeligt af det.God stemning og service , man går aldrig sulten eller skuffet hjem.
Som sÊdvanlig god hjemmelavet k
dejlig mad
har idag kÞbt mad fra kÞgebugt kro for fÞrste gang og må bare sige god for servise og mad kunne jeg give kokkehuer så fik i 5 stk jeg vil komme igen både som take away og gÊst når i må have gÊster igen
mvh en glad og mÊt gÊst
Hvis du elsker schnitzel, så kom forbi!
Efter at min kammerat og jeg var blevet sultne og vi allerede havde fået ad vide et sted, at der ikke var ledigt, så ringede vi til KÞge Bugt Kro.
I telefonrÞret bliver vi mÞdt af det mest imÞdekommende askebÊger nogensinde. Stemmen var ru, men ordene var flÞjlsblÞde.
Vi kunne i hvert fald sagtens komme forbi og schnitzel havde de!
Vi drog straks afsted mod Greve og vi talte meget om, at en rigtig kro ikke behÞver at vÊre moderne. Faktisk ville vi blive skuffet, hvis der ikke var rigtig gammeldags krostemning.
Vi ankom og hvilken skuffelse.. vi på ingen måder fik. Der var gamle malerier, halvkikset indretning, men det er lige prÊcis det, som gÞr det til en kro!
Der var billardbord, brune nuancer, en anelse lyse toner, som gerne måtte have vÊret mere mÞrke, men de mÞrke trÊpaneler og enarmede tyveknÊgte var i baggrunden, så vi var klar!
Vi fik begge schnitzel! Faktisk fik vi KÞge Bugt Schnitzel. Hvad er så det?
Vi fik begge en velpaneret kalveschnitzel, der var velkrydret med salt og peber. Der var dreng på (citronskive, kapers, benfri sild og peberrod)!!!.
Udover braiserede kartofler i riiigeligt smÞr, så var der også pommes frites!
Så var der en brun sovs og en helt igennem fÊrdigkÞbt bearnaisesauce. Men begge smagte dejligt!
Udover dette var der sÞrme også Êrter og lidt surt ved siden af!
Vi fik ad vide, at vi kunne få mere tilbehÞr, men vi nåede aldrig så langt, for med den portionsstÞrrelse vi fik, havde vi mulighed for ag brÞdfÞde Uganda.
Udover riigeligt smÞr, gyldne kartofler og sprÞde fritter, så var vi bare glade.
I baggrunden var der ikke bare et hit fra gruppen âDanser med drengeâ men derimod hele opsamlingsalbums med deres stÊrkeste hits! TÊnk at den gruppe havde lavet sÃ¥ meget musik! Og tÊnk, at vi nÊsten ikke kunne hÞre forskel pÃ¥ numrene.
Men med tonerne fra Danser med Drenge, så nÞd vi to velsmÞrstegte schnitzler med perfekt tilbehÞr.
Kunne det blive bedre?
Man skulle ikke tro det, men på deres menukort var der også Camembert frites!
AltsÃ¥ to stykker fransk hvidskimmeloste i panering! Serveres pÃ¥ franskbrÞd med solbÊrsyltetÞj! Et dyk ned i 70âernes nostalgi og sÃ¥ kunne vi ikke spise mere!
Stedet for fem stjerner
En stjerne for den sÞde tjener
En stjerne for de smÞrstegte schnitzler
En stjerne for de fuldfede friterede oste
En stjerne for Danser med Drenge
En stjerne for den lur man trÊnger til efter
Kedelig og dyr mad
Kedelig og dyr mad
BesÞgte kroen med en veninde. Vi bestilte et stjerneskud og en pariserbÞf. BÞffen smuldrede nÃ¥r man skulle spise den og stjerneskuddet var lagt pÃ¥ et stort skÊvt stk franskbrÞd, som aldrig havde set noget smÞrelse. Endvidere lÃ¥ der en lille klat rejer og det var det. ð¡. De vidste Fog godt hvad de skulle tage for maden 140kr pr stk, sÃ¥ er det ogsÃ¥ betalt. Betjeningen var ogsÃ¥ dÃ¥rlig, sur tjener. Her kommer vi aldrig mere.
