Var derinde og spise med flere kolleager. Maden var sÃ¥dan set okay og det samme var betjeningen. MEN da tjenerne fjernede brÞdet fra bordene, blev det lagt/hÊldt tilbage i den samme store brÞdkurv,... ãã£ãšèŠã
Steder er besÞgt lÞrdag 20. September. 2 personer til 4 retters menu med afstemt vin menu. I alt 1920nkr. for 2 personer. Betjening for topkarakterer. Maden er til et 12 + tal. AltsÃ¥ virkeli... ãã£ãšèŠã
Helt igennem dÃ¥rlig oplevelse! DÃ¥rlig mad, Dà RLIG service. Vin smagte af prop. Ingen serveringer var ens. Tjenerne havde for travlt. Tabte rÞdvin i rose vinen. Tjenerne faldt over stolen. Vi skulke... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
La Rocca Vendersgade 23-25 1363 KÞbenhavn K Tlf. 3314 6655 KÞkken mandag - lÞrdag fra kl. 17 - 23 Kitchen monday - saturday 17 pm - 23 pm info@larocca
Fantastisk oplevelse
PÃ¥ La Rocca bliver man taget godt imod fra man trÊder ind af dÞren og man bliver sendt ligesÃ¥ godt afsted igen. Betjeningen er helt i top og man kan mÊrke at de gÃ¥r op i at gÊsterne fÃ¥r en behagelig oplevelse. Maden var helt fantastisk og deres egen vin kan varmt anbefales. Der er en rumlig stemning, god musik og dejligt at vÊre pÃ¥ La Rocca. Vi kommer helt sikkert igenð
Rar atmosfÊre
Jeg var på La Rocca d.20/2-26 på min fÞdselsdag med mine to veninder. Vi oplevede tjenere det virkelig ville give os en skÞn aften, og det fik vi. Ingen af os har stÞrre kendskab til vine, men tjenerne var lyttende til vores behov og prisloft, og gjorde mad og vin til en ren forkÊlelse. Vi var alle tre enige om at det ville vi gÞre igen og at La Rocca kun kan anbefales.
Meget lÊkker mad
Meget lÊkker mad, og god service af det venlige personale. Ville helt sikkert komme igen
Hoved tjeneren som stod for voresâŠ
Hoved tjeneren som stod for vores arrangement var arrogant og ubehÞvlet.
Maden var ikke pengene vÊrd
Konklusion:
Hvis man kan lide at betale overpris for mad og vin og dårlig service så er stedet ideelt.
Kommer der aldrig igen
Havde planlagt det jeg rigtig god tid
Havde planlagt det jeg rigtig god tid. Havde aftalt pris. Som de ikke kunne huske. Kunne lige pludselig ikke få det lokale vi skulle have som aftalt. Og så kunne vi alligevel. Afviste mine gÊster. Vis dem et sted hvor de kunne ryge. Hvorefter en af tjenerne overfusede mine gÊster. Fik ikke de retter vi havde aftalt. De Þgede bare op med vinen og kaffe og så videre til gÊster som vi ikke havde aftalt. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. God et andet sted hen hvis i skal holde et selskab. Var morfars kobberbryllup
Steder er besÞgt lÞrdag 20
Steder er besÞgt lÞrdag 20. September.
Betjening for topkarakterer.
Maden er til et 12 + tal.
Altså virkelig virkelig et sted vi kommer igen. Italienske smags oplevelser i topklasse.
Pris og kvalitet er bestemt i harmoni.
Her er intet negativt at sige.
ð©ð°ðð·
Ikke det vi aftalte
Generelt en god aften, men det er godt nok ikke den standart vi har vÊret van til på La Rocca.
La Rocca har for os altid vÊre det der lÊkre spisested man går hen og spiser når der har vÊret noget ekstra stort at fejre, som fx i dag med vores 1 års bryllupsdag. Der var derfor også skrevet flere beskeder frem og tilbage om hvad vi Þnskede. Da vi derfor kommer ind og som det fÞrste får at vide at fÞrste del (som var at sidde i haven) ikke kunne lade sig gÞre, satte bare stillen.
