Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na meerdere aankopen toch maar eens een beoordeling geschreven. Large is een top webshop, goed te betalen en kwaliteit, ook is de verzending altijd snel en wordt je goed op de hoogte gehouden. Ook nie... もっと見る
Ik heb het bestelde artikel de volgende dag al ontvangen. Heel erg blij mee, een prachtige rok. Natuurlijk direct gepast; zit uitstekend. Mooie kwaliteit, leuke details. De maatvoering komt prima... もっと見る
Ik had een paar shirts besteld (blondie,back to the future,SOAD,Radiohead,korn) ze waren allemaal echt super mooi goede kwaliteit ook en ik zou zeker nog eens hier bestellen!
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
連絡先
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
dubbel lp van Marko Hietala.
Ik had de dubbel lp van Marko Hietala besteld via Large en ben super tevreden over het product en de snelle, correcte levering hiervan.
Voor het eerst besteld.
Voor het eerst besteld.
Snelle levering en producten prima.
Mooie camouflage shirts voor heren.
Het enige bedrijf wat camouflageshirt heeft voor mijn man grote maten en goede kwaliteit .
Ook voor Dames.
Fijne winkel snelle levering.
Levering en bestelling top
Snelle levering, goed ingepakt, helemaal frisse kleding en nieuw en zit zoals beschreven. Top
Top !!!!!!!!!!
Top product
Top product. Lamsleren broek zit echt lekker strak en heerlijk. Aanrader voor iedereen.
Ik ben zeer tevreden over deze aankoop
Ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Snel en zonder problemen geleverd.
Totally disappointed with the quality…
Totally disappointed with the quality of the products lately. I used to buy a lot of band merch, lately the prices are high as you would expect but the quality is Temu...
Ruime keuze en ZEER snelle levering
Ruime keuze en ZEER snelle levering, erg blij met m'n aankoop!
Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Een adres niet meer kunnen aanpassen, voordat het verzonden is. Daarna nul willen oplossen.
Wauw!.
Wauw!.
Juliie zijn de beste,Large!.
Telkens weer als ik iets besteld wordt netjes verzorgt.
De leren jas en de ACDC T-shirt die ik had besteld, vallen ze me als gegoten...
Dank jullie wel voor al die jaren!.
A.Garcia
Voor iedereen wat
Ik heb hier jassen en schoenen besteld erg tevreden ziet er uit zoals beschreven en ze leveren snel dikke prima
1 keer dragen en het gaat kapot
1 keer dragen en het gaat kapot
ik wou een bestelling anuleren omdat ik een te kleine maat had besteld
dev bestelling zat nog in rotterdam
kan niet zit al inverwerking zeiden ze
ik ben aangekomen door een chronische ziekte
intreseerde large niet
ik vind de kleding van slechte kwaliteit
als het een jaar meegaat mag je van geluk spreken
Weer een shirt geleverd gekregen waar…
Weer een shirt geleverd gekregen waar ik om gevraagd heb,toppie weer kan ie gelijk aan hahaha
Heerlijk geshopt in de overzichtelijke…
Heerlijk geshopt in de overzichtelijke site. Alles soepel verlopen en 2 dagen later de spullen(kleding) al in huis. Zeer goede kwaliteit. Graag tot een volgende x. Groet ,Jack Muller.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。