LAU THE LABEL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb geen commentaar. Ik ben namelijk zeer tevreden met uw ontwerp. Vooral met wat u speciaal voor mij hebt gemaakt. Dames Love Marijan Voor Dames 🎶🎶 Let The Beat Go On van Dr. Alban Voor Eige... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

In het begin was ik niet erg te spreken over de levering en service. Er is contact met mij gelegd waarin begrip is getoond en opheldering is gegeven van de gang van zaken. Dit had eerder in het b... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij LAUTHELABEL. Eerst alleen hoodies en tshirts met super leuke teksten en foto’s, daarna ook leuke broeken en body’s! De kleding die... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het bestellen ging eenvoudig! Er was veel keuze en heb zelfs zelf een afbeelding om een kledingstuk laten maken. De kledingstukken waren snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is best goed, ik mer... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Biologische kleding, duurzaam en ethisch gemaakt | Gratis verzending op alle bestellingen in NL | Wereldwijde verzending

連絡先

Super snelle levering
Was mooi op tijd binnen voor Koningsdag 😃

2025幎4月18日

Hi Tineke!

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ik ben erg blij dat het je zo goed bevallen is! Hopelijk tot ziens :)

Groetjes,

Laura
LAU THE LABEL

5぀星のうち1の評䟡

Nauw ik vindt de levertijd echt veel te

Nauw ik vindt de levertijd echt veel te lang. Ik zit al meer dan een week te wachten op een paar slippers.

2025幎4月18日

Hi Marieke,

Dank je wel voor je bestelling bij ons! We zien dat je een Koningsdag-shirtje hebt besteld, dat binnen twee dagen is geleverd. Je review lijkt echter te gaan over een paar slippers – die verkopen wij niet. We hebben je hierover ook gemaild.

Zou je de review willen aanpassen zodat deze aansluit bij je ervaring met onze webshop? Dat helpt andere klanten en houdt de feedback eerlijk en relevant.

Laura
LAU THE LABEL

5぀星のうち4の評䟡

Mooie kwaliteit van het shirt

Mooie kwaliteit van het shirt, leuke print. Alleen de roze tint was anders dan verwacht.

2025幎4月2日

Hi Barbara!

Bedankt voor je eerlijke review. Mocht je een volgende keer nog eens bestellen dan kunnen we je helpen met een kleur naar keuze van je gewenste opdruk. Omdat wij op het textiel printen kan het zijn dat de kleur van het textiel erdoorheen schijnt als het gaat om een lichte kleur opdruk.

Groetjes,

TEAM LAU THE LABEL