レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FÞlte mig holdt i hÃ¥nden i hele processen med at fÃ¥ udarbejdet en lejekontrakt. Christina vidste tydelig vis hvad det drejede sig om og gav skarp rÃ¥dgivning. Servicen var bare i top og derfor stor anb... もっず芋る

FÞrst og fremmest: Hvor er lejeguiden.dk dog et rigtig godt tiltag!! :-) Jeg har prÞvet at sidde med den oprindelige typeformular A - og mÃ¥tte give halvvejs op ift. udfyldning og besvarelse af felte... もっず芋る

Jeg havde brug for hjÊlp til en lejekontrakt som var en smule udover en standardlejekontrakt, i en fart og det fik jeg. Mine Þnsker og behov til kontrakten blev forstÃ¥et og indarbejdet effektivt samt... もっず芋る

Lejeguiden's lejekontrakt skabelonen er noget af det nemmeste jeg har brugt. Hvis man er i tvivl trykker man bare pÃ¥ det GrÞnne ?, og man fÃ¥r en god vejledning og eksempler pÃ¥ hvad man kan skrive... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Knivskarp tryghed

Knivskarp. Super professionel. Nem at komme i kontakt med. Smart kontrakt-vÊrktÞj på hjemmesiden. Jeg er ovenud tilfreds - også med prisen - og nu tryg ved at udleje mit hus.

2020幎11月3日

Meget professionel

Meget professionel, grundig og hurtig levering af ny lejekontrakt.
Jeg har fået en fantastisk god service hver gang jeg har brugt dem.
Jeg har brugt lejeguiden flere gange og alle gange har jeg fået samme service.
Mine bedste anbefalinger.

Lonnie Olsen

2020幎6月21日

Uvurderlig og professional raadgivning

Christina's initiativ med lejeguiden.dk er praecies, hvad jeg har soegt efter, gennem mange udlejninger af min bolig. Punktlige og utvetydige dialoger om "do's and dont's" i forbindelse med udlejning af egen bolig, har fjernet tvivlsspoergsmaalene omkring udejning effektivt.

De varmeste anbefalinger.

En meget lille investering for raad, der kan ende med at spare dig for tusindvis af kroner og hovedpiner.

2019幎11月14日
自発的なレビュヌ

Jeg er virkelig glad for at jeg fandt

Jeg er virkelig glad for at jeg fandt frem til lejeguiden.dk - jeg har vÊret i kontakt med Christina som har givet en fantastisk service og guided mig forståeligt gennem de muligheder og faldgrupper der er i at leje ud.
Nu er der klarhed og jeg har en kontrakt jeg fÞler mig 100% tryg ved.

2019幎4月30日

Jeg er supertilfreds! :)

Jeg er supertilfreds med Lejeguiden.dk. Det har vÊret virkelig gode penge givet ud for at få lavet en ordentligt gennemarbejdet lejekontrakt, som holder vand, så jeg som udlejer kan fÞle mig sikret og tryg i min udlejning - og de udarbejdede min lejekontrakt på 24 timer. Christina var virkelig kompetent og vidende, og hun skrev en masse rigtig gode ting i lejekontrakten, som jeg slet ikke havde tÊnkt over at skulle have med, men som gav virkelig god mening. Derudover var hun utroligt sÞd og meget hjÊlpsom, og hun var virkelig hurtig på tasterne og fik tilrettet lejekontrakten, så snart jeg havde Êndringer. Virkelig god service, og jeg vil til enhver tid anbefale Lejeguiden.dk :)

2018幎8月27日
自発的なレビュヌ

Effektivt, hurtigt og kompetent til fair pris

Jeg havde brug for hjÊlp til en lejekontrakt som var en smule udover en standardlejekontrakt, i en fart og det fik jeg. Mine Þnsker og behov til kontrakten blev forstået og indarbejdet effektivt samt fulgt op med en telefonisk gennemgang/drÞftelse og små justeringer incl gode råd. På 1œ dÞgn havde jeg en fÊrdig kontrakt, som jeg er tryg ved.

2016幎10月26日

Yderst effektiv samarbejdsmetode.

Christina hjalp mig med udlejning af et stort stuehus på landet
Både lejer og undertegnede er yderst tilfredse, og der har ikke, indtil videre, vÊret uenigheder.
Arbejdsmetoden via nettet har vÊret meget effektiv og rationel.
Christina tilfÞrte endvidere under §§9 nogle gode punkter, som relaterede sig til den aktuelle sag.

2016幎4月21日
自発的なレビュヌ

Professionel, fleksibel og hurtig service

Jeg valgte at bede Christina hjÊlpe mig med ny lejekontrakt 2016 i stedet for at bruge krudt på at sÊtte mig ind i Êndringerne. Det har skabt god vÊrdi for mig herunder men ikke begrÊnset til ny indeksreguleringsmetode samt rådgivet mig til at lejer overtager ustandsat/umalet og leverer retur på samme måde. Herudover givet mig indflytningsrapportskabelon, så fremtidige lejere og jeg kan vÊre helt skarpe på at vi ikke går galt i byen af hinanden ifm fraflytning.

2016幎1月5日
自発的なレビュヌ

Rigtig god rådgivning og hurtig rådgivning fra Lejeguiden.

Jeg har fået en meget kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af to lejekontrakter til min sÞn og hans studiekammerat, som skulle flytte ind i min ejerlejlighed. Konceptet fungerer ualmindeligt godt og Lejeguiden arbejder meget hurtigt og effektivt. Alle spÞrgsmål bliver besvaret hurtigt og seriÞst. Jeg har helt klart fået en bedre service end jeg forventede. Kan varmt anbefale Lejeguiden til andre, der vil udleje deres hus eller ejerlejlighed.

2015幎8月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。