Land & fritid (DLG Service A/S) レビュー

3,441
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det bedste ved oplevelsen fra land og fritid, var den kommunikation der var med leverandøren. Støtten i at få mine Træpiller ind og servicen var fantastisk. Tak for hjælpen, Glenn! Faktisk serv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kunne rigtig godt have tænkt mig at have fået en eller anden form for melding om hvornår levering ville ske. I det mindste bare hvilken dag! MEN - det vejer ikke op med at min palle med briketter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har bestilt derfra nogle gange nu. Og det er bare på alle måder en tryg og go oplevelse lige fra du går ind på deres hjemmeside og til varene er leveret 😊 og skulle man være i tvivl om noget så k... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Land og fritid i Thisted har den sødeste og mest hjælpfulde ekspedient. Jeg havde et ærinde og hvad brug for hjælp som var helt udenfor hvad butikken tilbyder, men hun hjalp mig stadig. Jeg kvittered... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 家畜飼料販売業者
  2. 家畜飼料製造業者
  3. 狩猟店

当該企業による記述

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

優良

(3,441)

過去12か月のレビュー数: 774

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

For det første savner rigtig meget…

For det første savner rigtig meget vores gode DLG i Vester Hassing. Så kom pindsvinene og vi har i mange år hentet killingefoder hos jer. Så så i sendte bare derfor , men det er jo ikke det samme hundefoder fuglemad udstyr og alt til dyr.

2026年8月3日

Kære Dagmar
Tak for din fine anmeldelse :-)

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering

2026年8月3日

Kære Bettina
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Rigtigt godt

2026年8月1日

Kære Anne

5つ星のうち5の評価

Større plantepotter til udendørs brug

Jeg købte nogle specifikke plantepotter, som jeg fandt til den bedste pris hos Land & Fritid. Produktet var som forventet og leveringen med GLS gik fint.

Kære Margrethe

5つ星のうち1の評価

Land og fritid i Hjørring:

Land og fritid i Hjørring:
Jeg køber en del forskelligt foder og fylder det på vognen.. Det er meget besværligt at køre hen til kassen, faktisk så jeg flere gange er væltet med vognen, da der står rideudstyr i midten af gangen - land og fritid i Hjørring er blevet en rideudstyrbutik. Hvis posen på fodret er gået i stykker pga. rod i midten, tilbydes jeg ikke en ny.. Nu køber jeg mindre eller hvis jeg virkelig står og mangler, ellers handler jeg et andet sted.. Ligeledes er hjælpen og kendskabet til fodret i hallen pt (udover hestefoder) ikke for god og servicen ved kassen er lidt nedladende alt efter hvem der står der.. Naja plejer at give god service i hallen og har et bredt kendskab til forskelligt foder, samt god til at rådgive, men længe siden hun har været der til at hjælpe..

2026年8月8日

Kære Trine
Det er ærgerligt at læse, at dit besøg i vores butik i Hjørring ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker, at alle kunder oplever en god og nærværende service, og derfor er det selvfølgelig ikke den oplevelse, vi gerne vil give.

rigtig god service

rigtig god service, nem bestilling og varerne kommer få dage efter.

2026年7月24日

Kære Annegrethe

God online butik

God online butik

2026年8月1日

Kære Britt

Kvalitet

God service- kvalitets foder/varer. Og altid gode tilbud.
Dejligt med fri fragt på tunge sække med fuglefoder🐦‍⬛😃

2026年7月28日

Kære Henriette

Fin service fra Tølløse

Fin service fra Tølløse

Kære Anders
Tak for din fine anmeldelse af butikken i Tølløse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Alle tiders

Kære Lynne

5つ星のうち1の評価

Ikke forretningen men transport af…

Ikke forretningen men transport af varer til modtager. Jeg bor på tredje sal i en bygning med elevator ikke desto mindre har jeg nu to gange oplevet at varerne bliver stillet ude på gaden. Der bliver ikke ringet på døren, der bliver ikke ringet på min telefon de står der bare til jer tilfældigvis eller en af mine andre naboer kommer forbi og fortæller mig det. Det er simpelthen for dårligt. Fragtmanden kunne blot lige bære varerne indenfor og op med elevatoren eller i det mindste fortælle mig at han stod dernede. Dette gør at jeg nu overvejer ikke at anvende butikken til trods for deres ellers flotte service. Jeg har nævnt det før og der bliver ikke gjort noget ved det. Super ærgerligt for jeres image, for det er jo ikke jer der gør noget galt men det er Fragtfirmaet i benytter. Super ærgerligt

2026年8月5日

Kære Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om den dårlige oplevelse du har haft med det fragtfirma vi benytter. Du er velkommen til at dele en lignende ordre op i 2 ordrer, da de derved vil blive leveret af GLS, som indleverer pakkerne i en nærliggende pakkeshop, hvis du ikke er hjemme. Fragtudgiften vil være den samme, da du får fri fragt på vores Sund foder.

Alt gik hurtigt

Alt gik hurtigt, og leveret som aftalt i bestilling.

2026年7月22日

Kære Dorthe

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Godt udvalg -fik en god pris på bio bedding :-)

2026年7月26日

Kære Mette

5つ星のうち5の評価

Hurtig fragt og fine produkter

Hurtig fragt og fine produkter. Vores hund er glad for sit foder

2026年7月22日

Kære Fia

Alt efter forventning

Alt efter forventning

2026年7月21日

Kære Ulrik

5つ星のうち5の評価

Fri fragt på fuglefoder. Jeg slog til. Hurtig levering. Som klubmedlem får man også en ok rabat

2026年7月20日

Kære Tanja