Har kun godt at sige om Laursen Biler
Har kun godt at sige om Laursen Biler.
De er fair og laver ikke noget, bare for at lave det. Jeg bruger ikke andre mekanikere for her er både bilen og jeg i gode hÊnder.
Har kun godt at sige om Laursen Biler.
5 stjerner til chefen for hurtigt svar på mail, på forespÞrgsel om kÞb af bil med egen bil i bytte. "SelvfÞlgelig tager vi din bil i bytte" lÞd det i svaret.
0 stjerner til eleven, der tydeligvis ikke forstår hvad handel med biler drejer sig om. Tilbyder 0 kroner i bytte for den vi har med, den er ikke noget vÊrd...okay ikke en gang skrotprisen....
SÞges der på nummerplade og km lyder prisen på 20-30.000kr.
Nå men vi forstod intet, og kÞrte de 73,5 km hjem igen.( Chefen skrev jo de tog den brugte bil i bytte....)
Hjemme igen skrev vi en mail til chefen om oplevelsen, vi synes det var helt forkert.
5 stjerner igen til chefen pga opringning med beklagelse, men eleven havde sagt han havde tilbudt os 8000 kr for bilen.
Usandt, han tilbÞd 0 kroner i bytte.
Resultatet bliver at chefen tilbyder os 10.000 for bilen, hvilket vi naturligvis takker nej til.
Alt i alt ender vi på 2 stjerner, men selvfÞlgelig ingen god reklame herfra, men mon ikke de overlever....vi tror det, med eller uden en ikke kompetent sÊlger-elev.
Kanon service og kompetent sÊlger, tak SÞren MÞller
Super tilfreds med handlen og ingen problemer med de småting der var ved kÞb af Subaru fra 2015
Kan varmt anbefales
En god Jydsk oplevelse! Ben solide plantede på jorden.
Alle aftaler overholdt. Hurtigt, nem at handle med og imÞdekommende.
Bilen var virkelig flot klargjort og en fornÞjelse at modtage.
En stor tak herfra.
Helt igennem et reel firma med meget dygtige mekanikere, og meget rimelige priser, kommer helt sikkert igen nÊste gang min bil âtrÊngerâ..
Super hurtig hjÊlp og reparation af bil. Venlig og imÞdekommende personale. Fair pris.
Aldrig har jeg fÞlt mig så meget fÞrt bag lyset af en virksomhed som jeg gÞr ved denne. Der er ingen tvivl om at fÞrste prioriteten her er at tjene penge. Uanset hvilken aftale der er lavet. Smil og forståelse i masse vis til bilen forlod vÊrkstedet. Vil på ingen måde anbefale dette vÊrksted.