レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Top!

Hele mooie en stevige gordijnen. Binnen de levertijd aangekomen. Heel blij mee!
Ook makkelijk persoonlijk contact voor laatste vragen dus dat is fijn.

2026幎3月13日
5぀星のうち5の評䟡

Super leuke gordijnen voor schuin dakraam

Wij hebben kindergordijntjes voor twee schuine dakramen besteld, voor een boven en onder roede. Dat was geen enkel probleem, het contact via de app is prettig en je wordt goed op de hoogte gehouden. De gordijnen zijn super leuk en de kleinkids zijn er reuze blij mee. Complimenten!

2026幎2月25日

Heel erg tevreden

Ik heb super goede ervaring met leukekindergordijnen.nl Tijdens bestellen ben ik heel goed geholpen en geadviseerd, wat ik heel fijn vond dat ik rechtstreeks via whatsapp kon overleggen. Daarnaast heb ik gezegd dat ik gordijnen lengte tot de grond wou en liet foto zien van mijn woonkamer gordijn. Toen heeft ze mij gelijk advies gegeven om toch 1 cm bij te doen. En het is prachtig geworden! Precies zoals ik wilde! Helemaal top service top werk! Kan niet beter! Ik zou zeker weer bestellen! Bovendien gordijnen waren binnen ongeveer 2 weken klaar! Dus geen maanden wachten
Heel erg bedankt leukekindergordijnen.nl

2026幎2月6日
5぀星のうち5の評䟡

Dit is echt een top winkel

Dit is echt een top winkel. Kwaliteit is echt super en de service ook. Als ze twijfel hebben appen ze je om zeker te weten of de maten kloppen en of de gordijnen boven een radiator hangen. Geven over de app ook netjes aan dat de levering iets later is en daardoor geeft het een goede transparante communicatie.

Wat ik zei kwaliteit van de gordijnen zijn geweldig. Ze zijn echt heel mooi en het 3D effect van de wolkjes en sterretjes in de gordijnen is echt een kers op de taart. De gordijnen die wij kozen hebben ook een licht effect rond de figuurtjes wat het extra mooi maakt en niet overheersend of storend. Echt geweldig. 10/10 recommend

2025幎12月17日

Heel tevreden

Heel tevreden! Goede service en communicatie. Ik wilde 2 stoffen in het echt zien en kon snel stalen ontvangen, daarnaast wordt er zorgvuldig gecheckt of de zelf gemeten maten kloppen en geïnformeerd over de levertijd. Zeer tevreden over het resultaat ook!

2025幎12月17日

Uitstekende service!

Na het bestellen wordt er contact met je gelegd om nog even alles te controleren. Natuurlijk klopte mijn maten niet. Ik heb de meet instructies niet gelezen. Heel fijn dat er nog een contact moment is. Kortom een uitstekende service, wie wilt dat nou niet. Groeten, een zeer tevreden klant :)

2025幎12月1日

Heel goed!

Gordijnen en rail besteld voor ons babykamer. Volgende dag, de bedrijf heeft gelijk contact opgenomen via whatsapp om alles nog door te spreken, om te zorgen dat alles klopt. Alles in goede orde ontvangen en gordijn ziet super leuk uit ♥ heel tevreden.

2025幎10月28日

Voor de 3de keer besteld en dit keer

Voor de 3de keer besteld en dit keer geen Kindergordijnen maar verduisterende gordijnen voor onze slaapkamer. Gewoon uni. Wederom staan we versteld van de hoge kwaliteit.

Via de app worden vragen supersnel beantwoord en meegedacht en advies gegeven over de juiste maat.

Staaltjes worden kosteloos opgestuurd en de gordijnen waren weer super snel binnen. Super tevreden!

2025幎6月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