Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na meerdere aankopen toch maar eens een beoordeling geschreven. Large is een top webshop, goed te betalen en kwaliteit, ook is de verzending altijd snel en wordt je goed op de hoogte gehouden. Ook nie... もっと見る
Ik heb het bestelde artikel de volgende dag al ontvangen. Heel erg blij mee, een prachtige rok. Natuurlijk direct gepast; zit uitstekend. Mooie kwaliteit, leuke details. De maatvoering komt prima... もっと見る
Ik had een paar shirts besteld (blondie,back to the future,SOAD,Radiohead,korn) ze waren allemaal echt super mooi goede kwaliteit ook en ik zou zeker nog eens hier bestellen!
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
連絡先
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
horns up!!
Zeer goede levering,goede kwaliteit broek,leuke kerst stickler bij gekregen!!
Het is precies goed voor mij
Kwaliteit van de shirts zelf zeer matig
Niets mis met de levering, weinig mis met de bedrukking, maar de kwaliteit van de shirts is belabberd.
Wat een verschil met jaren terug!
Normaal fijn, nu adres compleet fout
Normaal fijn, nu adres compleet fout.
Zelfs na 4x checken is mijn adres in hun systeem tussen bestelling en aanname en bevestiging verkeerd gegaan
Maak tegenwoordig screenshots van addressen, dus 100% zeker.
Helaas maken ze gebruik van een bot, dus ik kon ook niet bij de klantenservice hulp krijgen.
Heb nu pakket bij abusive neglectful ex huisbaas van 5 jaar geleden moeten ophalen. Echt schandalig dat ze hun eigen fouten niet oplossen.
Ook postnl heeft hierin gefaald, kon zelf niet aangeven of adres wijziging of bij postnl punt afleveren. Dus lekker bezig met al die automatisering.......
Zeer tevreden …
Ze hebben een zeer uitgebreide assortiment met kleding die je niet veel in de winkels kunt vinden. Goede kwaliteit en de maten zijn goed.
Snelle levering, rekening houdend met de black friday en de feestdagen, eerder dan verwacht.
Prima zo warme jas 👍😉
Helemaal top!
Helemaal top!
De donderdag voor Black Friday bestelling gedaan, en de dinsdag was alles bezorgd. Ondanks eerdere bestellingen, heb ik geen een keer gehad dat iets beschadigd of niet aankwam.
Top winkel, nieuwsbrief is daarentegen spam.
Top winkel! Alleen elke dag een nieuwsbrief vind ik meer "spam".
Zeer tevreden over Large.
Goed op de hoogte gehouden door Large van wanneer mijn item verstuurd zou worden. Ook was mijn LP zeer goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. En natuurlijk weer een sticker voor op mijn container.
Snel geleverd op zaterdag
Super snel geleverd op zaterdag, goed verpakt en een goede kwaliteit
van de twee paar zwarte leren wandelschoenen en ook nog black friday korting !

Top zaak
Super snel geleverd,mooie kwaliteit jas,en nog extra korting ook....
Top....

Kwaliteit gaat hard achteruit
Al 25 jaar koop ik al mijn kleding bij de Large, echter is de kwaliteit van top naar nop gegaan de laatste jaren.
Hoewel ze zeker mooie kleding verkopen, en tijdens black friday elk uur leuke aanbiedingen hebben, heb ik al meermaals kleding gekregen wat uitgelubberd was, te vaak uitgewassen of verkleurd en gerimpeld. Oftewel hoogstwaarschijnlijk artikelen die meermaals geretourneerd zijn.
Items zijn door de jaren stuk duurder geworden, ontkomen ze misschien niet aan maar dan mag je wel wat meer kwaliteit verwachten.

Al jaren tevreden klant!! 🖤
Al jaren shop ik coole items bij Large pop merchandising, eerst voor mezelf later voor man en ook dochter uiteindelijk!!
Ze hebben toch de perfecte spullen voor ons als rock/goth/ alt gezin 🖤🖤

Large Merchandising からの回答
Tweedehands voor de volle mep.
Normaliter ben ik heel blij met de producten van Large Merchandising.
Dit keer was mijn ervaring minder.
Ik had de Sesamstraat Bert trui en wou de Erni versie als een set.
Het product is duidelijk tweedehands.
Het viel mij op dat het in een andere type zak zat.
Geopend valt het direct op dat de orinele labels missen, hij is goed gekeukt, er zit een vlekje in de mauw en er zit een haal in de stikking op de borst.
Vind ik het product wel leuk en is deel van een set waar ik mijn dochter en nichtjes hopelijk blij mee kan maken, maar het is netjes voor een product van €59,99 (per 29-11-'25).
Ja, ik heb foto's gemaakt in geval dat deze nodig zijn.
Mijn goede ervaringen in het verleden en het type product gef ik het een ⅖ en geen ⅕ beordeling.
Mvg,
Daan Nauta
Ordernummer 1220683319

Large rules
Super blij met artikel en bezorging
Erg bedankt
En altijd zo geweest

Large Merchandising からの回答
Mooie duurzame winterjassen en met de…
Mooie duurzame winterjassen en met de extra korting maakt het nog leuker, erg blij met de nieuwe jas

Large Merchandising からの回答
Denken met je mee en helpen goed
Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd.
Direct contact gelegd. Was helaas te laat om het adres aan te passen.
Maar via de chat mijn track & trace code alvast gekregen om de order om te leiden naar een pick up point.
Goede directe en concrete antwoorden en oplossingen. Top service

Large Merchandising からの回答
The item was delivery super fast…
The item was delivery super fast without any problem.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。