レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I burde skamme jer over hvor til grin er i som kommune! I har de vÊrste medarbejder der findes, istedet for at hjÊlpe mennesker sÃ¥ giver i folk angst og depression. Jeg har aldrig i mit liv oplevet me... もっず芋る

Har du brug for hurtigt internet, er Kolding den forkerte kommune at flytte til. Kolding Kommune har ikke sÞrget for, at Kolding er rykket med ind i det 20. Ã¥rhundrede. Hurtigste internet i midtb... もっず芋る

Kolding er en fin kommune, man kan sagtens vÊre uenig med mange ting de laver, men det gÃ¥r uden problemer. En ting der dog kunne vÊre bedre, er uddeling af information af arrangementer, og eventuell... もっず芋る

Jeg er bonusfar til et barn med multiple diagnoser. Efter to Ã¥rs kamp med Kolding Kommune omkring stÞtte til bonusbarnet, skriver jeg en mail til borgmesteren, JÞrn Pedersen, som svarer tilbage med... もっず芋る

䌁業情報

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

32件のレビュヌ

I burde skamme jer over hvor til grin

I burde skamme jer over hvor til grin er i som kommune! I har de vÊrste medarbejder der findes, istedet for at hjÊlpe mennesker så giver i folk angst og depression. Jeg har aldrig i mit liv oplevet medarbejder som er så ubeskrivelige dårlige på alt inom deres arbejde. Skam jer i er de vÊrste, i er de mennesker som ikke kunne komme videre i livet men endte med at arbejde som fuldtids taber!

2026幎4月10日

Kolding komunne

Kolding komunne er noget skidt de kan ikke se når de lave fejl og når men kan bevise det og kan sende det hele til dem men det er da godt de kan hold fri med god samvittighed 😡😡😡😡

2024幎7月22日

DÃ¥rlig kommune

De fortjener ikke en eneste stjerne den vÊrste kommune jeg har vÊret ud i arbejde fÞr jeg gik pÃ¥ barsel sÃ¥ har de jagtet mig 4 gange om mÃ¥nede jeg har slet ikke fred under mit barsel de har taget mine 2 mdr fra min barsel og dem kunne jeg ikke fÃ¥ tilbage da jeg spurgte hvad var begrundelse de svarede under vores samtale SÅDAN ER REGLER jeg blev skubbet pÃ¥ kontanthjÊlp men ingen ved hvorfor og hvad er grunden og de sender mig breve at jeg er job parat sÃ¥ har de prÞvet at presse mig at jeg skulle sende mit barn under 5 mdr i dagpleje min mand har overdraget uger til mig og de er forsvundet jeg endte pÃ¥ kontanthjÊlp fordi de Þnsker det ikke hvilken regler gÊlder for mig. Nu gÃ¥r de efter bil at jeg skal ud og fÃ¥ den vurderet hos bilforhandler ellers stopper de mit barsel og jeg har ikke ret til det.
Jeg synes at de er fuldstÊndig åndsvag og giver ingen mening. Der er mange som sidder der ude som ved ikke en skid.
De trapper på deres borger under deres barsel.

2024幎5月23日

MiljÞ station

MiljÞ station

Kommunen hat i årevis lovet at gÞre noget ved at skraldespande vÊlter og at der vil komme låg på

Intet sker

Og affald ligger på gaden og i vores have

Skam jer

2024幎4月14日
自発的なレビュヌ

Kolding er bare en dårlig kommune

Kolding er bare en dÃ¥rlig kommune, jeg er blevet syg efter at have boet i en skimmelbolig. Og kommunen prÞvede at sylte mig gennem flere Ã¥r. FÞrst da ekstra bladet kontaktede kommunen pÃ¥ mine vegne, sÃ¥ genoptog de sagen.Jeg skulle have vÊret genhuset fÞrste gang der blev konstateret sundhedsskadelige skimler i min bolig og det skulle flere af de andre beboere i ejendommen ogsÃ¥, men ogsÃ¥ deres sager blev syltet sÃ¥ slemt at der ikke blev lavet skimmeltest. Og det er Êldre mennesker som tror det “bare” er deres i forvejen dÃ¥rlige helbred der stikker af. Ikke meget hjÊlp at hente nogen steder i sÃ¥danne sager, Kolding lejerforening syltede min sag, sikkert i samrÃ¥d med kommunen? Men 1. jeg er blevet syg, og 2. udlejer har fripas. Det er under al kritik.

