レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Henvendte mig for at fÃ¥ slettet navn/adresse i sÞgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmÊrksom pÃ¥ skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... もっず芋る

Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

䌁業が回答したした

Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udfÞrte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som Þnsket. I he... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. DÃ¥rligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige Ã¥r brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン マヌケティング代理店
  2. むンタヌネット マヌケティング業
  3. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  4. メディア・マヌケティング代理店
  5. 怜玢゚ンゞン䌚瀟
  6. ゜ヌシャル メディア ゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Krak. Vi hjÊlper små og mellemstore virksomheder med digital markedsfÞring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsfÞring. Om end det er en bedre online tilstedevÊrelse, mere trafik eller Þget branding, kan vi hjÊlpe dig - hvis du vil. Ses online.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1047件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig respons

Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i sÞgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmÊrksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hurtig og effektiv respons

2026幎4月16日

Hurtig

Hurtig hurtig hurtig

2026幎4月11日

Hej.

Vi siger tak for dine 4 stjerner og er glade for at du oplevede hurtig kundeservice.
Vi er altid klar til at hjÊlpe både brugere og kunder, så er glade for at vi hurtigt fik det lÞst.

Charlotte, kundeservice

Hurtig hjÊlp til en sag med forkert

Hurtig hjÊlp til en sag med forkert virksomhedsadresse :-)
Hjalp også med hvor jeg ellers skulle rÊkke ud.

2026幎4月11日

Hej Ida

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner, som vi sÊtter stor pris på.
Vi er glade for at vi hurtigt fik hjulpet med problemet.

Alt for besvÊrligt at bruge

Alt for besvÊrligt at bruge

2026幎3月31日

Hej

Det er vi da Êrgerlige over at I oplever, hvis I vil uddybe hvad der er besvÊrlig, gerne på mail til privatperson@krak.dk, så kan vi måske hjÊlpe.
Kan se at I sendte os en mail med Þnske om oprettelse mandag aften og den lÞste og besvarede vi tirsdag morgen, så det var heldigvis ikke besvÊrligt og var lÞst i en fart.

Hurtig reaktion

Hurtig reaktion på min henvendelse til kundeservice vedrÞrende en fejl på min adresse, som det ikke var muligt at rette via selvbetjening

2026幎3月26日

Hej Helle

Tusind tak for dine 5 stjerner.

Vores fokus er altid på tilfredse brugere og kunder, så derfor glÊder det os, at hÞre du har fået hurtig hjÊlp.

Charlotte, kundeservice

Datoer angives i amerikansk format

2026幎3月24日

Tak for din kommentar.
Den eneste dato vi viser på Krak.dk er er registreringsdato for virksomheder, vi modtager denne information fra Proff.
Jeg sender dit input videre til vores teknikere, som kan se på hvordan datoformatet bÞr vÊre fremadrettet.

Opdatering 26.3.2026:
Så har vores teknikere set på datoformatet og det er ensrettet på vores portaler, så det nu vises i dansk format.

Fint kort

Fint kort, som meget desvÊrre har droppet "ejerlav" og campingpladser, hvilket drosler ned !

2026幎1月19日

Hej.

Tak for jeres anmeldelse og 4 stjerner.
Vi er glade for at I synes vores kort er fint og kan glÊde jer med, at vores teknikere arbejder på at få ejerlav vist igen, som et lag på kortet, så forhåbentlig kommer det snart.
Campingplader kan findes via dette link - krak.dk/campingpladser/firmaer

Hurtig betjening og ligetil

Hurtig betjening og ligetil - jeg ville oprette mig efter en periode, hvor jeg Þnskede at vÊre anonym

2026幎3月23日

Hej Karin

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner, som vi sÊtter stor pris, da vi altid har fokus på at hjÊlpe vores brugere og kunder.

Hurtig!

Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK.
MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

2026幎3月12日

Hej Ernst.

Vi er altid klar til at hjÊlpe både brugere og kunder, så det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores kundeservice.
Vi siger tusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.

Charlotte, kundeservice

Der er nemt at undlade at gÞre noget!

Det er nemt at undlade at gÞre noget!
Jeg beklager det er ikke kritik til KRAK,det er mÞntet på virksomheds ejeren- beklager.

2026幎3月12日

Hej.

Vi er ikke helt sikre på hvad du mener, da du har bedt om at få fjernet et firma fra din adresse og dette har vi gjort.

Vi besvarede din mail dagen efter modtagelsen med 'Optagelsen er fjernet fra din adresse på www.krak.dk og www.degulesider.dk.', samt et godt råd om at henvende dig til firmaet eller CVR.dk, da det også fremgår hos dem på din adresse.

Opdatering:
Dejligt, at det ikke er en kritik af os, men så håber vi at du vil sende din kritik til det firma og ikke kun give os 1-stjerne for noget vi er helt uforskyldte i.

Krak udfÞrer enshittifcation!

Krak udfÞrer enshittifcation!
Brugervenligheden bliver ringere og ringere.
Rute planlÊgningen kommer ikke umiddelbart op når Krak åbnes - det der engang var super er blevet elendigt!

