Læderiet レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god kundeservice telefonisk og fik pakken dagen efter bestilling. Desværre - et lille men - jeg havde bestilt 2 kg møbel læderrester, og de kom i en papkasse, hvor det var mast ned hulter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Guten Tag! Ich habe zwei seltene YKK Aluminium Reißverschlüsse bestellt und die bestellte Ware in bester Qualität erhalten. Der Versand nach Hamburg erfolgte ganz schnell per Post. Ganz besond... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte to læder rem hos Læderiet og modtog pakken meget meget hurtigt. Desværre skete der en fejl, og jeg fik rem i en forkert størrelse. Efter en kort samtale sendte sælgeren de korrekte rem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk dejlig forretning at være kunde i. Ærlig og professionel rådgivning. Kæmpe udvalg af lækre varer - jeg købte et helt koskind, hvor der på hjemmesiden stod, man skulle være forberedt på fejl... もっと見る

企業情報

1. 革製品専門店

当該企業による記述

Leverandør til kreative indenfor læderarbejde. Her finder du materialer, tilbehør og værktøj, til dine projekter. Du kan desuden styrke dine kompetencer via vores kurser, og finde inspiration i bl.a. vores DIY guides. Webshop og stor fysisk butik.

優良

過去12か月のレビュー数: 41件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Intet svar på e-mail.

Jeg har tidligere bestilt fra læderiet, og har været glad for mine køb. Jeg bor i Grønland, og vælger altid fragt med fly, da det går meget hurtigere. Dog denne gang bestilte jeg den 24. November og har stadig ikke modtaget noget. Jeg har forsøgt at skrive til læderiet om hvad man kunne gøre, da pakken nok er sendt med skib, og taget i betragtning af at jeg betalte 507kr for flyfragt, synes jeg ikke det er i orden, at man ikke prioriterer at svare på en e-mail. Er ret skuffet over dette, da jeg ellers havde opfattelsen af, at der var god service igennem.

2023年12月18日
5つ星のうち5の評価

Service & kvalitet når det er bedst

Bestilling på 4 læderreme der ikke var i den kvalitet som jeg forventede ved ankomst.
Skriver herefter en klage vedlagt foto af problemet, under 24 timer efter klage, fik jeg en mail hvor man vil sende nogle nye læderremme, samme dag blev jeg ringet om af en medarbejder der lige vil værre sikker på at jeg fik de rigtige remme. 18 timer efter kunne jeg hente mine nye remme i pakkeshopen.
Det er hvad jeg kalder service i topklasse, vil vart anbefale at købe dine læderprodukter her. Det er ikke sidste gang at jeg køber noget her.

2023年12月6日

Ekstremt god kundeservice!

Ekstremt god kundeservice!

Havde bestilt nogen nåle og noget tråd. Desværre vare den ene nål knækket, skrev en mail og vedhæftet et billede. Dagen efter om morgenen, havde de svaret at de beklagede og havde sendt en ny pakke nåle. Virkelig god kundeservice og hurtig

2023年11月6日
5つ星のうち5の評価

God kvalitets produkter generelt, men vigtigst af alt, hjælpsom og imødekommende service. 😊 bestemt ikke sidste gang jeg handler hos læderiet.

2023年11月2日

Trustpilot エクスペリエンス