レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2 stjerner fordi bÞrnene hyggede sig. Men hÞj pris for voksne nÃ¥r vi ved siden af skal betale for at prÞve aktiviteter... vi tager jo ikke rutschebane 20 gange og klatre rundt som bÞrnene... men penge... もっず芋る

Virkelig et dejligt sted. Legerummet er gjort mindre end tidligere, men det fungere og er lige sÃ¥ godt, hvis ikke bedre. Akustikken er bedre, og stedet er blevet meget mere rent og iorden. Personalet... もっず芋る

Hold da fast en pengemaskine uden nogen former for anstÊndighed.. alt alt for mange mennesker, ingen udluftning med resultat af tÃ¥rnhÞj temperatur intet sted at sidde ned.. det er simpelthen for dÃ¥rl... もっず芋る

Ikke for stÞrre arrangementer. Hvis i er mere end 10 personer sÃ¥ kan kÞkkenet ikke levere maden pÃ¥ samme tid. Der var kun helt uge mennesker pÃ¥ arbejde og det fungerede ikke. Der var nogen der fÞrst... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

MÞg beskidt!

MÞg beskidt!! Flere ting virkede ikke. Synes det er absurd at betale fuld pris, når halvdelen ikke virker.
Det regnede den dag vi var afsted og det dryppede fra taget flere steder. Der var vand inde ved boldbassinet som gjorde at man ikke kunne lege derinde.
Vi ventede i 3 kvarter på 2 pÞlser, 2 brÞd og en bakke pomfritter.
Ingen udluftning. Virkelig dårlig oplevelse! Og det er ikke en engangsforestilling. Sådan har det vÊret alle 5 gange vi har vÊret der.

2023幎7月23日
自発的なレビュヌ

Flere ting der ikke fungerer!

Der var enormt mange maskiner (spillemaskiner, vekselmaskiner og playstation), der ikke virkede. Det burde oplyses, inden man betaler for billetter.
Derudover var gulvet meget klistret og beskidt, og toiletterne rigtig klamme.
En meget utilfredsstillende oplevelse for alle. Her kommer vi ikke igen. Det virker mest af alt som en pengemaskine, hvor man ikke vil ofre det, det koster at få ordnet maskinerne og gjort ordentligt rent.

2023幎7月4日
自発的なレビュヌ

Her er virkelig beskidt og slidt

Her er virkelig beskidt og slidt! Det er sidste gang vi kommer her. Ærgerligt at de ikke gÞr noget ved standarden - og det gÊlder bÃ¥de fangeborgen og legeborgen!
Trods ingen travlhed hang personalet i kiosken, fremfor at gÞre rent pÃ¥ borde og toiletter 🀢 som virkelig trÊngte😯

2023幎4月7日
自発的なレビュヌ

Her er koldt, beskidt og slidt - ikke vÊrd at betalte for!!

Her er koldt, beskidt - grÊnsende til decideret ulÊkkert alle vegne! Tingene er slidt, og lappet med gaffertape. Jeg syntes oplevelsen var under alt kritik i dag.

Der trÊnger virkelig til en opgradering.
Derudover er hoppepuder, gulvtÊppe og toiletter så beskidte.

Det var også noget gÊsterne talte om sammen under besÞget.

2022幎12月13日

Rigtigt fint koncept, men

Rigtigt fint koncept, men fungerede ikke optimalt.
Vi var en gruppe der prÞvede deres koncept “fangeborgen”. Vi oplevede talrige fejl og mangler i flere af rummene - hvilket desvÊrre Þdelagde oplevelsen.

2022幎10月29日

Meget beskidt og slidt!

Det er virkelig en skam at stedet ikke vedligeholdes. BÞrnene elsker at vÊre der, men de kan heldigvis heller ikke se det samme som os voksne!
Det er MEGET beskidt over alt. Spillemaskinerne er Þdelagte og hoppeborgene er i ringe stand.
Absolut ikke pengene vÊrd.
Det er synd at ejerne ikke kÊler mere for stedet.
Som minimum burde toilettet gÞres jÊvnligt rent.
TÞr ik tÊnke på hvordan hygiejnen er i kÞkkenet.

2022幎9月18日

En dårlig oplevelse

Jeg er ret enige i stÞrstedelen af de dårlige anmeldelser af stedet.
RengÞringen halter, stort set de fleste spillemaskiner er i udu og de som virker er tapet med gaffatape.

Bestemt velegnet til bÞrn. BÞrn ser ikke de samme ting som voksne, men det er slet ikke pengene vÊrd.

2022幎7月23日

Stedet var virkelig beskidt

Stedet var virkelig beskidt, til trods for at vi var der da de åbnede. Der stod en gåvogn som var brun og hullet, og slet ikke forsvarlig at putte et lille barn i. Noget af skummet var revnet eller Þdelagt, og det samme med nogle kÞretÞjer. StÞv lagde tungt mange steder. Der skal en ordentlig gang rengÞring og udskiftning af ting til, fÞr jeg vil tilbage dertil.

