Vill säga stort tack till Kulturrejser Europa för en underbar vecka på Madeira! Resmålet gör ju sitt, med ljuvligt väder och fantastiska vyer, men det ska ändå till ett bra arrangemang – och det var i... もっと見る
企業が回答しました
Ett fullmatat program, bra organisation och en utmärkt guide. Hon var mycket kunnig, trevlig och hade stor lokalkännedom. (Vi fick t.o.m. biljetter till en operafestival som ursprungligen inte var en... もっと見る
企業が回答しました
Jag har redan svarat på den tidigare enketen! Alla utflykter med levada vandringarna och vackra utsikterna! Ett bra hotell med ett utmärkt läge vid havet! Guiden gjorde sitt bästa och är kunni... もっと見る
企業が回答しました
Vi på Kulturresor Europa erbjuder flera spännande resmål med kulturella upplevelser. Våra nyckelord är: ✓ Svensktalande reseledare ✓ Trygghet ✓ Expertis
Folke Bernadottes Allé 5, 2100, Köpenhamn, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Välorganiserat med bra utflykter. Trevligt hotell och en jättebra guide.Stor grupp på denna resa dock, har åkt tidigare och då varit färre i gruppen.
Fantastisk reseledare. Fint hotell med bra läge. Välarrangerade utflykter. Väl avvägt program.
Fantastisk reseledare.
Hotellet OK. Bra chaufför. Tyvärr pratade flera representanter på vingårdarna för snabbt och otydligt.
Men i stort sett en trevlig resa med trevliga deltagare.
En härlig resa med spännande utflykter: tryffeljakt, marknader, vinprovning och matlagning! Lotta, vår utmärkta guide, otroligt kunnig, trevlig, glad och helt fantastisk! Ett minne för livet.
Bra guide, uppskattade bägge besöken i saltgruvan och till koncentrationslägret. Hotellet bra.
En mycket kunnig och pedagogisk guide gjorde resan till Amalfikusten till en mycket trevlig upplevelse. Helt enkelt toppen, och då menar jag inte bara Vesuvius.
Fantastisk resa till en festival som jag önskat resa till i 40 år! Mina förväntningar överträffades med råge! Mycket fint arrangerats och en fantastisk guide!

Kulturresor Europa からの回答
Att hitta sin resa inte alltid lätt, man får lite annat på ”köpet” men att den blir skräddarsydd, det blev det genom Kulturresor. Komplettera med utflykt perfekt. Reseledarens kompetens var över förväntan, bästa man kan uppleva.
Opera under bar himmel, obeskrivlig med historiens vingslag runt omkring.

Hela upplägget med hotel,
Konserten, maten, utflykter,
transporter. Sist men inte minst vår guide.

Kulturresor Europa からの回答
Vi hade förmånen att vara en liten grupp, 7 personer. Vår guide har bott på Madeira i många år och hade mycket att berätta på de olika utfärderna. De olika utfärderna var välplanerade och gav en bra bild av Madeira.

Kulturresor Europa からの回答
Bra och tydlig information från bokningen till resans slut.
Trevlig och kunnig reseledare som gav det lilla extra under resan!
Stort tack till dig Anders!

Kulturresor Europa からの回答
Guiden Katarina var den som var resans merupplevelse.
Hotellet motsvarade definitivt inte 4 stjärnor, kunde vara bättre standard på rum och mat.

Kulturresor Europa からの回答
Resan var verkligen a la carte med fria val för olika utflykter så att man kan anpassa efter tycke och smak

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。