Langkilde Flagfabrik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan desvÊrre kun give tre stjerner da det produkt jeg kÞbte et facadeflag/ Dannebrog ikke lever op til det Þnskede. Jeg havde forventet at flaget var pÃ¥ en lidt tykkere pind. Det er ikke andet end... もっず芋る

Nemt at finde det jeg skulle bruge på hjemmesiden. Hurtig levering til pakkeshop. Flot vimpel modtaget. Fuld tilfredshed, får mine bedste anbefalinger.

Älskar flaggirlangerna, de Àr superfina! Ett stort plus Àr flaggorna Àr flyttbara pÃ¥ snöret vilket gör att de kan anpassas utifrÃ¥n bredden pÃ¥ det som ska smyckas! Köpte bÃ¥de stora och smÃ¥ flagggirlan... もっず芋る

Igennem et par mÃ¥neder har jeg nu haft kontakt med Langkilde - da jeg har villet kÞbe flere af de nordiske flag samt danske egnsflag. Jeg er mere end tilfreds med kvaliteten pÃ¥ de kÞbte flag og find... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 105ä»¶

レビュヌを曞く

Utrolig misvisende markedsfÞring

Virkelig skuffende oplevelse med Langkilde.

I deres Facebook-salgsvideo bliver der lovet garanti pÃ¥ de knudefri vimpler, hvilket var en af hovedÃ¥rsagerne til, at jeg valgte at bestille en vimpel – til hele 399 kr. DesvÊrre viser det sig ved modtagelsen, at garantien kun er pÃ¥ 2 mÃ¥neder fra kÞbsdatoen, og ovenikÞbet bortfalder den, hvis vimplen har vÊret oppe i storm.

Det fremstår Êrligt talt som ret misvisende markedsfÞring. En garanti på kun 2 måneder er meget kort, isÊr til den pris og for et produkt, der netop er beregnet til at hÊnge udendÞrs og blive udsat for vind og vejr.

Jeg havde forventet markant bedre kvalitet og mere reel garanti. Det her lever slet ikke op til det lovede i salgsvideoen!

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ

Vi havde kÞbt et hus hvor der var

Vi havde kÞbt et hus hvor der var flagstang som var oplyst til 10m så vi bestilte flag og vimpel men da vi overtog huset var den 12m så jeg ringede hurtigt til dem fredag morgen og allerede lÞrdag eftermiddag havde vi de rigtige str og de tager de forkerte retur uden problemer det er vildt god service

2025幎12月19日

Knudefri vimpel?

Knudefri vimpel?
Hvorfor give 399 kr., når man kan nÞjes med 149 kr. for en almindelig vimpel?

Der gives 2 måneders garanti for, at den "knudefri" vimpel ikke slår knuder – jeg har nu haft min helt almindelige "knude-vimpel" i 3 måneder, og den har ikke engang overvejet at slå en knude.

2025幎5月15日

Fik en vindpose til jul 2023

Fik en vindpose til jul 2023, efter den har hÊngt der nu kun ca. 45 dage (har taget den ned fordi jeg skal hejse Dannebrog i morgen🇩🇰) konstaterede jeg at klemmerne pÃ¥ snoren ruster ( man har glemt at der findes rustfri klemmer) samtidig er snoren god slidt ved Svirvel, jeg bliver selv nÞd til at skifte det dÃ¥rlige snor, Êrgelig at det gÃ¥r sÃ¥ hurtig i stykker. KÞbt den 27-11-2023 Pris 558,-kr

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Spar dine penge !! De står ikke ved deres produkter.

Jeg kÞbte en stander hos Langkilde til kr. 449,-.
Efter mindre end et halvt år, er den revet i laser og pjalter på trods af, at standeren blev taget ned, når der var lovet storm.
Langkilde mener, at det er meget normalt, at en stander kun holder et halvt år.
Fremover kÞber jeg en stander til 25 % af prisen og skifter oftere. Tak for handlen, Langkilde.

2024幎1月18日
自発的なレビュヌ

Øv - farverne snyder max.

