3 gange Super herfra. 1. Super Fin butik med fint udvalg til rigtig gode priser. 2. Super Hurtig levering og varen som beskrevet. 3. Super personlig service ved returnering. Til info ved r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Let og hurtigt! Nemt og overskuelig mÃ¥de at finde og bestille varen pÃ¥. Tiden mellem bestilling til modtagelsen, er pÃ¥ hÞjde med de bedste. Varen er som som man forventer, indpakningen var sikker og... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt en vare, som desvÊrre var udsolgt. Blev ringet op af en meget venlig person og fik tilbudt en noget dyrere vare til samme pris. Desuden meget hurtig leveringstid og varen rigtig fi... ãã£ãšèŠã
Gode produkter, gode priser, nem service, hurtig levering. Ikke en finger at sÊtte og jeg vil fortsat handle her lÊnge :-)
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alt i fritidstÞj til hele familien: Spar 50-80% i vores Outlet. Hvad er Lemvig IndkÞbsforening? Vi er en forening stiftet af en gruppe fiskere i 1969 med det formÃ¥l, gennem fÊlles indkÞb, at opnÃ¥ gunstige priser for foreningens medlemmer og andre, der Þnsker at gÞre indkÞb gennem foreningen. I dag henvender indkÞbsforeningen sig bredt til befolkningen og de mange turister, der hvert Ã¥r gÊster Lemvig Havn. Sortimentet er Êndret, og udgÞr tÞj og udstyr til fritidssejlere, maritimt udstyr, olie- og smÞremidler, trÊbeskyttelse, arbejdstÞj, golftÞj og udstyr, fritidstÞj og mm. Vores kundeservice: Vi er en helt almindelig fysisk butik, der har ligget pÃ¥ havnen i Lemvig siden 1969. Derudover har vi en Outlet-butik i Ãstergade i Lemvig - samt en webshop pÃ¥ lemvigindkob.dk . Du er altid meget velkommen til at kikke ind i butikkerne eller ringe til os for at fÃ¥ rÃ¥d og vejledning. Har du brug for vejledning forud for dit kÞb, spÞrgsmÃ¥l omkring din ordre og levering - eller har du reklamationer, sÃ¥ tÞv ikke med at kontakte os. Vi tager telefonen i hele Ã¥bningstiden - dog kan vi have travlt med at ekspedere kunder - og du er ogsÃ¥ velkommen til at sende os en email eller bruge Chatten pÃ¥ hjemmesiden. Vi er mennesker af kÞd og blod og din pakke bliver pakket manuelt og ikke af en robot. Og netop fordi vi er mennesker, begÃ¥r vi ogsÃ¥ ind imellem fejl, det hÃ¥ber vi pÃ¥ din forstÃ¥else for. Er der opstÃ¥et fejl eller misforstÃ¥elser, vil vi gÞre vores yderste for at rette op pÃ¥ det, sÃ¥ du som kunde fÞler dig godt behandlet. Vi hylder mottoet: Er du utilfreds, sig det til os - er du tilfreds, sig det til andre!
é£çµ¡å
Havnen 44A, 7620, Lemvig, ãã³ããŒã¯
- +45 97 82 39 00
- info@lemvigindkob.dk
- www.lemvigindkob.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig afsendelse af varer.
Gode produkter
Og en opringning og det var de rigtige stÞrrelse jeg havde bestilt
Jeg er fan â€ïžâ€ïžâ€ïž
Hurtig, effektiv & pÃ¥lidelig service. OgsÃ¥ ved retur ð
Virkelig god og hurtig ekspedition
Virkelig god og hurtig ekspedition. God info på ordre/fragt.
Har returneret en vare og det gik nemt og problemfrit.
Fin og hurtig levering af skÞn jakke
Nemt og hurtigt.
Altid hurtig og korrekt betjeningð
Let og hurtigt
Let og hurtigt! Nemt og overskuelig måde at finde og bestille varen på. Tiden mellem bestilling til modtagelsen, er på hÞjde med de bedste. Varen er som som man forventer, indpakningen var sikker og ordentligt.
Vi handler her gerne igen.
Ekstra god service og hurtigt
Jeg havde ved en fejl lave to bestillinger af den samme ting, og her fik jeg lige en opringning: om det nu var korrekt (hvilket det ikke var). Jeg synes det bare er sådan en god service fra deres side. Forsendelsen kom desuden rigtigt hurtigt.
OK webshop :)
KÞbte sko og T-shirts der ad 2 omgange via webshop, da jeg bor 2 timers kÞrsel derfra. Tingene kommer frem, men det går ikke superhurtigt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