Hej Alma
Som du skriver i din e-mail fra tirsdag aften, ville du komme forbi og få justeret halsen på din Martin guitar i dag onsdag. Vi har stået og ventet på at hjÊlpe dig siden kl. 10.00 indtil lukke tid kl. 17.30, men du kom ikke.
For nogle uger siden, kom du forbi med din nyindkÞbte brugte Martin guitar, som drillede dig, strengene lå for hÞjt. Guitaren trÊngte til den helt store service tur, hals/trush er meget lÞs, dÊkket er trukket op, med det resultat at strengene ligger meget hÞjt på guitaren, så den ikke er til at spille på.
Vi tilbyder dig at vi kan tage guitaren ind til service, men da du hÞrer at det koster en del, samt at vi ikke kan lave guitaren mens du venter, så takker du nej tak. Vi tilbyder dig at vi kan stramme trushen i halsen, så strengene kommer kommer tÊtter på halsen, og guitaren derved bliver nemmere at spille på. Vi sliber i sadlen ved to strenge, som ligger alt for hÞjt. Nu er guitaren spil bar, strengene ligger stadigvÊk lidt hÞjt, men du vil ikke betale for at vi sÊnker strengene ved stolen. Du betaler for de 15 minutter, som vi har brugt på din guitar: kr. 160,- + moms. i alt kr. 200,-
Du siger til os at du vil afleverer guitaren retur, da guitaren ikke lever op til din forventninger.
Nu er det sådan at halsen skal justeres alt efter trÊk fra strenge, luft fugtighed osv.
Efter et par uger, hjemme hos dig, hvor der måske er en anden luftfugttighed, end der hvor den har vÊret fÞr, har har trÊkket i halsen, Êndret sig, så strengene begynder at gå på de fÞrste bånd, d.v.s. at nu skal man så bare lÞsne trusen i halsen bare en lille smule, det er meget normalt, og der ville vi meget gerne hjÊlpe dig med.
Vi har ikke responderet på din e-mail, da du skriver : Jeg må komme forbi jer i morgen onsdag. Så forventer jeg at hjÊlper med en lÞsning.
-Alma
Så vi havde forventet at se dig i butikken i dag onsdag, Du kom ikke, men du er meget velkommen på lÞrdag, imellem 10.00 og 13.00, så skal vi nok lige lÞsne trushen en smule, og vi skal nok gÞre det uden beregniing.
Lars Green
Hvis Du ikke vil komme i butikken på lÞrdag, så kan du også lade en anden komme med din guitar, så vi lige får lÞsnet trussen, så strengene ikke stÞder på de fÞrste bånd. Hvis du mod forventning ikke kommer med guitaren, så gir jeg dig hermed et link til, hvordan man justerer trussen på en Martin guitar. :
Og nej tak, vi vil ikke kÞbe din Martin guitar
Lars Green
Hej Alma, det er godt at du har fået en til at hjÊlpe dig med at lÞsne halsen, så strengene ikke går på båndene. Jeg har tilbagebetalt de 200,- pr. mobilepay, som du betalte for den service, som blev udfÞrt i butikken og som du ikke var tilfreds med.
Held og lykke med din guitar
med venlig hilsen