Det bedste ved oplevelsen fra land og fritid, var den kommunikation der var med leverandÞren. StÞtten i at fÃ¥ mine TrÊpiller ind og servicen var fantastisk. Tak for hjÊlpen, Glenn! Faktisk serv... ãã£ãšèŠã
Jeg kunne rigtig godt have tÊnkt mig at have fÃ¥et en eller anden form for melding om hvornÃ¥r levering ville ske. I det mindste bare hvilken dag! MEN - det vejer ikke op med at min palle med briketter... ãã£ãšèŠã
Jeg har bestilt derfra nogle gange nu. Og det er bare pÃ¥ alle mÃ¥der en tryg og go oplevelse lige fra du gÃ¥r ind pÃ¥ deres hjemmeside og til varene er leveret ð og skulle man vÊre i tvivl om noget sÃ¥ k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Land og fritid i Thisted har den sÞdeste og mest hjÊlpfulde ekspedient. Jeg havde et Êrinde og hvad brug for hjÊlp som var helt udenfor hvad butikken tilbyder, men hun hjalp mig stadig. Jeg kvittered... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rÃ¥dgivning til alle med hus, have, kÊledyr samt hobbylandbrug. Vi fÞrer et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandÞrer. Land & Fritid er en landsdÊkkende butikskÊde med 41 butikker. Vi fÞrer en lang rÊkke produkter inden for foder, gÞdning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kÊledyr, biobrÊndsel, forsikringer, alarmer og meget mere â og vi gÞr alt for, at det skal vÊre nemt, sikkert og trygt at vÊre kunde. Land & Fritid er en butikskÊde under DLG Service A/S â en del af DLG koncernen.
Ballesvej 2, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- webshop@landogfritid.dk
- www.landogfritid.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Altid super service og hurtig levering.

Hurtig og nem handel.
Hurtig og nem handel.
Varen placeret efter aftale.
Kan kun anbefales !

Det virker
Det virker, jeg skriver at jeg Þnsker at blive ringet op fÞr trÊpillerne bliver stillet i carport.

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Hurtig betjening og gode varer ogâŠ
Hurtig betjening og gode varer og billige varer fragten var dyr

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
God hjemmeside og hurtig levering
God og nem hjemmeside at navigere i. Hurtig og korrekt levering.

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Vi er som sÊdvanlig tilfreds medâŠ
Vi er som sÊdvanlig tilfreds med produkterne. Der var en lidt â skÊvâ levering med brudt embalage

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Hurtig levering og god hjÊlp da jegâŠ
Hurtig levering og god hjÊlp da jeg havde bestilt lift sent

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Det er rart med den hurtige levering
Det er rart med den hurtige levering.
Men syntes det er irriterende i ikke lÊngre tager retur paller med når vi stadig skal betale for dem

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Altid god service bÃ¥de pÃ¥ nettet og iâŠ
Altid god service både på nettet og i butikkerne. Og et stort udvalg af kvalitets vare.

Land & fritid (DLG Service A/S) ããã®åç
Virkelig hurtig levering og alt varâŠ
Virkelig hurtig levering og alt var pakket godt og levede op til min forventning. Tak