Øv! Jeg havde glÊdet mig til at modtage en rÃ¥hvid og koboltblÃ¥ cirkusdug men modtog en grÃ¥ og mÞrkeblÃ¥ dug. Farverne snyder max pÃ¥ hjemmesiden - og ved et opkald til fabrikken lÞd svaret: "Det kommer jo an pÃ¥, hvilken skÊrm du har" - Jeg har en macbook og en chromebook - farverne er de samme pÃ¥ begge skÊrme. Jeg kan umuligt vÊre den eneste, der er blevet snydt af det flotte farvestrÃ¥lende billede derinde. Det skylder I jeres kunder at Êndre til rette farveindstilling.

De sender nu en returlabel - og jeg går på jagt efter en anden dug.

2023幎8月3日
自発的なレビュヌ

Knudefri vimpel har lige kÞbt og fÃ¥et

Knudefri vimpel har lige kÞbt og fÃ¥et et der er nummer to jeg kÞber det gamle holdte omkring 2 Ã¥r sÃ¥ var det ogsÃ¥ fÊrdig men dertil sagt bor ogsÃ¥ i Vestjylland og tager det kun ned hvis stort flag skal op og har endnu ikke prÞvet og have en knude pÃ¥ det. De holder mere end de lover. KÞbte ogsÃ¥ sÃ¥dan et mÞrkerÞdt flag engang som ogsÃ¥ er mega flot. 🙏🏻🇩🇰☀👍🏻

2023幎2月21日

Verdens dårligste kundeservice

Verdens dårligste, mest ubehÞvlede og arrogante kundeservice. Jeg modtog en defekt flagstang, hvor noget af foden var faldet af - ingen undskyldning overhovedet, men derimod får jeg smidt i hovedet, at det er simpelt selv at reparere. SeriÞst?
Har seriÞst aldrig oplevet noget lignende. Og samtidig latterliggÞr de mig og siger, at jeg nok heller ikke vil vÊre tilfreds med at modtage et nyt flag (underforstÃ¥et at jeg Ã¥benbart er meget besvÊrlig)
 har slet ikke ord for den behandling!

2022幎11月30日

Modtog skÊvt syet flag

Har kÞbt en lille vimpel med Dannebro da jeg snart skal på en lÊngere motorcykeltur. Meget skuffet over det modtagne flag er så skÊvt. Kontaktede dem, men fik af vide at det kunne de ikke gÞre noget ved, til trods for de fik billeder
Kan ikke anbefales. KÞb et andet sted

2022幎4月11日
自発的なレビュヌ

Jeg havde kÞbt en vindruse

Jeg havde kÞbt en vindruse, for godt 6 mdr. Siden... Snoren som holder selve vindruse var slidt over, Hvorefter jeg tog kontakt til dem, og forlage dem problemet,
De sendte mig straks en ny vindruse,
Så god service hos dem😉

Jeg har handlet hos dem i flere år, og bliver helt sikker ved med at handle der fremover 😃

2022幎1月23日
自発的なレビュヌ

I et blackout kom jeg til at kÞbe en

I et blackout kom jeg til at kÞbe en vimpel til flagstangen. Da jeg kom til mig selv og så prisen fik jeg et chok, jeg kunne kÞbe nÊste 6 i Bilka for samme pris. Nu har jeg haft vimplen i 2 år, og det slog mig, at jeg stadig har den fÞrste knude tilgode. Det er kun når konen og Dronningen har fÞdselsdag jeg tar vimplen ned. Det er intet mindre end imponerende. Vimplen fra Bilka ville ligne en håndbold efter 2 år, altså hvis den havde holdt så lang tid, stoffet rådner når det altid er i knuder. Langkilde har fortjent hver en stjerne, og når jeg skal skifte, kommer den nÊste vimpel også herfra.

2021幎5月26日

Klar anbefaling

Har handlet her fÞr og:
- Hjemmesiden var nem,
- Prisen lidt i den hÞje ende men,
- Kvaliteten på produkterne var i top,
- Servicen fin,
- Hurtig levering,