2022幎7月13日

Super god personale

Super god personale. Meget godt sted at have bÞrn med. Masser af hoppeborge, gode spillemaskiner, som er gratis at bruge frem for mange andre legeland. Super flink personale specielt en pige pÃ¥ de 17-18 Ã¥r. God fremstrÃ¥ling super sÞd var der i 6. Mine bÞrn elskede det. KÊmpe anbefaling herfra!! 😃😃😃😃

2022幎6月21日

Sur ansat

Ikke besÞg vÊrd.
FÞrst og fremmest har i en ansat, hvor man ikke er i tvivl om, hun ikke Þnsker at vÊre pÃ¥ arbejde. Ingen smil, ingen god service. Jeg var der onsdag d. 28. juli fra omkring kl 12. Hun havde “langt” lyst hÃ¥r, en kvinde i mÃ¥ske 50’erne eller 60’erne.

For det andet ligner det, at firmaet bare har lejet en hal og puttet nogle hoppeborge derind. Ikke sÊrlig indbydende. Det skal dog siges, at det er set ud fra et voksenperspektiv - jeg tror helt bestemt, bÞrn elsker at vÊre der.

2021幎8月8日
自発的なレビュヌ

Hold da fast en pengemaskine uden nogen

Hold da fast en pengemaskine uden nogen former for anstÊndighed.. alt alt for mange mennesker, ingen udluftning med resultat af tårnhÞj temperatur intet sted at sidde ned.. det er simpelthen for dårligt..
jeg ville hellere have en afvisning end en godkendelse i at komme ind.. vi tog afsted 30 min. Efter ankomst! BÞrnene havde intet imod dette, hvilket siger alt..

2021幎7月29日

Vi tog derud i uge 30 😡

Vi tog derud i uge 30 😡
( stakkels de unge mennesker som arbejder der ) Burde vÊre mange flere pÃ¥..ALT for mange lukket ind, mÞg beskidt OVER ALT skulle ikke tro det var Corona ..😡
Da vi bestilte vores mad var der en times ventetid 🥺 Må da have råd til mere personale med alle de folk der bliver lukket ind ( ikk en siddeplads ledig) !!

2021幎7月29日

Super skuffelse

Jeg er super skuffet over legeborgens billet salg.
Min mand og jeg har selvfÞlgelig kÞbt årskort for noget tid siden og om nogle måneder fylder vores datter 2 år. Dvs. Vi lige prÊcis har 4 måneders differencen mellem vores kort og vores datter. Vi spÞrger så om der ikke er en lÞsning på sådan et problem. Hvilket der ikke er. Vi er jo nok ikke de eneste der ender I sådan situation.

Synes det er utroligt dårlig, man laver sådan en lÞsning, hvor barnet er gratis indtil 2 år og så koster det en fuld voksen pris. Der burde vÊre en BÞrne og voksen billet. IsÊr for det er meget forskelligt, hvad bÞrn kan og hvad voksne kan. Derudover er det noget fup at man ikke har en lÞsning til mit fÞrste nÊvnte problem.

2019幎6月8日
自発的なレビュヌ

Burde lukkes. Nu. Inden andre kommer til skade.

For to år siden var vi her sidst. MÞgbeskidt og rigtig mange af maskinerne var defekte. (I blev kontaktet og billeddokumentation blev fremvist og haves stadig.) Det var spÊndende at komme retur i dag og se, om forholdene havde Êndret sig.

Jeg nåede at tÊlle 5 maskiner der ikke virkede, var defekte/ubrugelige. Luften var tyg/tryggende, ventilationen duede enten ikke og ihvertfald ikke så det kÞlede. RengÞringsniveauet - som mange andre pointerer - har ikke bedret sig. Det er ulÊkkert beskidt mange steder.

Det vÊrste - hvilket om kort tid medfÞrer en tilsynsanmeldelse og om påkrÊvet en politianmeldelse - er jeres trampoliner.

Trampoliner hvor små bÞrn skal kunne hoppe.

Underlaget i midten mellem trampolinerne er stenhårdt trÊ. Her faldt min sÞn i dag, slog baghovedet og fik konstateret blodansamling hos lÊgen for en time siden.

Jeg kan ikke advare nok, 445kr spildt, men vigtigere endnu så har vores bÞrn fået en rigtig dårlig oplevelse.

I skulle skamme jer - fÞj!

EDIT:
Har vÊret i kontakt med hhv. politiet, Arbejdstilsynet og den kvindelige leder af Legeborgen. Politiet opfordrede til kontakt til Arbejdstilsynet, hermed gjort. Kontaktede efterfÞlgende stedets leder. Mage til ansvarsfraskrivelse skal man lede lÊnge efter. Hvis ikke man kan lide det dÃ¥rlige indeklima mÃ¥ man jo finde et andet sted, de ved godt at der er meget varmt og elendig kÞling, men det er stedets placering ift solens skyld! Øvrige forhold benÊgtede man, og ligegyldigheden ift vores sÞn var larmende.

2018幎8月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。