Hurtig og god kundeservice ved returnering af en trÞje, som var kÞbt fysisk i butik som gave. Bor pÃ¥ SjÊlland, men det var ikke noget problem at fÃ¥ en returlabel. Kunne desvÊrre ikke fÃ¥ bytte til... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte gaven som afhentning og det fungerede helt perfekt. Butikkens flotte indretning og spÊndende udvalg er klart et besÞg vÊrd i sig selv. Derudover er der super sÞd og venlig betjening.
Min ordre blev ekspederet hurtigt og leveret hurtigt. Dog ikke til den postomdeling/afhentning jeg havde bedt om, og som blev bekrÊftet i min ordre. Lidt trÊls at skulle kÞre noget lÊngere efter pakk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kul og Koks har en lang historie i Koldings bymidte, faktisk kunne vi fejre 25 års fÞdselsdag i 2016. Henrik Plechinger startede Kul og koks i 1991, med det helt klare formål at skabe en butik der var med til at sÊtte et synligt prÊg på herrermoden. I dag er butikken blandt landets fÞrende når det gÊlder om at vÊre på forkant og spotte nye mÊrker og trends. Kul og koks holder et solidt mix af danske og udenlandske mÊrker, der alle udmÊrker sig ved at de hver isÊr skiller sig ud fra mÊngden enten visuelt eller kvalitetsmÊssigt.
Ãstergade 28, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- hello@kulogkoks.dk
- www.kulogkoks.dk
Som altid lÊkre sager og en service iâŠ
Som altid lÊkre sager og en service i topklasseð
Min overall nummer 1 fysiske butik
Min overall nummer 1 fysiske butik! Kommer der flere gange om mÃ¥neden, og kÞrer gladeligt fra Vestfyn for at blive betjent af Jan, Henrik og de andre drenge ðð»ðð» det bedste udvalg, styles, og den bedste service - ja⊠vi ses vist snart igen ð ðžðž
Jeg var nervÞs for
Jeg var nervÞs for, om min alt for sent, bestilte julegave ville nå frem... Kundeservicen var hurtig til at give mig ro i sindet. Den kom allerede 2 dage senere. Alt er godt, og gaven vakte begejstring.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Kul & Koks.
Dorte
mega mega mega mega mega mega mega megaâŠ
mega mega mega mega mega mega mega mega mega godt
Indpakning af det kÞbte
Hurtig levering, mulighed for at skrive det var en gave, og juhu gaven var pakket ind, det sÊtter jeg pris på
Monsterhurtig levering og mega nemt ogâŠ
Monsterhurtig levering og mega nemt og lige så hurtigt at få returneret til anden stÞrrelse. Varmeste anbefaling herfra.
Varen var perfekt ð
Service, levering og kvalitet i topð
Var sent ude med en fÞdselsdagsgave og lynhurtigt og allerede dagen efter kom pakken og ydermere pakket pÊnt ind...ðDet er sagtsusme god service!!!!ðª
Nem og hurtig kÞb på hjemmside
Nem og hurtig kÞb på hjemmside. Kom dagen efter bestilling og I meget flot indpakning.
Som altid fantastisk service!
God rådgivning om stÞrrelse på sko.
God rÃ¥dgivning om stÞrrelse pÃ¥ sko jeg ville kÞbe online. Levering nÊste dag. Bliver ikke bedreð€©ð€ðŒ
God kundeservice
God kundeservice. Ved spÞrgsmÃ¥l var de hurtige til at svare ðð
Alt perfekt
Bestilte vare over nettet. Dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Bedste butik i kolding
Jeg har altid handlet ved Kul og koks
Synes det er de sÞdeste mennesker og man bliver altid hjulpet
Meget bedre end harrsÞ
Kom til Kolding og handl i kul og koks
Let og hurtigt kÞb online
Let og hurtigt kÞb online - sendt med det samme og god vare!

Kul & Koks ããã®åç
Super god service og meget hjÊlpsom pÃ¥âŠ
Super god service og meget hjÊlpsom på chat da jeg havde brug for hjÊlp.