VH Heidi

2023幎6月6日

Tilflytning

Ringede op omkring spÞrgsmål efter flytning fra en anden kommune til kolding kommune, og blev i denne sammenhÊng "videre stillet" da personen ikke havde viden nok. Dette betÞd åbentbart de bare lagde rÞret på. Dårlig håndtering/fejl endvidere ikke okay.

2022幎3月9日
自発的なレビュヌ

Jeg er bonusfar til et barn med

Jeg er bonusfar til et barn med multiple diagnoser. Efter to års kamp med Kolding Kommune omkring stÞtte til bonusbarnet, skriver jeg en mail til borgmesteren, JÞrn Pedersen, som svarer tilbage med en sÊrdeles grov retorik, hvilket han også gÞr på diverse medier, når kommunen kritiseres. Det er umiddelbart min tanke, at borgmesteren er socialt handicappet, og at han bÞr have hjÊlp til kommunikation.

Midtbyen ligner en scene fra The Walking Dead, dog uden zombier, men beboerne synes åbenbart, at et storcenter med fede kÊdebutikker er et hit, så man får vel det afkast, som man investerer. Jeg er glad for at vÊre flyttet vÊk fra byen.

2021幎2月22日

vÊrste kommune

der er ingen by i Kolding. ingen byliv, ingen butikker, ingen aktiviteter intet. der er industri kvarterer og ghetto områder og midt imellem ghetto, motorvej og industri ligger storcenter. dette fjerner alt handelfra midtby.
der er ingen tilbud til social udsatte eller Êldre eller syge eller unge.
der er lavet nye lyskryds for millioner af kroner, lyskryds passer ikke sammen nogle steder. det betyder du kan ramme 4-5 lyskryds på 200-300 meter, og ingen af dem passer sammen så man kÞre lige fra grÞnt til rÞdt. dette spÊrre trafikken, da lyskryds bliver fyldt med biler der holder for rÞdt.
så bruges der mange milioner på diverse ugennemtÊnkte prjekter, som havnen. hvorefter mange millioner brugt, finder man ud af at det er enten ulovlig byggeri eller ikke kan lade sig gÞre.
borgmester haster med og bruge milioner på nye luksusboliger, luksushuse og luksuslejligheder, men samtidig er der store problemer med og få folk til og flytte til Kolding. boliger bliver dårligere og dyre og kommune fortsÊtter med og have fokus på og bruge lÞs af penge på diverse projekter som oftest ikke kan lade sig gÞre alligevel.
hvis du bliver syg og handicappet så er der ingen hjÊlp og hente i Kolding. kommunen henviser til at man selv skal betale for alt hjÊlp, og ellers skal man kontakte frivillige organisationer, da kommunen i Kolding har nedlagt nÊrmest alle tilbud til udsatte, Êlde og syge mm.
Borgmester har ved flere lejligheder ytret at syge, handicappede, unge og udsatte, der ikke har råd til og betale mere end 4000kr. for en 1 vÊrelses i Kolding, de bare kan flytte ud af Kolding. det mener jeg er meget sigende om vores kommunes fokus.

2020幎3月7日
自発的なレビュヌ

Denne stjerne er for meget i forhold

Denne stjerne er for meget i forhold til hvilken betydning man får som borger Jeg har boet i plejefamilie I fire år Og derfor Synes jeg ikke kommunen har gjort nok i min sagsbehandling min plejemor hun har troet mig gentagne gange krÊnket mig seksuelt Har udsat mig for psykisk vold jeg talt med min sagsbehandler to gange i ugen hver gang kom hun bare med tomme ord og sagde hvordan jeg skulle opfÞre mig overfor hende som vi kommet op og skÊndes Jeg mener Kolding Kommune går lige direkte i strid med retssikkerheden i Danmark Og så da jeg spÞrger om jeg kan få aktindsigt i min sag så siger de det må de ikke hvis de gÞr det siger de så at de imod loven man som borger har man pligt til at kommunen giver besked om min sag og gÞre noget Hvis jeg kunne undgå Kolding og lade vÊre med helt ro i Kolding så gjorde jeg det PlanlÊgger at flytte engang men på nuvÊrende tidspunkt har jeg ikke mulighed for at flyt

2020幎1月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