Lavpris-laase.dk レビュー 4,537

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Er du sindssyg en god service Lavprislaase giver. Jeg var i kontakt med en Sara, og hun gav mig en del til BG5000 låse uden beregning. Fantastisk god service at levere til sine kunder, hvis ma... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg ringede til kunde service vedrørende snak om deres produkter. Ham jeg talte med kunne forklare om produkterne. Bestilte efterfølgende vare fra deres hjemmeside. Alt virkede super godt. GLS l... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nøgler er noget om sikkerhed, det giver meget god mening, det vil sige ikke alle nøgle må bare kopieres. Det kan være vanskeligt eller umuligt som almindelig bruger at se og vide. Derfor logisk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... もっと見る

企業情報

1. 錠提供業者
  2. インテリア デザイン店
  3. 金物店
  4. ホーム センター
  5. キッチン リフォーム業者

当該企業による記述

Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.

4.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Er du sindssyg en god service…

Fantastisk god service at levere til sine kunder, hvis man kunne give mere end 5 stjerner var det helt sikkert gjort for denne service.

At først skulle finde frem til hvad del der mangler, sende delen til adressen samt uden beregning. Fantastisk service.

Hilsen Låsesmeden i Nordjylland.

2026年3月23日

Lavpris-laase.dk からの回答

Mange tak for de fine ord, de er straks givet videre til Sara 😊

5つ星のうち4の評価

God kundeservice som blev afhjulpet af en flink medarbejder ved navn Michael.

2026年3月17日

Hej Cemo

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, vi bestræber os altid på at løse udfordringer sammen med vores kunder og leverandører.

Desværre røg telefonforbindelsen jo da min kollega snakkede med dig, da i kort vendte god kundeservice og muligheden for at afgive bedømmelser af virksomheder her på Trustpilot, vi har derfor sendt dig en mail så vi kan få løst sagen.

Når et produkt går i stykker, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe, men for at kunne behandle en reklamation er vi nødt til at få en kort beskrivelse af, hvad der er sket, samt gerne et billede af skaden. Det er en fast procedure, som gælder for alle sager og det hjælper os til sammen med leverandøren at kunne afhjælpe dig som kunde og sikre at andre kunder fremover ikke står med samme problemstilling.

Vi har efterfølgende skrevet til dig for at få tilsendt disse oplysninger, så vi kan behandle din sag korrekt, du er naturligvis fortsat til at hjælpe os med disse, så vi kan hjælpe dig.

Redigeret:
Billeder er lige modtaget, tak.
Vi har kigget på billederne og sender dig nye dele til det defekte greb.

5つ星のうち5の評価

De gode varer til super pris.

De gode varer til super pris.

Har ikke prøvet deres kundeservice.

2026年3月6日

Lavpris-laase.dk からの回答

Mange tak for din fine feedback, gode varer til super priser er naturligvis meget vigtigt for os, skulle du have nogen spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

En super god oplevelse

Bestilte efterfølgende vare fra deres hjemmeside.
Alt virkede super godt.
GLS leverede varen og den kom til tiden. Alt i alt en god oplevelse og varen er som forventet tak

2026年1月14日

Ekstremt dårlig service

Bestilte nogle vridere og et par nøgler med forventet leveringstid 3-5 dage. Efter mere end en uge kontakter jeg virksomheden for at høre, hvad jeg kan forvente ift. levering. De lover at undersøge og vende tilbage. Flere dage, hører intet. Jeg kontakter igen virksomheden. Igen samme svar, men også igen samme proces. Flere dage, hører intet. Mere end to uger efter forventet levering kontakter jeg igen for tredje gang, hvor jeg får en status om, at de ikke kan få svar fra deres leverandør - altså et svar jeg ikke kan bruge til noget. Jeg spørger så, om ikke jeg bare kan få sendt nøglerne afsted, men skal nærmest forhanle mig til, at de vil splitte ordren op, "da det jo ellers ikke er noget, de normalt gør". Ved modtagelse af nøglerne, kan jeg så konstatere, at de har trukket det fulde beløb fra ordren (altså inkl. vriderne), hvilket er i stærk kontrast til, hvad de selv har sagt vil ske. Så jeg kontakter dem endnu en gang - nu flere uger efter oprindeligt forventet levering. Status er stadig den samme ubrugelige status på vriderne, og den eneste måde, jeg kan få returneret mine penge for de vridere, jeg nu har betalt for, som ikke er til at spå om, hvornår de kommer frem, er ved at annullere min ordre og lægge en ny.

Jeg forstår godt forsinkede leverancer, besværlige leverandører og al den slags. Det er hvad, der kan ske. Det er håndteringen af situationen, der er det helt håbløse i den her situation. Det har været ekstremt uprofessionelt håndteret og dårlig service. Og til stor frustration har det tvunget mig i en situation, hvor jeg har måtte annullere min ordre, som jeg egentlig ikke ønskede at gøre.

Men jeg lægger ikke en ny!

2025年12月8日

Lavpris-laase.dk からの回答

Tak for din anmeldelse, den vare der manglede på ordren er desværre fra en leverandør som har utrolig svært ved at svare på leveringstiderne, desværre viser det sig nogen gange at vi ikke regne med de leveringstider vi får, og når vi så får meldt noget forkert ud til dig så forstår vi og deler din frustration fuldt ud.
Det er selvfølgelig vores udfordring at løse, og jeg kan kun beklage at vi ikke har bedre styr på denne leverandør.

Vi har lavet en fejl da vi delleverede nøglerne for at få så meget af ordren afsted som muligt, vi har simpelthen trykket på en forkert knap og fået trukket det fulde beløb.
Det beklager jeg, men det kan ikke laves om når først det er gjort, så den eneste mulighed var at føre pengene tilbage og annullere resten af ordren når du ikke kunne leve med at hele ordren var betalt på en gang.

