LÊderiet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god kundeservice telefonisk og fik pakken dagen efter bestilling. DesvÊrre - et lille men - jeg havde bestilt 2 kg mÞbel lÊderrester, og de kom i en papkasse, hvor det var mast ned hulter... もっず芋る

Guten Tag! Ich habe zwei seltene YKK Aluminium ReißverschlÃŒsse bestellt und die bestellte Ware in bester QualitÀt erhalten. Der Versand nach Hamburg erfolgte ganz schnell per Post. Ganz besond... もっず芋る

Jeg kÞbte to lÊder rem hos LÊderiet og modtog pakken meget meget hurtigt. DesvÊrre skete der en fejl, og jeg fik rem i en forkert stÞrrelse. Efter en kort samtale sendte sÊlgeren de korrekte rem... もっず芋る

Fantastisk dejlig forretning at vÊre kunde i. Ærlig og professionel rÃ¥dgivning. KÊmpe udvalg af lÊkre varer - jeg kÞbte et helt koskind, hvor der pÃ¥ hjemmesiden stod, man skulle vÊre forberedt pÃ¥ fejl... もっず芋る

䌁業情報

1. 革補品専門店

圓該䌁業による蚘述

LeverandÞr til kreative indenfor lÊderarbejde. Her finder du materialer, tilbehÞr og vÊrktÞj, til dine projekter. Du kan desuden styrke dine kompetencer via vores kurser, og finde inspiration i bl.a. vores DIY guides. Webshop og stor fysisk butik.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

LÊderiet er vores bedste handelssted.

Vi har tidligere givet LÊderiet gode anmeldelser og her er endnu en. Det fortjener de.
Der er altid hurtig respons fra dem, både når man skriver mail til dem og/eller handler på deres webside, og meget hurtig forsendelse.
Vi elsker at besÞge dem i butikken, hvor der er et fantastisk rart og hyggeligt personale, der altid er klar når vi har brug for hjÊlp.
Vi kan bruge timer i butikken og mange penge, men vi tager altid derfra med en super god oplevelse.
LÊderiet er vores bedste handelssted.

2025幎1月23日
自発的なレビュヌ

Sådan får man tilfredse kunder👌

Jeg har vist vÊret her fÞr og fortÊlle om LÊderiet, men jeg gÞr det gladeligt igen, for jeg havde en kunde der kom forbi men panik i Þjnene og viste mig hans lederhosen hvor et spÊnde var knÊkket, og de skulle bruges i weekenden, heldigvis kom han om formiddagen, så jeg kunne nå at bestille dem hos LÊderiet, men usikker på hvor lang tid der ville gå fÞr de nåede frem skrev jeg i en note "haster" og det tog LÊderiet vist meget alvorligt, for nÊste formiddagen ankom spÊnderne, og mindre end et dÞgn efter bukserne var indlevert, var de tilbage hos en meget glad ejer.
Og det er sådan man gÞr folk glade og tilfredse, både mig og min kunde.
Tak for en kanon service👌👌👌

2025幎1月21日
自発的なレビュヌ

Den bedste service af medarbejdere!

Vi var i den fysiske butik, og det var simpelthen den bedste oplevelse! De sÞdeste medarbejdere jeg lÊnge har mÞdt, og bare generelt sådan en fantastisk service!
Jeg kom med min servicehund, og vi var mere end velkommen! Alt i alt bare en sÃ¥ god oplevelse! Jeg kommer 100% igen! 🀩

Og lille side note; fantastisk indrettet butik med brede gange til os kÞrestolsbrugere, det er SÅ skÞnt!

2025幎1月23日
自発的なレビュヌ

Intet retursvar på mail trods mangel i ordre.

Ordre på 4 forskellige bredder elastikker. Modtog de 2 af dem. Skrev samme Þjeblik til dem på mail, at jeg kun har modtaget en halv ordre, men har INTET hÞrt retur fra dem.
Sidste gang jeg handler der!!!

2024幎11月11日
LÊderiet ロゎ

LÊderiet からの回答

KÊre Susanne,

Vi beklager meget at du forgÊves har forsÞgt at kontakte os. Vi har desvÊrre ikke modtaget en mail, men vil selvfÞlgelig meget gerne sende dig dine manglende varer :-)

Giv os et kald på telefon 86 17 20 08 eller send en mail til mail@laederiet.dk - så får vi det ordnet hurtigst muligt.

God jul

Vh
LÊderiet

Falsk varebeskrivelse

Jeg kÞbte 2 ruller "SnÞregarn Hamp 2,5 kg. ca. 288 meter pr. stk", hos Laederiet.dk.
Iflg. produktbeskrivelsen på hjemmesiden er snorens tykkelse 4mm. Ved modtagelsen kan jeg konstatere, at det overhovedet ikke holder. Tykkelsen er max. 2,5 - 3mm.
Billedet på produktsiden er endvidere groft misvisende. Når man sammenligner billedet på produktsiden og varens faktiske udseende ved modtagelsen, er det overhovedet ikke samme produkt. Det nÊrmer sig bedrageri.
-------
Forretningen har berigtiget situation til min tilfredshed.

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

En webshop fyldt med alt jeg har brug

En webshop fyldt med alt jeg har brug for.
Hurtig ekspedition. Bestilling kom dagen efter.
Havde selv skrevet forkert antal, et nul for meget. Der blev ringet til mig, om det var det korrekte antal. Der slap jeg for at modtage 100 stk for meget. Det viser, det er opmÊrksomme mennesker, der giver god kundeservice, også online.

2024幎11月1日

Rigtig godt!

Rigtig god butik med rigtig gode produkter og en aktiv og hjÊlpsom kundeservice.

Jeg havde en taske der havde brug for at få repareret dens lÊder stropper. Jeg sendte et billede til lÊderriet og Morten derfra hjalp mig med hvad jeg skal gÞre for at fikse den. Nu er den pÊn og klar til brug :D

Jeg handler helt klart hos dem igen :D

2024幎10月16日

god service

Sendte dem en mail, da jeg var lidt i tvivl om farven, de bad om et billede af vores lÊderstol og vendte tilbage med hvilket bud på farve der lå tÊttest på med link til det jeg skulle kÞbe, fik tingene leveret allerede nÊste dag og er godt tilfreds med servicen og produktet.

2024幎10月23日