Lab9 - Apple Premium Reseller - Aalst

Kattestraat 23, 9300 Aalst, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super snel geholpen … gsm was geblokkeerd . Vriendelijk en hulpzame verkopers! Top!

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Deze namiddag langs geweest in Aalst, ik kon geen mails meer ontvangen. Ik werd zonder problemen geholpen waarvoor hartelijke dank aan de jonge man. Uitstekende service 👌

5つ星のうち1の評価

Erbarmerlijke service Erbarmerlijke service. 3 keer toe mijn Iphone laten repareren en kreeg beschuldigingen dat het mijn fout was dat de Iphone steeds hetzelfde defect bleef vertonen. De manier waar... もっと見る

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話販売店
  3. パソコンと周辺機器の店

当該企業による記述

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

連絡先

• Kattestraat 23, 9300, Aalst, ベルギー

• 053211000

ガイドライン違反

5つ星のうち5の評価

Super snel geholpen … gsm was…

2026年5月7日

Dag Anja

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Top service

Top service!

2026年4月16日

Dag Emma

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

5つ星のうち1の評価

Winkelmedewerker dat niet wilt helpen of alles voor geld doet

Een man in de winkel dee jammer genoeg alles voor geld binnen te krijgen terwijl mijn product nog onder garantie was en hij moest dit dus gewoon na checken bij de technische dienst om het probleem te kunnen oplossen ( geluid). Hij wou mijn airpods niet aannemen en enkel als ik er voor betaalde. Heel zielig ik heb hier nooit binnen gebracht ben daarna naar Brussel gegaan en ze hebben mijn airpods direct genomen zonder dat ik er voor moest betalen

2025年10月28日

Lab9 - Apple Premium Reseller - Aalst からの回答

Morgane, bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We waarderen je input en zullen dit zeker bekijken.

Zeer tevreden

2025年8月28日

Dag sonja

5つ星のうち5の評価

Problemen gehad met onze iPad

Problemen gehad met onze iPad. lab9 Aalst heeft ons supergeholpen met controle van het probleem, afhandeling garantie... en ook supersnel geholpen! Volgende Apple-Product komt opnieuw van deze zaak met super service en heel vriendelijk personeel! Jong team met vakkennis!

2025年7月30日

Dag Geert

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 5 sterren. We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring in onze winkel had en hopen dat u ons snel weer bezoekt.

Groeten, Alex

Veel beter dan Coolblue

Vroeger met mijn iPhone X (die ik sinds nieuw gekocht had) bij Coolblue geweest (officiële verdeler van apple net zoals Lab9), zij weigerden de batterij te vervangen en ik werd ervan beschuldigd dat ik mijn iPhone al open gemaakt zou hebben (totaal niet zo). Met mijn nieuwe iPhone 12 naar Lab9 geweest om een batterij te vervangen: goedkoper, sneller en veel klantvriendelijker voor reparaties dan Coolblue. Zeker een aanrader om hier apparaten te laten herstellen!!!

2023年10月31日

Dag Arne

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we u konden helpen bij het vervangen van de batterij en hopen u snel terug te zien.

Erbarmerlijke service

Erbarmerlijke service
Erbarmerlijke service. 3 keer toe mijn Iphone laten repareren en kreeg beschuldigingen dat het mijn fout was dat de Iphone steeds hetzelfde defect bleef vertonen. De manier waarop was echt alles behalve klantvriendelijk. Liet na de tweede herstelling ook een glas plaatsen (35 euro) en die moest er af voor de derde herstelling. Nooit een tegenvoorstel ontvangen. Na 3 slechte ervaringen Iphone opgestuurd naar Apple en nooit geen problemen gehad!!!!!! defect meteen opgelost. Voor mij nooit meer.

2023年10月20日

Trustpilot エクスペリエンス