Igen jeg beklager din dårlige oplevelse, vi har virkelig prøvet at afhjælpe problemerne men det er desværre ikke lykkedes

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at handle med Lavpris-laase.dk

Jeg købte en helt ny lås til en hoveddør og pga. en misforståelse manglede der nogle forlængerstykker og ekstra lange skruer før, at det hele passede.

Kommunikatonen med Michael var perfekt og han gjorde en stor indsats ud af, at forstå, hvad problemstillingen var og hvordan det skulle løses.

Han sendte de manglende dele UB også selvom jeg reelt bare ville have den ekstra levering af de manglende dele UB. Nok som et plaster på såret tænker jeg. Men tak for det. :-)

Jeg har handlet hos dem gennem mange år, fordi de har nogle skarpe priser og nogle gode produkter og fordi man som kunde har mulighed for at tale med en fysisk medarbejder ikke kun en chatbot.

2025年11月14日

Lavpris-laase.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os :)

Det var godt at vi kunne klare sagen over mail og telefon.
Vi gør meget ud af at man kan snakke og skrive med et menneske, både ved spørgsmål og udfordringer som kan drille, eller vores chat ikke kan hjælpe med.

Mvh. Michael, Lavpris-laase.dk

5つ星のうち1の評価

Jeg købte en kode lås "Assa code handle…

Jeg købte en kode lås "Assa code handle 8810", som jeg havde haft før, og som var gået i stykker, jeg kunne på internettet læse af der var en kendt fejl, men valgte at købe en magen til da jeg forventet at Assa havde løst problemet. Inden for et år efter begyndte samme periodiske fejl, hvor man ikke kunne åbne døren. Jeg kontaktede Lavpris-låse og fortalte dem om det, og de bad mig at skifte batterier, hvilket jeg gjorde, og det virkede midlertidigt. jeg bad dem notere at jeg havde ringet vedr. netop det problem inden for garantien, og det gjorde de. Nu 3 år efter er jeg blevet træt af en dør der periodisk ikke kan åbne, især da problemet er blevet værre, og kontakter dem igen. Nu siger de bare garantien er udløbet og problemet oprindeligt var et dårligt batteri! 2000 for et håndtag som aldrig rigtig har været godt, og ingen service. Har nu bestilt et på Temu til 250 kr. som med garanti er mindst lige så godt, og servicen der er også mindst lige så god.

2025年10月3日

Lavpris-laase.dk からの回答

Hejsa, første gang du skrev blev fejlen udbedret da det skyldtes et dårligt batteri, det er nu næsten 3 år siden at du købte grebet og da du købte som Erhverv så udløb garantien efter 1 år, så vi får meget svært ved at få Ruko til at dække en reklamation der er så gammel, alle Code handle er Datomærkede så RUKO kan se hvornår de er producerede.
Uanset hvor meget vi gerne ville hjælpe så er garantien altså udløbet for længst.

5つ星のうち5の評価

Thomas leverede kundeservice i særklasse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lavpris-laase.dk, selvom jeg ikke endte med at købe noget. Deres kundeservice var helt i top – især Thomas, som var utrolig serviceminded og hjælpsom. Han tog sig tid til at besvare mine spørgsmål grundigt og venligt, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. Det er sjældent, man oplever så god service uden at være betalende kunde. Det giver et rigtig godt indtryk af virksomheden, og jeg vil helt klart overveje dem næste gang, jeg skal bruge noget inden for låse og sikkerhed. Kan varmt anbefales!

2025年7月23日

Personlig service

Uden at komme ind på de nærmere omstændigheder , kan jeg fortælle at firmaet har ydet mig meget mere personlig service end de er forpligtet til. Herfra skal lyde de varmeste anbefalinger. Mvh Peter Christiansen

2025年3月7日

Hvem skriver hejsa?

Dårlig kundeservice. Fik en ganske useriøs mail om at den vare jeg havde bestil, og fået ordre bekræftelse på, ikke kom alligevel fordi de havde udsolgt nu og ikke ville få flere. Vi taler om en vare der kan erhverves mange andre steder.

2024年11月22日

Lavpris-laase.dk からの回答

Hejsa, desværre så har vi haft en fejl i vores lagertal således at varen ikke blev fjernet da den var udsolgt, det beklager vi og fejlen burde nu være rettet.

Super god service

Jeg skrev til Lavpris-Låse i morgens klokken lidt over 7, med et spørgsmål om hvilken lås jeg skulle købe.

7:31 var det et uddybende svar fra Morten. Tak. Mit tillægsspørgsmål blev besvaret omgående.

Så tak for en super god service.

2025年1月17日

Helt uovertruffen kundeservice

Jeg bestilte tre Ruko cylindre men havde fået målt forkert så to af dem ikke passede.
Jeg ringede til deres support og snakkede med Sara, som hjalp mig med at få dem ombyttet i løbet af ingen tid.
Det er utrolig positivt at man rent faktisk kan komme i kontakt med en serviceminded person på både telefon og email.
Lavpris-låse får derfor mine varmeste anbefalinger.

2024年12月9日

Semi hurtig levering

Semi hurtig levering, men alt er fint og efter bogen.
Havde bestilt en forkert vare som nu er sendt retur, lidt besværlig RMA håndtering på website.
Afventer nu penge retur (vare er sendt retur i dag i ubrudt emb.) da jeg har bestilt det rette produkt i stedet for at lave en ombytning.

2024年11月12日

Trustpilot エクスペリエンス