Vi købte en DC hættetrøje og et par DC sko, fik dem leveret dagen efter! Tøjet skulle bruges til vores 9 årige dreng til vores bryllup. Vi åbnede pakke. Torsdag aften og vi skulle giftes lørdag klokke... もっと見る
Lekids
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde bestilt en nederdel, men pakken nåede ikke frem. Efter kontakt med firmaet kom pakken, og det skete forholdsvis hurtigt på trods af forviklinger. Jeg synes, at de lever fint op til det de lo... もっと見る
Havde ødelagt et par af barnebarnets bukser. De skulle på ferie nogle dage efter og skulle selvfølgelig bruge bukserne. Hvad skulle den gamle her så gøre? Selvfølgelig købe nogle nye hos Lekids. Super... もっと見る
En let og effektiv måde at handle på
Jeg har kun handlet 1 gang , men er fuld tilfreds med forsendelsen og varen.
Fejlfrit - skønt
Jeg har modtaget 2 fantastiske flotte cardigans til min datter! Det var effektivt - hurtigt og nemt. Jeg er så fri for at stå i kø ved den lokale børnetøjsforretning! Jeg vil ellers gerne støtte de lokale forretninger. - men jeres udvalg var for fristende. Tak for hjælpen med 2 julegaver! Inge Merete
Super god service og hurtig levering
Kan varmt anbefale Lekids.
Du får super god service og hurtig levering.
Super god service. Kan anbefales.
Rigtig hurtig levering. Fik leveret en bluse i forkert str. skrev mail til Lekids og fik svar samme dag, fik sendt en ny bluse samt pose til returnering af forkert str. God service og rigtige hjælpsomme. Kan kun anbefales:)
Rigtig God handel
Bestilt Mandag Aften ca. 17-18 og varen var der alerede næste dag, utroligt, men godt, håber det altid er sådan.
Lekids.dk - absolut en overvejelse værd
Lækkert tøj, god service og hurtig forsendelse :-) Klart anbefalelsesværdigt.
God service og hurtig levering
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Lekids de har nogen gode priser og et godt udvalg til teenager.
Hurtig levering - fantastisk service
Første gang vi benytter siden. Køber og to dage senere har vi varene ;o)
Desværre var der en fejl i leveringen - mailer og samme dag får jeg besked på at varen er på vej og det sammen med en frankeret svarkuvert. Næste dag er den rigtige vare med posten og det er retur kuverten også.
Absolut ikke sidste gang vi hander her - super super god oplevelse ;o))
Hurtig levering.
Ingen problemer. De svarer hurtigt på mail og pakken kom hurtigt frem.
Troværdigt firma
Efter at have afgivet en ordre på hjemmesiden, modtog jeg en bekræftigelse pr mail. Heri var der en fejl i forhold til den bestilte vare (forkert størrelse). Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på fejlen, og regnede desværre med at det skulle blive en længere proces, med tilbagesendelse af vare og bla bla bla.... DET GJORDE DET IKKE. Jeg modtog dagen derpå en ny mail med besked om at fejlen var rettet, og et par dage efter stod jeg med varen i hånden i den rigtige størrelse. Dette bevidner om et funktionelt og troværdigt firma, som jeg absolut vil benytte fremover!!!!
Perfekt service
Kan varmt anbefale lekids. Hurtig levering og god kunde service og super fedt tøj
Tophurtig ekspedition
Bestilte en vinterjakke til min søn, og den kom 2 dage efter! Herligt, når nu man har en utålmodig 10-årig:-) Vh. Christina
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt - varerne kom hurtigt og vedrørende de varer, som jeg sendte retur, kom pengene også hurtigt retur :-)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。