Henvendte mig for at fÃ¥ slettet navn/adresse i sÞgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmÊrksom pÃ¥ skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hu... ãã£ãšèŠã
Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Krakâs gode medarbejder âCharlotteâ udfÞrte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et âknips-med-fingreneâ modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som Þnsket. I he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. DÃ¥rligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige Ã¥r brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... ãã£ãšèŠã
- ãªã³ã©ã€ã³ ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
- ã€ã³ã¿ãŒããã ããŒã±ãã£ã³ã°æ¥
- ããŒã±ãã£ã³ã° ãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
- ã¡ãã£ã¢ã»ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
- æ€çŽ¢ãšã³ãžã³äŒç€Ÿ
- ãœãŒã·ã£ã« ã¡ãã£ã¢ ãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Krak. Vi hjÊlper små og mellemstore virksomheder med digital markedsfÞring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsfÞring. Om end det er en bedre online tilstedevÊrelse, mere trafik eller Þget branding, kan vi hjÊlpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- +45 88 38 38 00
- kundeservice@krak.dk
- www.krak.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig respons
Henvendte mig for at få slettet navn/adresse i sÞgninger, da nyt tlf selskab ved en fejl ikke var opmÊrksom på skjult adresse. De reagerede med det samme, og 12 timer senere var alt fikset. Tak for hurtig og effektiv respons
Hurtig hjÊlp til en sag med forkertâŠ
Hurtig hjÊlp til en sag med forkert virksomhedsadresse :-)
Hjalp også med hvor jeg ellers skulle rÊkke ud.

Hurtig reaktion
Hurtig reaktion på min henvendelse til kundeservice vedrÞrende en fejl på min adresse, som det ikke var muligt at rette via selvbetjening

Fint kort
Fint kort, som meget desvÊrre har droppet "ejerlav" og campingpladser, hvilket drosler ned !

Hurtig betjening og ligetil
Hurtig betjening og ligetil - jeg ville oprette mig efter en periode, hvor jeg Þnskede at vÊre anonym

Hurtig!
Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK.
MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

Krak ããã®åç
Der er nemt at undlade at gÞre noget!
Det er nemt at undlade at gÞre noget!
Jeg beklager det er ikke kritik til KRAK,det er mÞntet på virksomheds ejeren- beklager.

Krak udfÞrer enshittifcation!
Krak udfÞrer enshittifcation!
Brugervenligheden bliver ringere og ringere.
Rute planlÊgningen kommer ikke umiddelbart op når Krak åbnes - det der engang var super er blevet elendigt!

Krak ããã®åç
Sikker en god hjÊlp man fik
Tak for en hyggelig og god samtale og hjÊlp til at finde lÞsning med mig

Krak ããã®åç
Hold jer langt vÊk fra krak.
Hold jer langt vÊk fra krak.
Spile penge ud af vinduet og bidning i 2 år som erherv kunder!!!!!!
Sagen send til vurdering af advokaten.
Opdatering.
Bidninig jer er lige glad med,men jer Love mig lige som.alle andre,at jeres tjenester hjÊlpe skaffe mange kunder ,men efter flere måneder jeg har faktisk mange kunder som jeg har selv skaffer, kunder fra jeres Robin eller Krak er 0,det for jeg advarer alle andre at skal holde sig vÊk fra jer ,det er ikke kun mig advarer om jeres tjenester,og andet ting at man kan ikke opsige hvis resultatet er nul og skal forsÊtte betale .
Min vurdering at er jeg smider penge ud af vinduet som alle andre .
Punktum

Ud af de sidste 25 numre jeg har sÞgtâŠ
Ud af de sidste 25 numre jeg har sÞgt på, er det kun 2 positive resultater jeg har fået. Og hvad er det så vÊrd. En stjerne,med henvisning til nummeroplysnger.
Mvh
Henrik

Virkelig god kundeservice
Ikke alene at få svar en time efter man skriver til kundeservice men derudover også at få telefonisk opfÞlgning af Charlotte, vidner om et niveau af kundeservice, der sjÊldent ses.
Mine varmeste anbefalinger.

Nej tak til Krak.
Jeg har vÊret virksomhedskunde hos Krak i et år nu. Det har ikke givet mig en eneste vÊrdifuld henvendelse fra potentielle kunder. Derimod er jeg overbevist om, at jeg nu får mÊrkbart flere opkald fra telefonsÊlgere. Jeg har skrevet til Krak og fremlagt dette, men de svarer ikke. Jeg har en oplevelse af, at Krak udnytter små virksomheder. Lover dem en masse og så er man låst i et år, hvor hver regning bare er en påmindelse om, at man er blevet bondefanget.