䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg kan varmt anbefale Langes KÞreskole

Jeg kan varmt anbefale Langes KÞreskole til alle, der Þnsker en tryg og professionel vej til kÞrekort – sÊrligt til motorcykel (A).

Fra start til slut har forlÞbet vÊret prÊget af hÞj faglighed, engagement og en imÞdekommende tilgang. John og Kate er to utrolig behagelige og dedikerede mennesker, som formår at skabe en afslappet og tillidsfuld atmosfÊre, hvor man som elev fÞler sig godt tilpas og i trygge hÊnder gennem hele processen.

En sÊrlig stor tak skal lyde til John, som med sin rolige, tålmodige og professionelle tilgang gÞr en markant forskel. Hans måde at undervise på og hans evne til at mÞde eleverne i ÞjenhÞjde skaber de bedste forudsÊtninger for lÊring. Man fÞler sig både set, hÞrt og stÞttet hele vejen.

Jeg er meget taknemmelig for det forlÞb, jeg har haft, og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

2026幎4月22日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige taget mc kÞrekort hos

Jeg har lige taget mc kÞrekort hos Langes kÞreskole. Jeg kan hermed give dem de varmeste anbefalinger! John, som var vores underviser, er helt fantastisk. Han er dygtig, vittig og generelt bare utrolig omhyggelig i hans undervisning. Han er et utrolig behageligt menneske og man fÞler sig godt tilpas i hans/deres selskab. Jeg fÞler mig virkelig godt klÊdt pÃ¥ til livet som motorcyklist. Der har vÊret styr pÃ¥ det hele fra dag 1. Ikke mindst grundet hans dygtige kone som ogsÃ¥ har styr pÃ¥ alt det administrative 👌🏻
Igen, de varmeste anbefalinger her fra!

2025幎4月16日

KÊmpe anbefaling

Jeg har for nyligt taget kÞrekort hos Langes KÞreskole, og kan kun anbefale kÞreskolen til andre. John og Kate er to meget behagelige, tålmodige og utrolig rare mennesker. Jeg har fÞr hÞrt historier fra andre om ubehagelige kÞrelÊrere, der behandler sine elever dårligt, taler ned til dem og ikke respekterer dem. Jeg kan skrive under på, at Langes KÞreskole bestemt IKKE er en af disse kÞreskoler. Jeg har altid vÊret bange for tanken om at kÞre bil, og har egentlig også altid vÊret indstillet på at det ikke var noget for mig, da jeg simpelthen har vÊret for bange. Jeg valgte dog at springe ud i det, og sidder nu med et kÞrekort på hånden, som jeg har fået igennem den bedste kÞreskole!! Hyggelige kÞreture og teoritimer, og en kÊmpe forståelse for angsten ved at vÊre ny bag et ret. Derudover blev jeg også mÞdt af en stor fleksibilitet, da jeg går i skole, og var nervÞs for om det kunne lade sig gÞre vedsiden af skolen, og det kunne det bestemt. John og Kate gÞr det helt rigtige, og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok.
Tusind tak for jer🫶🏌

2024幎7月26日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fornylig taget mc kort hos

Jeg har fornylig taget mc kort hos Langes kÞreskole. Kan kun sige det har vÊret med stor tilfredshed. Hyggelige og positive mennesker. John ved hvad han taler om og er god til gÞre undervisning og kÞretimer så spÊndende som det nu kan lade sig gÞre.. KAN KLART ANBEFALES

2024幎7月3日

KÆMPE anbefaling herfra til Langes

KÆMPE anbefaling herfra til Langes kÞreskole. BÃ¥de John og Kate er begge meget sÞde og ikke desto mindre meget engageret i faget. Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse, at tage kÞrekortet hos Langes og vil klart anbefale alle at overveje Langes kÞreskole nÃ¥r i skal have kÞrekort!

2023幎4月26日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan ikke forestille mig en bedre kÞreskole!

Jeg kan ikke forestille mig en bedre kÞreskole. Jeg skiftede til Langes kÞreskole efter en dårlig oplevelse hos en af byens andre kÞrelÊrere, hvilket var det helt rigtige at gÞre. Det har vÊret et super godt MC-forlÞb. hos Kate og John - sÞde og imÞdekommende mennesker.
John er tålmodig, rolig, venlig og kompetent. Tak for at guide mig trygt og sikkert igennem til bestået i fÞrste hug. Kan varmt anbefale Langes kÞreskole. Den får 5 stjerner ud af 5 mulige! Fedt at komme ud at kÞre MC og vÊre klÊdt på til kanon MC-oplevelser i FÊdrelandet. Af hjertet TAK!

2022幎11月16日

En varm anbefaling

John Lange er en passioneret, tålmodig og engagerende kÞreskole lÊre. John er meget pÊdagogisk og lÊre fra sig på konstruktiv vis.
Hans samarbejdsvillighed samt fleksibilitet på motorcykel holdet, har gjort forlÞbet til en absolut fornÞjelse.
Jeg kan helt klart anbefale denne kÞreskole.

2022幎7月27日

Fantastisk kÞreskole

Jeg har fÞrhen hÞrt historier om kÞrelÊrer, der taler ned til sine elever og behandler dem med manglende respekt. Dog er det langt fra tilfÊldet hos Langes KÞreskole. Her bliver man mÞdt af to sÞde, behagelige kÞrelÊrer, John og Kate, der formår at skabe en god og hyggelig stemning omkring ens forlÞb. Det var hver gang en fornÞjelse at komme til teori og det samme gjalt kÞrelektionerne. John er god til at skabe en rolig stemning, når man er ude at kÞre og rummer enorme mÊngder af tålmodighed. Derudover var kÞrelektionerne prÊget af fleksibilitet, sådan så man havde mulighed for at passe sin skole ved siden af uden for mange fravÊrstimer.
At vÊlge Langes KÞreskole er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget, og jeg vil derfor til enhver tid anbefale den:)

2022幎5月11日

Der er styr på det hele

Skulle have opgraderet mit motorcykelkort fra A2 til A.
Jeg havde egentlig kontaktet en anden kÞreskole som skulle hjÊlpe mig, men han tog kun telefonen hver 10. Og ringede ikke tilbage.

Så tog jeg fat i Langes kÞreskole, og der var bare styr på det fra dag 1. John sÞrgede for at man altid vidste hvad der skulle ske, og ringede altid og informerede om hvor i processen vi var.

10 ud af 10 stjerner!👍🏌

2020幎7月15日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik opgraderet mit MC kÞrekort hos

Jeg fik opgraderet mit MC kÞrekort hos John Lange hvilket var en super god oplevelse hele vejen igennem. Kompetent, sympatisk og rar mand, som man fÞler sig tryg ved. Ingen spÞrgsmål er dumme. Vil klart anbefale John Langes kÞreskole til alle, både nye og rutinerede bilister/motorcyklister.

2020幎6月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