Koter Kado レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn betaling niet afgerond, kreeg een nette mail. Meteen afgerond, weer een nette mail dat alles meteen gemaakt en met de vervoerder meegegeven. 1 dag later bij mij afgeleverd. Een dikke 10 va... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds de geboorte van ons eerste kind staat Koterkado op #1 als het gepersonaliseerde artikelen betreft! In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetba... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wij hebben een geborduurde tasje, drinkfles, broodtrommel en luizenzakje, allen voorzien van de naam van onze zoon, besteld. Het is goed gelukt, dus mijn complimenten. Zoals gezegd is het een betrouwb... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

koter cadeau;) kindjes blij, en helemaal hip dat hoort erbij!!

Mijn dochters zijn helemaal blij met 2 fantastische hippe luizenzakken erbij! Zelf gemaakt, leverd voor de oudste op school een hoop gepraat...wordt dan ook vaak gevraagd waar heb jij die mooie luizenzak gemaakt... Voor groot en klein altijd Wat in het assortiment om heel blij mee te zijn. En dikke tien, voor jullie en hopelijk voor iedereen.. wij zijn in elk geval zeer tevreden over de ontvangst en producten die we hebben besteld!! Top. Groetjessss uit limburg

2013幎12月6日

Snelle reactie op vraag

ik wilde een volwassene keycord met veiligheidssluiting, op mijn vraag (per mail) of die geleverd konden worden in diverse kleuren kreeg ik zeer snel een nette, duidelijke reactie.

2013幎11月23日

Hele goede service, wow!

Wat een service! Had zelf dingen over het hoofd gezien maar met klantenservice tot een hele goede regeling gekomen. Echt super bedankt!
De levering is ook correct gebeurd.

2013幎11月19日
Koter Kado ロゎ

Koter Kado からの回答

5぀星のうち5の評䟡

Erg leuke site met eveneens leuke artikelen!

Ik was op zoek naar een leuk kindercadeau en kreeg via iemand van Babyhive.nl de tip om te kijken op de website van Koterkado. Daar ben ik erg blij mee, er is een ruim assortiment aan artikelen om cadeau te geven. Ik heb op zaterdagavond mijn bestelling gedaan en op de woensdagochtend had ik het cadeau al binnen!

2013幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service, snelle levering, kan niet beter

Ik moest voor een kinderfeestje op erg korte termijn een portemonnee met naamopdruk hebben. Van tevoren contact per e-mail opgenomen of dit nog mogelijk was. Snelle reactie terug en ze gaven aan als ik de bestelling plaatste en bij de bestelling aangaf dat er haast mee was, zouden zij zorgen dat de bestelling direct verwerkt zou worden. En inderdaad het kinderfeestje is vandaag, maar gisteren had ik het al in de bus. Geweldig, complimenten voor koterkado!!

2013幎10月30日
5぀星のうち4の評䟡

Super service!!

Ik heb voor mijn 3 kinderen tassen besteld met hun naam erop. Van één van de tassen was helaas de rist stuk. Na een mailtje kreeg ik kosteloos een nieuwe gestuurd. Helaas is ook van deze tas de rits stuk gegaan. Opnieuw een mail gestuurd en nu kan ik weer een vervangende tas verwacht! Echt super.
Ik was al bij de eerste bestelling tevreden, maar nu, na de afhandeling van de klacht bij de tweede bestelling, ben ik echt helemaal voor Koterkado en zal deze shop zeker verder bevelen.

2013幎10月22日

terugkerende klant

2 jaar geleden voor onze 3 jongens een zwembroek besteld met naam en telefoonnummer. Hier veel posiitieve reacties op gehad. in het zwembad/zee ideaal omdat ze dan geen naamplaatje omhoeven. Nu weer 3 nieuwe besteld. Super zwembroekjes van goede kwaliteit!

2013幎10月16日

Marloes

Helemaal tevreden over de produkten en de verzorging van koterkado.nl Ik heb een spaarpot en een knuffeldoekje voorzien van naam van de net geboren baby van mijn zus besteld!
Hij viel erg in de smaak!

Gr Marloes, Zuid Holland

2013幎9月2日

super

Ik heb al eerder een bestelling geplaatst voor 2x snoozebaby doekjes met naam! ÈÚntje voor mijn vriendin!!was een kraamkado!!die vond het super!voor mij zelf had ik ook ÚÚntje besteld!ze waren echt leuk! Echt een apart kado!!nu heb ik een bestelling lopen voor een speendoekje met naam!deze is voor mijn collega!deze word rechtstreeks bij hun afgeleverd!ik ben benieuwd hoe ze het gaan vinden!!!ik weet zeer zeker heel leuk!zo heb je teminste een heel leuk en apart kado!!ik vind jullie site super!groetjes karina

2013幎8月17日
5぀星のうち5の評䟡

Snel en klantvriendelijk !!

Wij waren wat laat met het bestellen van een kraamkado, desondanks op tijd geleverd. Vragen werden op korte termijn beantwoord.. zelfs op zondag, waar maak je dat nog mee. En ze houden je goed op de hoogte over voortgang bestellen!
Mij zien ze beslist nog eens

2013幎7月28日

Wowww, superrrr !!!!

Afgelopen maandag 1 Juli 2013 heb ik een bestelling gedaan en betaald voor mijn 3 kinderen en vandaag donderdag 4 Juli 2013 in huis :)
Meteen openende ik ons pakketje en woww, wat is het super gaaf geworden.
Ik heb 3 drinkbekers (2 gewone draaidop en 1 met biddondop), 3 broodtrommels, 2 zwemtassen en 1 rugzak besteld.
Super bedankt voor de gave spullen met tot nu toe een TOP service.

2013幎7月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス