They sent the lenses to WA instead of QLD where it clearly written on line. I tried contacting Australia Post and Lens World they did not respond there call centre did not answer the phone, A message... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
They do not update their stock levels on their website, it will let you order & pay for contacts but the second you order/pay you have to click on the account/order status and 7 times out of 10 it... もっと見る
THey sent the wrong product, made ME run around to work out what went wrong and i have now sent back the product over one month ago, they have my money and I am still waiting for a refund. I would hav... もっと見る
4 Juni besteld en betaald en pas 28 Juni aangekomen, zonder uitleg zonder compensatie. Ik reken op mijn bestelling, ik heb die nodig ! Ik had intussen ook gebeld om meer informatie, zeiden ze dat er e... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bestel uw contact lens, contactlenzen online, goedkoop mét snelle thuislevering. Ruim aanbod van bekende lenzenmerken Acuvue2 Acuvue Soflens Focus Freshlook Oneday Toric Bifocal Purevision. Ook zonne- en sportbrillen.
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
La commande m'est bien parvenue
De lenzen die ik normaal had waren er …
De lenzen die ik normaal had waren er niet meer. Dan heb ik gevraagd welke ik dan het best kon pakken en ze hebben me er goed bij geholpen.
Super comme d'habitude
Lensworld 5 sterren.
Veel keuze, duidelijke site, veel betaalmogelijkheden, prima levering.
Het verliiep perfect.
Het verliiep perfect.
Af en toe een korting zou top zijn !!!!
😜😜😜😜
Délais de livraison beaucoup trop long!
Délais de livraison beaucoup trop long!
sinon rien à dire. mieux vaut prévoir à l avance
Zeer zeer zeer trage levering
Zeer zeer zeer trage levering. De levertijd komt niet overeen met wat wordt vermeld op de website!!!
2 weken levertermijn voor een …
2 weken levertermijn voor een belevingsbox. Dat vind ik echt wel heel lang.
En het duurde ook enkele dagen voordat ik reactie kreeg op de mails die ik hiervoor stuurde.
2x besteld bij lensworld en 2x problemen gehad...
Snelle levering, het pakketje was al gearriveerd voor het bericht van verzending.
Correcte prijzen en hoogwaardige …
Correcte prijzen en hoogwaardige producten.
Wat besteld werd wordt geleverd en binnen de aangeduide termijn.
Levertermijn
Vroeger was de service perfect: besteld en onmiddellijk verzonden. Dit was de reden dat ik koos voor Lensworld. Sinds een half jaar ongeveer is dit niet meer het geval, en bevind ik mij regelmatig in de situatie dat ik zonder lenzen kom te zitten.
Er zijn problemen met de indicatie "direct beschikbaar" en "leverbaar binnen 1-2 werkdagen". Dit komt helemaal niet overeen met de realiteit. Het gaat vaak om verschillende weken, en ik heb al vaak het geval gehad waar er helemaal niets staat vermeld, of waar er staat "direct beschikbaar" en dan blijkt het toch niet in stock te zijn.
Er wordt ook niet gecommuniceerd over de verwachte levertermijn.
Zeer trage verzending
Hele goede en snelle service
Hele goede en snelle service, duidelijk website en correcte prijzen.
Snel en correct geleverd
Snelle levering van online bestelde …
Snelle levering van online bestelde product en heel heldere en eerlijke hulp in de winkel. Vriendelijk.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。