2026幎3月10日

Hej Dan

Vi er godt nok Êrgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk af Krak.
På forsiden af Krak.dk kan du klikke direkte videre til 'Ruteplan' aller Þverst.
Hvis du har fundet et firma eller en person på Krak.dk, så er der en knap på hver optagelse, som ved klik går direkte til ruteplan og har sat den pågÊldende adresse/lokation ind i Til-feltet i ruteplanen.

Charlotte, kundeservice

Sikker en god hjÊlp man fik

Tak for en hyggelig og god samtale og hjÊlp til at finde lÞsning med mig

2025幎11月25日

Hej Eunice

Selv tak og vi sÊtter stor pris på din ros og 5 stjerner.
Vi er altid klar til at hjÊlpe både vores brugere og kunder, så dejligt at vi fik det lÞst.

Charlotte, kundeservice

Hold jer langt vÊk fra krak.

Hold jer langt vÊk fra krak.
Spile penge ud af vinduet og bidning i 2 år som erherv kunder!!!!!!
Sagen send til vurdering af advokaten.
Opdatering.
Bidninig jer er lige glad med,men jer Love mig lige som.alle andre,at jeres tjenester hjÊlpe skaffe mange kunder ,men efter flere måneder jeg har faktisk mange kunder som jeg har selv skaffer, kunder fra jeres Robin eller Krak er 0,det for jeg advarer alle andre at skal holde sig vÊk fra jer ,det er ikke kun mig advarer om jeres tjenester,og andet ting at man kan ikke opsige hvis resultatet er nul og skal forsÊtte betale .
Min vurdering at er jeg smider penge ud af vinduet som alle andre .
Punktum

2026幎3月3日

Hej Mariusz

Vi er godt nok Êrgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk.
Vores produkter sÊlges i abonnement, hvor man kan vÊlge 6, 12 eller 24 måneders binding og mange vÊlger 24 måneder, da det betyder en lavere ydelse pr. måned.
Da vi kan se, at du også har sendt os en mail , så er vores kundeservice ved at undersÞge de nÊrmere detaljer og kontakter dig hurtigst muligt.

Opdatering 9.3.2026:
Jeg kan se, at du har vÊret i dialog med min kollega, som har forsÞgt at finde forskellige lÞsninger. Du har indgået en bindende aftale, som ville kunne Êndres til andre produkter i restperioden, så du er velkommen til at vende tilbage til kundeservice, hvis du Þnsker dette.

Charlotte

Ud af de sidste 25 numre jeg har sÞgt

Ud af de sidste 25 numre jeg har sÞgt på, er det kun 2 positive resultater jeg har fået. Og hvad er det så vÊrd. En stjerne,med henvisning til nummeroplysnger.
Mvh
Henrik

2026幎2月27日

Hej Henrik

Oplysningerne om privatpersoner på Krak.dk og DeGuleSider.dk er baseret på abonnentoplysninger, som Krak A/S modtager fra teleselskaberne. Teleselskaber skal ved lov udlevere alle abonnentdata. Dog ikke abonnenter, der er registreret med hemmeligt eller hemmelig/udeladt tlf.nr., hvilket kan vÊre årsagen til at du ikke finder numre, som du sÞger på.
Du er meget velkommen til at sende os et par eksempler (på mail til privacy@krak.dk), så kan vi undersÞge hvorfor du ikke finder det du sÞger efter.

Virkelig god kundeservice

Ikke alene at få svar en time efter man skriver til kundeservice men derudover også at få telefonisk opfÞlgning af Charlotte, vidner om et niveau af kundeservice, der sjÊldent ses.
Mine varmeste anbefalinger.

2026幎2月26日

Hej Amlie.

Tusind tak for din ros og 5 flotte stjerner, som vi (og isÊr jeg) sÊtter virkelig stor pris på. Vi har altid fokus på at hjÊlpe vores kunder og brugere.

Nej tak til Krak.

Jeg har vÊret virksomhedskunde hos Krak i et år nu. Det har ikke givet mig en eneste vÊrdifuld henvendelse fra potentielle kunder. Derimod er jeg overbevist om, at jeg nu får mÊrkbart flere opkald fra telefonsÊlgere. Jeg har skrevet til Krak og fremlagt dette, men de svarer ikke. Jeg har en oplevelse af, at Krak udnytter små virksomheder. Lover dem en masse og så er man låst i et år, hvor hver regning bare er en påmindelse om, at man er blevet bondefanget.

2026幎2月23日

Hej Rasmus

Vi er betemt Êrgerlige over, at du sidder tilbage med dette indtryk.
Vi tager alle tilbagemeldinger seriÞst og er altid åbne for dialog, men da vi ikke kan se hvilken virksomhed det drejer sig om, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på tlf. 88383800.

Opdatering 2.3.2026:
Jeg ved, at du efterfÞlgende har vÊret i dialog med en af mine kolleger og fået en snak om forlÞbet og vi herefter har opsagt din aftale.

Charlotte

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。