Lakrids by Johan BÃŒlow レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ich war von den klassischen Kugeln enttÀuscht. Das lakritspulver schmeckt kaum nach Lakritz, keinerlei " geschmacksexplosion" und insgesamt viel zu sÃŒss, und das fÃŒr einen mehr als stolzen Preis.bei... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meine erste Bestellung vor einigen Monaten war bestens! Nun bedarf es an Nachschub, nur leider hat die QualitÀt diesmal extrem nachgelassen. Die Farbe der Passion Fruit Kugeln war total blass... もっず芋る

䌁業が回答したした

Habe am 09.09.2024 online den Kalender bestellt, Geld wurde sofort abgebucht!!! Danach keine Meldung mehr, im Chat wurde mitgeteilt das es Probelme gibt, aber am nÀchsten Tag eine RÃŒckmeldung erfolge... もっず芋る

Har bestilt lakris herfra flere ganger, og har alltid hatt en positiv opplevelse. Bestilte 13.10 og mottok pakken 20.10. Skal man bestille julekalender kan det lÞnne seg Ã¥ vÊre tidlig ute. Kundeservic... もっず芋る

䌁業情報

1. 菓子屋
  2. ・
  3. 補菓

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW = slik baseret pÃ¥ lakridsrod med forskellige smagsretninger. Nogen med salmiak, nogen med chili og andre bare helt sig selv. Vi er Lakrids og vi laver lakrids. Smagen kan du vÊre med til at bestemme. Send os en mail med dit forslag, sÃ¥ bliver det mÃ¥ske den nÊste i rÊkken :)

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt kundeservice og levering

Bestilte varer d.22. dec over middag. Varerne var leveret til pakkeboks d.23.dec. om formiddagen. Også hurtigt svar på spm. via mail inden jeg bestilte. Kan virkeligt anbefale denne hjemmeside (og produkterne).

2015幎12月28日
自発的なレビュヌ

Julekalenderen kom frem den 15.desember. Elendig service!

Jeg la inn en bestilling på en julekalender den 24.november som skulle vÊre en hyggelig adventsgave. Leveringstiden stod oppgitt til 2-5 dager (adresser utenfor Danmark), så jeg regnet med den ville vÊre fremme i god tid fÞr advent.

Den 1.desember fikk jeg imidlertid beskjed fra kundeservice at pakken ikke kunne sendes til en postboksadresse, og at jeg derfor måtte oppgi en annen adresse. En hel uke gikk fÞr jeg fikk beskjed om at det var noe feil med ordren altså!

All right, jeg oppgir ny adresse, og regner med at adventskalenderen i det minste vil komme frem 3. eller senest 7.desember. Den 3.desember fikk jeg imidlertid tracking info fra UPS med melding om at estimert leveringsdato er fÞrst 11. desember...

Jeg klager til kundesenteret, hvor jeg får beskjeden "Fuldt forståeligt at du er utilfreds med den lange levering. DesvÊrre har vi ikke noget med pakken at gÞre, så snart den er overladt til UPS". Neivel. Johan BÌlow har altså ikke noe med å sÞrge for at varer bestilt i deres nettbutikk kommer frem i rimelig tid?

Tirsdag den 15.desember ble pakken levert - over halvveis ut i adventstiden! Ingen beklagelse fra kundesenteret, ingen tilbud om kompensasjon. Kun tilbud om å sende pakken tilbake igjen og få refundert pengene. Ikke akkurat ideelt når det er snakk om en gave.

520,- kroner for elendig service og den tregeste leveringen jeg har vÊrt utsatt for. Styr unna!

2015幎12月21日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og lÊkkert indhold :-)

Jeg bestilte mine varer sÞndag, og de er leveret idag tirsdag - det er hurtig levering :-)

Der er en enkelt ulempe ved hjemmesiden:
Det er ikke muligt at betale med MobilePay, så jeg var nÞdt til at finde dankortet frem.

Ud over det, så er det bare verdens bedste slik og det super irriterende, de er så vanedannende ;-)
Og jeg savner at kunne kÞbe sommerudgaven med hyldeblomst og hvid chokolade hele året - selvom det nok ville vÊre farligt for pengepungen :-)

Alt i alt fremragende :-)

2015幎12月8日
自発的なレビュヌ

Julekalende med tomme rum bag lågerne

Vi er bekymret for Julekalenderen. I de fÞrste 7 dage er rummene bag lågerne på 3 tomme.