Jeg var der med min mand og sÞn(underâŠ
Jeg var der med min mand og sÞn(under 3år) igår, maden er okay. Jeg bestilte en wienerschnitzel og min sÞn på 1 1/2, spiste med af min og det skulle man også betale for. Jeg blev helt chokeret over er at, man skulle betale for det. Ikke nok med at jeg skulle betale over 200 for den, men så skulle man lige lÊgge 44kr mere oven i og man får altså ikke mere af den grund. Så der sÊtter vi ikke vores ben igen og kan ikke anbefale dem. Han burde spise gratis....
Super hyggeligt sted med god mad
Jeg er kommet her gennem en del år nu, og ja stedet er rustikt som ejer Þnsker det skal vÊre.
Men maden kan man dÊlme ikke sÊtte en finger på!
Er glad og mÊt og betaler gerne prisen som jeg finder lav i forhold til mÊngde af mad. Så altid 50-100kr i tips herfra.
En virksomhed hvor kokken ikke kan tale ordentligt til de ansatte.
En virksomhed hvor kokken ikke kan tale pÊnt til de ansatte, eller give klare instruktioner til nye ansatte, taler ydermere dårligt om de ansatte (taler bla. NedsÊttende om deres hÞjde og kropsbygning) og taler dårligt om de ansatte til andre ansatte, så tÊnk en ekstra gang over at blive ansat her, broderen af stedet kender ikke til pli, og ordentlig omgangstone og ordentlig behandling af ansatte, kunne vÊre kroen skulle sende kokken på kursus i at behandle de ansatte ordentlig og ikke behandle dem som slaver, og det er ikke fÞrste gang kokken er bleg for at rode sig ud med de ansatte og tale nedsÊttende om dem.
Siger bare klasse mad
Siger bare klasse mad - god gammel dansk mad, ligesom mormor lavede den.
Har besÞgt kroen gentagne gange i de 25 âŠ
Har besÞgt kroen gentagne gange i de 25 år, jeg har boet i Greve.
Og vÊret rimelig tilfreds. Men her til aften!!!!
Biksemad med to spejlÊg. Den tager vi.
Sikke en skuffelse. Havde INTET med biksemad at gÞre. BlÞde våde kartofler i en udefinerbar vÊde. Uden smag. Bitte små stykker kÞd, der foravandt i vÊden, uden man kunne definere hvilken slags kÞd, det havde vÊret. Lynstegte spejlÊg, der var mÞrke og seje i bunden , med snasket hvide der var var rå. Utroligt, at en kok, eller hvad vedkommende nu er, ikke kan tilberede et spejlÊg til restaurationsgÊster. Godt at der var flere saucer på flaske man kunne hÊlde på, for at få det til at glide ned.
Og så prisen...130 kr for herligheden, pr person. De skulle skamme sig.
Det var absolut sidste gang, jeg besÞgte stedet. Har hidtil anbefalet det til gÊster fra nÊr og fjern, men det er slut. Fremover vil jeg fraråde nogen at spise der.
Trods alt, venlig hilsen...to meget skuffede tidligere kunder.
Julefrokost
Aldrig har jeg fået så dårlig mad til så store penge!
Lavprissild, lavpris rÞget laks med gravlaksdressing (tror jeg det var), fiskefileter der var skåret igennem efter fritering så de faldt fra hinanden og man fik en lille snitte hver. HÞnsesalaten smagte af ingenting undtagen rÞd peber. Frikadellerne var en blanding af kÊmper der var brÊndte på den ene side og nogle andre mindre. FlÊskestegen som var smidt op på samme fad som frikadellerne var god, men der var ikke en svÊr til hver! Ris a l'amanden kunne hÊldes ud af skålen som sauce og kirsebÊrsaucen havde en brunlig farve. Alt dette kunne man få for kr. 300,-
Det samme som en super julefrokost koster inde i KÞbenhavns centrum
Vi var 17 pers.
