Vi fik sommerbuffet i denne weekend, fantastisk mad leveret på adressen til tiden. Super oplevelse, vi kommer gerne igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en flok drenge, der mÞdes hvert Ã¥r for at nyde god mad og god vin sammen. I Ã¥r prÞvede vi Kokkenes Menu fra KokkeKompagniet â og det var virkelig en positiv oplevelse. Menuen var super vels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har nu i flere Ã¥r fÃ¥et mad fra Kokkekompaniet til nytÃ¥r. ( ogsÃ¥ andre arrangementer ) MÃ¥ siger det meget tilfredsstillende at man aldrig bliver skuffet. Man kan invitere gÊster med ro i maven, sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Igen en nytÃ¥rsaften, der blev en sikker succes, takket vÊre Kokkekompagniet. Hvert Ã¥r i omkring 20 Ã¥r har vi nydt en fantastisk menu fra Kokkekompagniet, gourmet mad i top klasse, lavet af de beds... ãã£ãšèŠã
'God mad på vej videre' Med +25 års erfaring med mad ud af huset, leverer KokkeKompagniet professionel catering til private fester, fleksible frokost- og kantineordninger til virksomheder lokalt og regionalt - samt totalarrangementer båret af god service & fokus på detaljen. Det sÊsonaktuelle menukort tager afsÊt i kÊrlighed til de gode råvarer, masser af smag og spÊndende tilberedninger. Traditioner kombineret med fornyelse a la kÞkkenet på Hesselly - og med vegetariske alternativer. Udvalgte gourmetmenuer & tapasanretninger kan bestilles ned til 4 kuverter, sÊsonbuffeter og de klassiske buffeter fra 10-15 kuverter - og med et stort kreativt team af interne kokke og tjenere samt et professionelt netvÊrk kan vi lÞfte professionelle totalarrangementer med +2.000 gÊster. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring og rådgivning ⊠vi hjÊlper dig godt i gang og helt i mål. KokkeKompagniet er grundlagt i 1999 af Thomas Hansen & Jesper Larsen, var i 2024 BÞrsen Gazelle-virksomhed - og arbejder målrettet med bÊredygtighed, grÞn omstilling og diversitet.
Hesselly 9, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super lÊkker mad. Havde i min mental load glemt at bestille en kuvert, men vi ringede og ingen problem. Jeg hentede en forret samt dessert ekstra uden problem. Dejlig mad og super service

Jeg brugte kokke kompagniet
Til min 50 års fÞdselsdag d.4/10
Jeg er selv uddannet kok
Men har mÞdt kokke kompagniet i mit
Professionelle virke
Vi fik deres brunch
Og som fag mand kan det varmt anbefales

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi fik leveret jeres efterårsbuffet til fÞdselsdagsfejringen i lÞrdags. Det var meget lÊkker mad, som passede perfekt til anledningen og sÊsonen. Alle gÊster roste maden og nÞd den i fulde drag.
Tak for lÊkker mad:-)

KokkeKompagniet ããã®åç
Fik 6 retter af kokkens meny.det var en ubeskrivelig god oplevelse ,fint anrettet og god forklaring på hvordan kÞdet skulle varmes og helt igennem perfekt...
Allan Vitting

KokkeKompagniet ããã®åç
Enestående service og madoplevelse i topklasse!
Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Kokkekompagniet i flere sammenhÊnge â bÃ¥de til vores daglige kantineordning, store salgsmÞder og mindre arrangementer. Hver gang leverer de en madoplevelse, der imponerer!
Maden er altid indbydende, smagfuld og varieret â det er tydeligt, at der er lagt kÊrlighed og kreativitet i hver ret. Kokkekompagniet formÃ¥r gang pÃ¥ gang at overraske os med nye, spÊndende smagskombinationer, som skaber en Êgte wow-effekt.
Servicen er helt i sÊrklasse â imÞdekommende, professionel og fleksibel. De forstÃ¥r vores behov og gÃ¥r det ekstra skridt for at sikre, at alt spiller.
Vi kan varmt anbefale Kokkekompagniet â de leverer ikke bare mad - de leverer mad kokkereret fra hjertetð
Mvh Iben fra F. ENGEL, Haderslev

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi har brugt Kokkekompaniet ved flere lejligheder, og er aldrig blevet skuffet, Servicen og kvaliteten af de råvarer de bruger spiller maks.
Kunne man give 6 stjerner havde de fået dette,
Tak for dejlig mad og super service.
En glad kunde