Vi fortsatte dog og fik en plads indenfor, hvor vi hurtigt er blevet betjent at fire forskellige tjenere. Lige i overkanten til vores smag. Og så mangler vi bare et rigtig menukort - Det er QR-menukort gÞr bare det hele for dårligt, da man ikke skal sidde på mobilen på en restaurant.
Ham der serverede vin for os var virkelig god, men maden lignede noget fra 90âerne eller starten af 00âerne. Og vi kunne til sidst konstatere at det eneste der var fulgt med tiden var en prisstigning. Min mand mener maden var god, men jeg mÃ¥ erkende at jeg har smagt bedre, til billigere penge.
Vi takker af for denne gang og så må vi se om det bliver til en anden gang. Når priserne er så hÞje forventer jeg dog at standarten også er derefter.
Vores ynglings restaurant i Kbh
Vores ynglings restaurant i Kbh. Elsker den Êgte italienske mad og betjeningen. Altid i top. Vi kommer helt sikkert igen og igen. Tusind tak.
Lovely late Sunday lunch
Lovely late Sunday lunch - brilliant service - walked past this restaurant many times never been today was the first time and we will be back as regulars now, beautiful food .. my husband and I very happy
Jason & Natasha
Thank you
God mad, elendig service
Menukort på basis af QR kode. Alt for indviklet. Rest. har ingen fysiske menukort og hÊvder, at andre rest. heller ikke har.
Personalet meget presset og havde ikke tid nok til hvert bord. Stod faktisk og trippede, når de afventede afgivelse af ordrer ved bordet. Utålmodige !
Vi bad om tÞr hvidvin, men fik en halvsÞd fruity vin.
Ved servering af hovedretten blev den blot langet tvÊrs over bordet, sÃ¥ man nÊsten selv skulle gribe den. Herunder ramte de min pande med en tallerken og sagde blot: âDet var ikke med vilje, men du rykkede hovedetâ. Med andre ord: De gav mig skylden.
De tog også tallerknerne ud for 3 personer (ud af 4), fÞr jeg var fÊrdig med at spise. For dårligt hos et velrenommeret sted. Denne betegnelse vil jeg dog bringe i alvor lig tvivl.
Upersonlig service. Man skal nÊppe spise der en
LÞrdag aften, hvor der er stuvende fuld. Dertil er der ikke tilstrÊkkeligt personale.
Det var lidt af en oplevelse omend ikke af de gode. Men samtalen ved vores bord var meget interessant på baggrund af den dårlige service. Kommer ikke igen !
Erik H.
Fantastisk oplevelse
En helt gennemfÞrt aften med god mad, gode vine, god betjening og Êgte italiensk stemning og gave til fÞdselaren. Fuld valuta for prisen.
For at få 5 skal der vÊre en mere personlig velkomst og et menukort(traditionelt ikke via QR kode)
Vi kommer igen
Det er virkelig svÊrt at vurderer sådan noget her
Det er virkelig svÊrt at vurderer sådan oplevelse her.
Mad: 4 ud af 5
Service: 2 ud af 5
Pris: 3 ud af 5
âPrisâ kunne have vÊret hÞjere hvis de ikke tog 40 kr pr. flaske postevand, de kom og stillede pÃ¥ bordet uden opfordring.
Eller, servede 2 glas âhusets tÞre hvidvin, takâ der sÃ¥ ikke lige var pÃ¥ kortet, men var dobbelt sÃ¥ dyre som hvid vinene pÃ¥ kortet. NEJ TAK!
SpÞrg om det er ok; så er det ok! Men lad vÊre med at snige det på regningen uden at spÞrge.
ALT I ALT: Et sted vi kommer igen, men er super skarpe pÃ¥ regningen â og minus forventninger til service-niveau.
