ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Schitterend hoesje, afwerking perfect. Heb een walnoten hoesje besteld voor mijn Samsung Galaxy S21 Plus, met eigen ontwerp er in laten graveren. Zelfs de kleinste details zijn super duidelijk en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Producent van duurzame houten skins voor iPhone.
é£çµ¡å
Elzenstraat 8, 5391 LA, Nuland, ãªã©ã³ã
- +30 6 46592862
- info@kudustore.com
- www.kudustore.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gewoon goed spul
Ik had eerder in 2020 een houten hoesje van Kudu gekocht voor mijn S20, en ben daar altijd tevreden mee geweest. Dus nu eenzelfde soort hoesje gekocht voor mijn nieuwe S25, en de kwaliteit is er alleen maar op vooruit gegaan in die tijd.
Het moet natuurlijk je smaak zijn maar ik kan weer 5 jaar vooruit. Aanrader!
Mooie kwaliteit telefoonhoesjes
Ze hebben mooie goedpassende telefoonhoesjes met een ruime keuze voor verschillende telefoons. Snelle levering!
Perfect hoesje
Het hoesje sluit perfect aan om mijn iphone 15. Het hout ziet er prachtig uit en het TPU is mooi en beschermt goed. Het hoesje is niet dik en ligt prettig in de hand. Ook de knoppen werken goed in het hoesje.
Mooi dat het hoesje van duurzame materialen gemaakt is en dat de opbrengst gedeeltelijk naar Trees for all gaat.
Ik wilde het jubileum 5 jaar samen metâŠ
Ik wilde het jubileum 5 jaar samen met mijn vrouw delen met een gepast kado. Onze kus in station Antwerpen gegraveerd in een telefoon hoesje. Kudu is een zeer professioneel bedrijf die dit verzorgd tot in details gepaard met de ultieme service. Ze nemen alle tijd voor het juiste ontwerp, het juiste resultaat. Het eindresultaat was enorm en mijn vrouw was zeer verrast. Een vertrouwd adres met de juiste skills.
Ruud
The company is trustworthy and fast
The company is trustworthy and fast, the product is exactly as requested. I am happy and can recommend their products.
Hoge kwaliteit en luxe uitstraling!
Mijn vragen werden snel per mail beantwoord. De medewerker dacht goed mee over het design van de gravure. Levering was snel en in nette verpakking. Case en screenprotector voor IPhone 12 passen perfect. Hoge kwaliteit en luxe uitstraling.
Top Service
Ik had een hoesje besteld voor mijn Iphone en de volgende dag kreeg ik het al aan mijn deur jammer genoeg was het het foute hoesje maar ik kreeg direct een mail dat het het foute hoesje was en ze zeiden dat ze het juiste gingen opsturen, de volgende dag werd het hoesje al geleverd. Top service :)
Mooi en uniek product met een zeer meedenkende leverancier
Kudu store dacht tijdens de bestelling erg met me mee. Het logo dat ik aanleverde werd in meerdere opties als proefprint voorgesteld om uit te kiezen. Het resultaat is prachtig geworden. Het hout (walnoot in mijn geval) is mooi strak ingelegd in het hoesje, het hoesje is bijna net zo dun als mijn standaard hoesje en het ingebrande logo is erg netjes uitgevoerd.
Duurzaam telefoonhoesje
Op zoek naar een duurzaam telefoonhoesje, kwam ik bij Kudu terecht. Ze hebben mooie houten modellen en het leukste is dat je ook nog een eigen ontwerp voor tekst of logo kan aanbrengen. Het maken en leveren was supersnel. En ben heel blij met mijn hoesje. En blij dat er bomen voor worden teruggeplant.
Tevreden klant :-)
Super vriendelijk en duidelijk contact. Reageren heel snel, hebben mijn vragen goed beantwoord.Het eindproduct is fantastisch. Zeker een aanrader!!

Fun, elegant en apart
Het is zo leuk om van te voren al te bedenken hoe jouw eigen MacBook en iPhone er uit gaan zien. Waar wil je het logo en welke kleur hout.
Communicatie en afhandeling ging heel goed en soepel.
Echt een goed bedrijf dat mooie en duurzame producten verkoopt.
Nu nog zoets voor de iPad series.

Kudu ããã®åç
They go above and beyond
They go above and beyond to provide the best service and product.

Kudu ããã®åç
Goede communicatie en mooi product
Het bestelde hoesje is echt super! Mooi gemaakt en het logo is wat ik samen met hun ontworpen heb ziet er echt super vet uit! Daarnaast helpen en luisteren ze naar je om jou idee op het hoesje te realiseren. Het bestellen ging helemaal prima en ook de afhandeling was helemaal top. Als het aan mij ligt bestel ik de volgende keer weer hier!

Very great looks
They have a very fast shipping. Also the product is made of real wood and it feels amazing. It has a luxurious look. A friend of me introduced it to me and now I bought my first product.
Top product
Top product. Super mooie stevige hoes. En het hout is prachtig.

Kudu ããã®åç
Erg mooi hoesje dat er robuust uitâŠ
Erg mooi hoesje dat er robuust uit ziet. Bezorging ging ook snel. Had alleen moeite om het bestelformulier op hun eigen website in te vullen dus heb het via bol.com gekocht.

Hart ð voor de zaak!
Goede kwaliteit, strak en mooi afgewerkt hoesje
Goede communicatie rondom bestelproces
Snelle levering, duurzaam door fietskoerier
Mooie verpakking, waardoor het als cadeautje gegeven kan worden
Bedrijf met hart! Fair & Duurzaam

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