KokkeKompagniet ããã®åç
Havde vÊret til fÞdselsdag ved familien, hvor vi fik grillmenuen fra KokkeKompagniet. SÃ¥ lÊkkert at jeg bare mÃ¥tte have samme menu til mine 50 gÊster til min 50 Ã¥rs fÞdselsdag, selvom jeg bor helt i Holstebro. Alle gÊster roste maden til skyerne, lÊkkert, smagfuldt, god kvalitet/rÃ¥varer. Rigeligt med mad. De bedste anbefalinger herfra Holstebroð

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi havde bestilt efterårsbuffet til 50 personer. Maden var super lÊkker, der var rigeligt af det, og vores gÊster var meget begejstrede og roste det. Den eneste "beklagelse " var, at det smagte så godt, at man kom til at spise alt for meget.
Der var sket en fejl ved leveringen, vores kÞkkenpersonale opdagede at der manglede noget til hovedretten. De rettede henvendelse til kokkekompagniet, og det der manglede, blev leveret så hurtigt at vi nÊrmest ikke opdagede det. Det var godt gået. Fejl kan ske, og når det bliver rettet så hurtigt, skal der kun lyde en stor tak herfra. Vi bruger helt sikkert kokkekompagniet igen, og anbefalinger det gerne til andre

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi fik leveret 3 retters menu til stor havefest i anledning af rund fÞdselsdag. Maden var virkelig lÊkker, velsmagende og flot anrettet. Vi er så taknemmelige over den flotte standard.
Tak for mad.

KokkeKompagniet ããã®åç
Jeg bestilte en Sommerbuffet og alting fungerede perfekt - fra bestilling til levering.
Maden var varieret, fint anrettet og ALT smagte dejligt!

KokkeKompagniet ããã®åç
Kokke kompagniet er super dygtige. Perfekt sommermenu, nem at anrette, spÊndende menu, sÊrdeles god råvare kvalitet - og bare en stor oplevelse. Kokkekompagniet - TAK FOR JER
KH
Peder
DegnevÊnget 14
Kolding

KokkeKompagniet ããã®åç
Har i dag serveret sommerbuffet for en flok glade studenter og familien. Der var de skÞnneste blandede salater og en dejlig hovedret. Det meste leveret på fint anrettede fade der kunne sÊttes direkte på bordet. Alt superfrisk og rigelige mÊngder. De varmeste anbefalinger herfra.

Fantastisk mad - tak:-) Vi gÞr det gerne igen

KokkeKompagniet ããã®åç
Super lÊkker mad og professionel betjening. Her kommer man til det rigtige sted

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi havde bestilt konfirmationsbuffet til 33 personer (opgraderet med tilkÞb af oksemÞrbrad istedet for langtidsstegt kalv). De kolde retter kom anrettet på smarte fade og skåle, alt så super indbydende ud og det smagte fantastisk. De varme retter havde vi aftalt at vi selv skulle lune. Der fulgte anvisninger med så det var super nemt. Vi har fået så meget ros fra vore gÊster og alle var vilde med maden. Bliver med sikkerhed ikke sidste gang vi bestiller fra Kokkekompagniet!

KokkeKompagniet ããã®åç
Helt i top, lÊkker Buffet jeg er selv god til at lave mad, men ville ikke kunne slå denne Buffet vi fik. Nemt med levering.

KokkeKompagniet ããã®åç
Perfekt fra start til slut.
Fra den fÞrste kontakt i telefonen til aflevering af service var alt helt fantastisk ðð
Den lÊkreste mad til overkommelig pris og i rigelige mÊngder ð blev leveret pÃ¥ adressen, og til den aftalte tid.
De varmeste anbefalinger herfra ð
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad her.

KokkeKompagniet ããã®åç
Vi bestilte mad fra Kokkekompagniet ifm. fejring af fÞdselsdag ( over 2 gange )
Vi har tidligere fået mad fra kokkekompagniet ifm fejring af nytår - Faktisk oplevelse med mega lÊkker mad, så vi bestilte trygt mad igen, denne gang Buffet med ro i maven " Det skal nok vÊre i orden " og alligevel med lidt sommerfugle i maven " Er der mad nok / er det ok eller
Det var IGEN EN MEGA GOD OPLEVELSE med masser masser meget FAKTISK LÃKKERT MAD og der var sÃ¥ rigeligt mad
Det var igen vÊret ( af 2 gange) en kÊmpe god oplevelse med god betjening og mega lÊkkert mad så 10 stjerner ud af 5 mulige

KokkeKompagniet ããã®åç
Kokkekompagniet leverer altid skÞn mad, der smager fantastisk og er flot prÊsenteret. Der er altid masser af mad, så ingen går sultne fra bordet. Kan varmt anbefales til både store og små arrangementer!

KokkeKompagniet ããã®åç
Fantastisk middag til en rigtig god pris
Alt var veltillavet og der var nok til alle
Tak for mad