KokkeKompagniet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik sommerbuffet i denne weekend, fantastisk mad leveret på adressen til tiden. Super oplevelse, vi kommer gerne igen

䌁業が回答したした

Vi er en flok drenge, der mÞdes hvert Ã¥r for at nyde god mad og god vin sammen. I Ã¥r prÞvede vi Kokkenes Menu fra KokkeKompagniet – og det var virkelig en positiv oplevelse. Menuen var super vels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har nu i flere Ã¥r fÃ¥et mad fra Kokkekompaniet til nytÃ¥r. ( ogsÃ¥ andre arrangementer ) MÃ¥ siger det meget tilfredsstillende at man aldrig bliver skuffet. Man kan invitere gÊster med ro i maven, sup... もっず芋る

䌁業が回答したした

Igen en nytÃ¥rsaften, der blev en sikker succes, takket vÊre Kokkekompagniet. Hvert Ã¥r i omkring 20 Ã¥r har vi nydt en fantastisk menu fra Kokkekompagniet, gourmet mad i top klasse, lavet af de beds... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

'God mad pÃ¥ vej videre' Med +25 Ã¥rs erfaring med mad ud af huset, leverer KokkeKompagniet professionel catering til private fester, fleksible frokost- og kantineordninger til virksomheder lokalt og regionalt - samt totalarrangementer bÃ¥ret af god service & fokus pÃ¥ detaljen. Det sÊsonaktuelle menukort tager afsÊt i kÊrlighed til de gode rÃ¥varer, masser af smag og spÊndende tilberedninger. Traditioner kombineret med fornyelse a la kÞkkenet pÃ¥ Hesselly - og med vegetariske alternativer. Udvalgte gourmetmenuer & tapasanretninger kan bestilles ned til 4 kuverter, sÊsonbuffeter og de klassiske buffeter fra 10-15 kuverter - og med et stort kreativt team af interne kokke og tjenere samt et professionelt netvÊrk kan vi lÞfte professionelle totalarrangementer med +2.000 gÊster. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring og rÃ¥dgivning
 vi hjÊlper dig godt i gang og helt i mÃ¥l. KokkeKompagniet er grundlagt i 1999 af Thomas Hansen & Jesper Larsen, var i 2024 BÞrsen Gazelle-virksomhed - og arbejder mÃ¥lrettet med bÊredygtighed, grÞn omstilling og diversitet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad. Havde i min mental load glemt at bestille en kuvert, men vi ringede og ingen problem. Jeg hentede en forret samt dessert ekstra uden problem. Dejlig mad og super service

2025幎10月25日

KokkeKompagniet からの回答

Dejligt at du ringede, så vi fik styr på den sidste kuvert - det er jo hvad der sker engang i mellem :-)

Tusind tak for tilbagemelding & stjerner.

De bedste hilsner fra KokkeKompagniet
//Thomas

Jeg brugte kokke kompagniet

Jeg brugte kokke kompagniet
Til min 50 års fÞdselsdag d.4/10
Jeg er selv uddannet kok
Men har mÞdt kokke kompagniet i mit
Professionelle virke
Vi fik deres brunch
Og som fag mand kan det varmt anbefales

KokkeKompagniet からの回答

Det var mange dejlige stjerner at mÞde ind på her til morgen :-) Tusind tak for den fine anbefaling, Claus- den er vi glade for!

Efterårsbuffet

Vi fik leveret jeres efterårsbuffet til fÞdselsdagsfejringen i lÞrdags. Det var meget lÊkker mad, som passede perfekt til anledningen og sÊsonen. Alle gÊster roste maden og nÞd den i fulde drag.
Tak for lÊkker mad:-)

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en dejlig anmeldelse til os herinde - og tak for de mange fine stjerner.
HÃ¥ber I havde den fineste fest ... og velbekomme :-)

Fik 6 retter af kokkens meny.det var en

Fik 6 retter af kokkens meny.det var en ubeskrivelig god oplevelse ,fint anrettet og god forklaring på hvordan kÞdet skulle varmes og helt igennem perfekt...
Allan Vitting

KokkeKompagniet からの回答

Dejligt at hÞre ... tusind tak for anmeldelsen og de mange stjerner med de bedste hilsner fra Hesselly!
KokkeKompagniet/Thomas

Enestående service og mad fra hjertet.

Enestående service og madoplevelse i topklasse!

Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Kokkekompagniet i flere sammenhÊnge – bÃ¥de til vores daglige kantineordning, store salgsmÞder og mindre arrangementer. Hver gang leverer de en madoplevelse, der imponerer!
Maden er altid indbydende, smagfuld og varieret – det er tydeligt, at der er lagt kÊrlighed og kreativitet i hver ret. Kokkekompagniet formÃ¥r gang pÃ¥ gang at overraske os med nye, spÊndende smagskombinationer, som skaber en Êgte wow-effekt.
Servicen er helt i sÊrklasse – imÞdekommende, professionel og fleksibel. De forstÃ¥r vores behov og gÃ¥r det ekstra skridt for at sikre, at alt spiller.
Vi kan varmt anbefale Kokkekompagniet – de leverer ikke bare mad - de leverer mad kokkereret fra hjertet😄

Mvh Iben fra F. ENGEL, Haderslev

2025幎9月16日

KÊre Iben/F. ENGEL,
Tusind tak for din fine anmeldelse ... det varmer Êgte vores kokkehjerter at hÞre, at vi mere end lever op til jeres forventninger og lykkes med alt det, vi gerne vil.
Deler din tilbagemelding med hele teamet ... tak for alle stjernerne :-) ... det er en fornÞjelse!
De bedste hilsner fra KokkeKompagniet
Thomas

Vi har brugt Kokkekompaniet ved flere

Vi har brugt Kokkekompaniet ved flere lejligheder, og er aldrig blevet skuffet, Servicen og kvaliteten af de råvarer de bruger spiller maks.
Kunne man give 6 stjerner havde de fået dette,

Tak for dejlig mad og super service.
En glad kunde

2025幎9月20日

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak for SÅ mange stjerner - skÞnt at I altid har lige prÊcis den oplevelse, som vi Þnsker at give jer! Velbekomme & pÃ¥ gensyn lige pludselig!

De bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Havde vÊret til fÞdselsdag ved

Havde vÊret til fÞdselsdag ved familien, hvor vi fik grillmenuen fra KokkeKompagniet. SÃ¥ lÊkkert at jeg bare mÃ¥tte have samme menu til mine 50 gÊster til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag, selvom jeg bor helt i Holstebro. Alle gÊster roste maden til skyerne, lÊkkert, smagfuldt, god kvalitet/rÃ¥varer. Rigeligt med mad. De bedste anbefalinger herfra Holstebro👍

2025幎9月19日

KokkeKompagniet からの回答

Og en stor tak for den fine anbefaling fra Kolding og helt til Holstebro. Vi er stolte af at vÊre vÊrd af kÞre efter - tusind tak for det!
De allerbedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Vi havde bestilt efterårsbuffet til 50

Vi havde bestilt efterårsbuffet til 50 personer. Maden var super lÊkker, der var rigeligt af det, og vores gÊster var meget begejstrede og roste det. Den eneste "beklagelse " var, at det smagte så godt, at man kom til at spise alt for meget.
Der var sket en fejl ved leveringen, vores kÞkkenpersonale opdagede at der manglede noget til hovedretten. De rettede henvendelse til kokkekompagniet, og det der manglede, blev leveret så hurtigt at vi nÊrmest ikke opdagede det. Det var godt gået. Fejl kan ske, og når det bliver rettet så hurtigt, skal der kun lyde en stor tak herfra. Vi bruger helt sikkert kokkekompagniet igen, og anbefalinger det gerne til andre

2025幎9月13日

KokkeKompagniet からの回答

Vi er så glade for alle jeres 'roser' - og lige så glade for, at I nÊsten ikke opdagede fejlen, som vi beklager endnu engang. Tusind tak for stjernerne & fremtidige anbefalinger - vi glÊder os til at se jer en anden gang!

UsÊdvanlig lÊkker mad

Vi fik leveret 3 retters menu til stor havefest i anledning af rund fÞdselsdag. Maden var virkelig lÊkker, velsmagende og flot anrettet. Vi er så taknemmelige over den flotte standard.
Tak for mad.

2025幎9月6日

KokkeKompagniet からの回答

Velbekomme ... og tusind tak for den fine anmeldelse. Håber I havde den skÞnneste fest!
De bedste hilsner fra KokkeKompagiet/Thomas

Kokkekompagniet fortjener alle stjernerne!

Jeg bestilte en Sommerbuffet og alting fungerede perfekt - fra bestilling til levering.
Maden var varieret, fint anrettet og ALT smagte dejligt!