Worst service ever
Worst service ever. The waiters have no finess and behave like labourers at a construction site. Then it takes 100 years before they come to take your orders. No eye contact from the waiters so impossible to get a hold of them if you need something. Then we asked for bill and the waiter went all over the world and did everything else before he suddenly remembered we had asked for it. In a nutshell the waiters have NO sense of service, professionalism, and are so complacent. The food is nothing special as anyone can fry a steak. Service on the other hand is everything, so never eating there again.
Super god oplevelse, med enormt velsmagende mad!
Bestilte mad ud af huset (mellem buffet) til min fÞdselsdag. Maden blev leveret på fine engangsfade og så meget indbydende ud. Derudover smagte det hele fantastisk, så alt i alt en super god oplevelse.
Jeg bestilte maden online (via mail), og fik super god og hurtig service. Kan klart anbefale dette sted og det er bestemt ikke sidste gang.
Perfekt italiensk buffet.
Vi bestilte italiensk buffet til en fest hjemme. Jeg var lidt i tvivl om, hvor meget jeg skulle bestille, og hvornår det skulle ankomme men fik fin vejledning og hurtige svar.
Det hele gik perfekt. Maden var flot serveret på engangsfade og alt smagte skÞnt.
Det gÞr vi helt sikker igen nÊste gang, der skal festes her.
Totaloplevelsen mangler
Ãrgerligt at denne ellers hyggelige italienske restaurant ikke formÃ¥r at levere en oplevelse der modsvarer den superfine og velsmagende mad. Var pÃ¥ besÞg for fÞrste gang med 2 hold gode venner. Et besÞg pÃ¥ restaurant i vores optik i den dyre ende. Ingen velkomst eller introduktion til menukortet, som man iÞvrigt kun kan scanne vi QR kode som ligger pÃ¥ bordet eller se pÃ¥ hjemmeside. Venlige tjenere, der dog desvÊrre kÞrer i et lidt for hÞjt tempo og ikke sÊrligt personligt. Det efterlader en med en fÞlelse af, at ens besÞg blot er endnu en bestilling i kassen og skal overstÃ¥s. Flere gange tabte tjenerne bestik ved afrydning. Og en af gangene ned af ryggen pÃ¥ en af gÊsterne ved bordet, uden at bemÊrke det. Tjeneren havde desuden hÞrt forkert ved min bestilling, sÃ¥ jeg mÃ¥tte vente pÃ¥ min mad i yderligere 10 min. imens mine venner sad og spiste. Ingen kompensation for denne hÊndelse. Kommer umiddelbart ikke her igen.
God value for money
Vi var et selskab. En meget hyggeligt restaurant, fint indrettet med sÞde tjenere og god mad. Hvide duge og flotte serveringer. God value for money. Vil anbefale og kommer gerne igen.
Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant, med super god betjening.
Maden var virkelig lÊkker, den bar prÊg af lÊkre råvarer og den var flot anrettet.
Restauranten er stilfuldt indrettet, man kan se at det har vÊret en (eller flere) lejligheder, så restauranten er ligesom delt op i flere små rum en suite.
Det var alt i alt en virkelig god oplevelse.
Fantastisk sted med autentisk stemning
Fantastisk sted med autentisk stemning. Selvom der altid er travlt er der god og personlig betjening. Udsigten til pastakÞkkenet er en oplevelse i sig selv.
Vi var 5 til middag for at fejre fÞdselsdag og det er altid festligt på La Rocca med italiensk fÞdselsdagssang og Prosecco og fontÊne ved bordet.
Vi fik fantastisk mad - alt lige fra Jomfruhummer, hummer, stegt foie gras, Tornedos og Ravioli var lÊkkert. LÊkker spÊndende vin. Sluttede af med den dejlige Tiramisu og en lÊkker hindbÊrdessert og et par Espresso Martini. Tak for endnu en perfekt aften. Amore.