Pinligt! Jeg har vÊret der 2 gange. FÞrste og sidste.
jeg har kommet her i 10 år. med ForretningsmÊssige. .familien. og firma frokost
God dansk mad
Fantastisk modtagelse, service og mad
efter en lidt "suspekt" indgang satte vi os til bordet og blev omgående serviceret. Så blev der sat på bordet og Þjnene blev store takket vÊre portionerne, og det smagte vidunderligt! Vi spiste hvad vi formåede, men bordet blev ikke tÞmt. Veltilfreds forlåd vi kroen, perfekt mad, lille pris, super betjening, hvad mere er der at Þnske. Den 31. skal vi feste igen, jeg kan slet ikke vente. hilsen Peter
Fantastisk service
Det er sjÊldent man mÞder så goden service, som den vi fik 20/8 2015 på kroen.
BÃ¥de maden og serveringen var i top
SjÊllands bedste mad sted, uden samligning.
Jeg kan slet ikke forstå at der er nogen der har kritik til kÞge bugt kro.
Jeg og min familie er kommet pÃ¥ kroen de sidste 20 Ã¥r og har i sinde at komme der mindst 20 Ã¥r mere ð
Kroen er efter min mening, åben og Êrlig, det kan da godt vÊre at nogen mener at kroen er slidt, men er det ikke det en kro skal vÊre ?
Jeg bruger kroen når jeg skal imponerer mine kunder med " god og rigelig" mad.
Hvis man oplever at noget som ikke er som man Þnsker, så er det da bare at sige det til de altid smilende tjenere, så er der uden tvivl rettet op på det som evt. Kunne vÊre at klage over.
Jeg har kun roser til kroen og dens kÞkken og tjeneren. ð
Jan
Super dejlig mad...
Spiste der igår...
Vi var 4 pers... Super betjening...
Alle valgte wienerschnitzel .... Og det var perfekt.... LÊkkert og rigeligt med tilbehÞr...
Den sidste stjerne kan jeg desvÊrre ikke give pga stedets noget brugte / slidte interiÞr...
Vi kommer helt sikkert igen!!!!!
Sindssyg mÊrkelig oplevelse
Det er virkelig en blandet oplevelse at skrive dette, og også at spise der.
Jeg fÞler mig helt vildt led, fordi tjeneren var SÃ
sÞd - problemet er bare, at det lidt er det eneste positive der er at sige. Derfor bliver jeg nÞdt til at anmelde stedet Êrligt, trods dårlig samvittighed overfor tjeneren.
Jeg var der igår på min fÞdselsdag. Jeg kommer aldrig tilbage.
Det stÞrste problem er, at der er snusket og beskidt, min lillebror fandt en (brugt?) tandstik og jeg valgte en ny plads efter at se hvor beskidt bordet var, der hvor jeg ville have sat mig.
Det nÊststÞrste problem er priserne. Det er helt okay at tage de priser de tager for smukke omgivelser og god mad, men det er altsÃ¥ ikke situationen her. SÃ
grimt et sted og middel mad.
På menukortet var der ikke rigtig noget der fristede mig. Det er et rigtig skidt tegn....!!! Jeg tog en wienersnitzel og den smagte okay uden at vÊre prangende. Min far tog den dyreste ret, men han var også lidt 'bah' - det var hverken godt eller skidt. Med deres priser skulle det have vÊret SUPER. BrÞdet til min brors forret var dÞdtÞrt. Portionerne var enorme. Måske skulle man skÊre ned på stÞrrelse og bruge energi på at sammensÊtte en lÊkrere menu.
Men det sjoveste/mes tragiske var nok priserne på drikkevarer:
Jeg tog ingenting fordi POSTEVAND kostede en tier. "postevand, glas 10 kr". WHAT!
Normalt ville jeg så tage sodavand men her kostede en halv liter altså 48 kr. 46 for en icetea. Det er simpelthen... jamen tyveri er jo hvad det er. Så jeg meldte pas af princip. Min bror fik et glas mÊlk. En kvart liter til 22 kroner. Det plejer at koste en tier.
FuldstÊndigt sindssygt når man ikke har adresse på Kngs Nytorv.
Jeg synes alle bÞr holde sig vÊk. Og tjeneren bÞr få et job et sted der respekterer mad og hendes erhverv.