2025幎7月19日

KÊre Anne!
Tusind tak ... for anmeldelsen, alle de fine ord - og alle stjermerne! Så dejligt at hÞre!
God sommer fortsat//KokkeKompagniet

Kokke kompagniet er super dygtige

Kokke kompagniet er super dygtige. Perfekt sommermenu, nem at anrette, spÊndende menu, sÊrdeles god råvare kvalitet - og bare en stor oplevelse. Kokkekompagniet - TAK FOR JER

KH
Peder
DegnevÊnget 14
Kolding

2025幎7月12日

KÊre Peder!
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, de mange stjerner & alle de fine ord. Det er vi SÅ glade for!
Ha' en fortsat dejlig sommer ... med de allerbedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

NytÊnkning af salatbuffeten

Har i dag serveret sommerbuffet for en flok glade studenter og familien. Der var de skÞnneste blandede salater og en dejlig hovedret. Det meste leveret på fint anrettede fade der kunne sÊttes direkte på bordet. Alt superfrisk og rigelige mÊngder. De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎6月28日

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak for den dejlige anbefaling og stjernerne ... lige til at blive sommerglad af!

Fortsat god sommer og de bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Fantastisk mad

Fantastisk mad - tak:-) Vi gÞr det gerne igen

2025幎6月14日

KokkeKompagniet からの回答

Fantastisk tilbagemelding - tusind tak :-) I er altid velkommen!

God sommer og de bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Super lÊkker mad

Super lÊkker mad og professionel betjening. Her kommer man til det rigtige sted

2025幎6月6日

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak for dejligt feedback!
Med de bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

LÊkkert, indbydende og velsmagene

Vi havde bestilt konfirmationsbuffet til 33 personer (opgraderet med tilkÞb af oksemÞrbrad istedet for langtidsstegt kalv). De kolde retter kom anrettet på smarte fade og skåle, alt så super indbydende ud og det smagte fantastisk. De varme retter havde vi aftalt at vi selv skulle lune. Der fulgte anvisninger med så det var super nemt. Vi har fået så meget ros fra vore gÊster og alle var vilde med maden. Bliver med sikkerhed ikke sidste gang vi bestiller fra Kokkekompagniet!

2025幎5月17日

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak for dejlig feedback - og de 5 fine stjerner! SkÞnt at I havde den bedste oplevelse - og glade gÊster!

Velkommen tilbage en anden gang :-)

De bedste hilsner fra KokkeKompagniet//Thomas

Helt i top

Helt i top, lÊkker Buffet jeg er selv god til at lave mad, men ville ikke kunne slå denne Buffet vi fik. Nemt med levering.

2025幎5月17日

KokkeKompagniet からの回答

Dejligt at hÞre at vi kan konkurrere med hjemmelavet - og vinde :-). Tusind tak for den fine anmeldelse!

De bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Perfekt fra start til slut.

Perfekt fra start til slut.
Fra den fÞrste kontakt i telefonen til aflevering af service var alt helt fantastisk 👍👍
Den lÊkreste mad til overkommelig pris og i rigelige mÊngder 😋 blev leveret pÃ¥ adressen, og til den aftalte tid.
De varmeste anbefalinger herfra 👍
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad her.

2025幎4月26日

KokkeKompagniet からの回答

Sikke en dejlig hilsen på en travl morgen i kÞkkenet på Hesselly! Tusind tak for de fine ord - og fordi du gav dig tid til at hoppe ind og give os 5 fine stjerner!

10 stjerner ud af 5 mulige

Vi bestilte mad fra Kokkekompagniet ifm. fejring af fÞdselsdag ( over 2 gange )
Vi har tidligere fået mad fra kokkekompagniet ifm fejring af nytår - Faktisk oplevelse med mega lÊkker mad, så vi bestilte trygt mad igen, denne gang Buffet med ro i maven " Det skal nok vÊre i orden " og alligevel med lidt sommerfugle i maven " Er der mad nok / er det ok eller
Det var IGEN EN MEGA GOD OPLEVELSE med masser masser meget FAKTISK LÆKKERT MAD og der var så rigeligt mad
Det var igen vÊret ( af 2 gange) en kÊmpe god oplevelse med god betjening og mega lÊkkert mad så 10 stjerner ud af 5 mulige

2025幎4月19日

KokkeKompagniet からの回答

Dét var mange dejlige ekstra stjerner ... tusind tak!

Vi er så glade for, at I hver gang har den bedste oplevelse ... og oplevelsen af at alle altid bliver mÊtte! Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os her :-)

De bedste hilsner fra KokkeKompagniet/Thomas

Fantastisk mad og rigelige portioner

Kokkekompagniet leverer altid skÞn mad, der smager fantastisk og er flot prÊsenteret. Der er altid masser af mad, så ingen går sultne fra bordet. Kan varmt anbefales til både store og små arrangementer!

2025幎4月12日

KokkeKompagniet からの回答

Tusind tak for den dejlige anbefaling ... og for alle stjernerne! Er altid glade, når vi er 'med til bords' :-)
De bedste hilsner og på gensyn