Det er ikke så heldigt når der med guldtryk er oplyst hvad der burde vÊre. Lidt af julekalender ideen er vÊk,

Vi håber at det i de nÊste rum er flere "pakker".

Slutteligt syntes vi kalenderen er flot og en god ide.

2015幎12月7日

Elendig kundeservice

UdemÊrket produkt, men elendig kundeservice. Fra bestilling til levering gik der 6 dage selvom de skriver at de har dag til dag levering. De var dog hurtige nok til at hÊve pengene. De blev hÊvet dagen efter bestiling. De skriver i deres egne handelsbetingelser at pengene fÞrst bliver hÊvet når varene bliver afsendt. Det passede så ikke i mit tilfÊlde.

2015幎11月8日
自発的なレビュヌ

for slÞv og dyr levering

Havde betalt 10kr ekstra for at kunne få leveret på hjemme adressen, men den blev leveret en dag for sent, i forhold til hvad de lover på deres hjemmeside, så nu skal jeg alligevel ned på posthuset for at hente min pakke, noget jeg bevidst prÞvede at undgå.
Produktet er sikkert fin.

2015幎11月4日
自発的なレビュヌ

Fantastisk og hurtig service og indhold ;-)

Jeg bestilte noget jule guf om mandagen og tirsdag eftermiddag var det ved min hoveddÞr... DesvÊrre var indholdet ikke det jeg havde bestilt. Jeg ringede derfor ind og sagde at jeg havde fået en andens pakke.... De beklagede meget og vil straks sende mit... og ja jeg fik så oven i kÞbet lov til at beholde det de havde fejl leveret! Så nu har jeg en chokolade kalender som jeg har drÞmt om :-)

2015幎11月4日

LÆKKERT!!!

Jeg er en meget glad kunde👏🏻 Super super lÊkkert lakrids i den bedste kvalitet, er dybt afhÊngig🙈
Har lige modtaget julekalender og de 3 nye sÞlv, guld og kobber smage, og de er som alt det andet himmelske og kan nÊsten ikke vente til december.
Indpakningen var meget luksuriÞs og i top kvalitet og fyldt med smagsprÞver- kan kun sige TAK og THUMPS UP☺

2015幎10月10日

Gode produkter - DÃ¥rlig levering

Der er ikke et ondt ord om produkterne, der er af hÞjeste kvalitet, men med produkter i det hÞje prisleje forventer man ikke at skulle udfordres med en lÊngere leverings-farce.
Lakrids.nu tilbyder desvÊrre udelukkende fragt med UPS, der kun leverer mellem 8-16. Hvorfor er mig en gåde, når man Þnsker at forhandle med private, der måske altid er på arbejde i det tidsrum og ikke kan få leveret til arbejdspladsen. Post Danmark uden omdeling eller GLS til pakkeshop er billige alternativer. Levering skulle dog komme dagen efter, når ordren blev foretaget inden kl. 13, så jeg fik det passet sammen med en sjÊlden fridag. Lakrids.nu fik ikke afsendt i tide, og så tog det 4 leveringer, fÞr produktet blev modtaget - Blandt andet fordi, UPS havde problemer med at komme ind af en ulåst hoveddÞr. Leveringen Þdelagde derfor kÞbsoplevelsen, men produkterne nydes med stÞrste velbehag.

2014幎11月12日

Bedste slik i verden

Martin BÃŒlow er lakridsgud nummer 1.
- og ja, det er pissedyrt. Heldigvis er der ikke en butik i min by der sÊlger det ellers ville jeg bruge alt for mange penge på Lakrids.

Lakrids model A er min favorit kÞbte den store "bÞtte" til 350 kr - kan desvÊrre slet ikke holde fingrene fra dem og grovÊder af dem.

Der er selvfÞlgelig styr på alt i forbindelse med kÞb og forsendelse.

Indpakningen udtrykte KVALITET allerede da postbuddet overrakte pakken. LakridsbÞtterne var pakket med stor omhu og eftertÊnksomhed.

Lakrids er et til helt igennem gennemfÞrt HIGHEND produkt. Jeg elsker det og de fortjener virkelig alt den succes de har vundet.

2014幎9月25日