Al verschillende keren een laptop gekocht bij Levix Oss. Iedere keer een goed advies gekregen op basis van hetgeen ik nodig had. Snelle service bij het gebruiksklaar maken. De laatste keer zelfs deze... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik kwam met mijn laptop aan omdat de accu niet meer opladen. Ze zeiden dat het waarschijnlijk een kleinigheid was en dat ze dit konden repareren. Ik heb de laptop achter gelaten en na 3 uur kreeg ik... もっと見る
Levix is niet de goedkoopste maar de service en vakmanschap zijn perfect. Bovendien zitten ze al jaren in Oss en dat is me ook wel wat (financieel) waard. Het assortiment/keuze is voor mij ruim voldoe... もっと見る
Prachtige website waarop makkelijk is te bestellen. Computer monitor besteld en de volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Heel erg blij mee.
企業情報
Levix ICT Groep について
当該企業による記述
Sinds 1999 is Levix de betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven, met één doel: iedereen voorzien van oplossingen die perfect aansluiten op hun wensen.
Particulieren zijn van harte welkom in onze vijf Experience Centers in Den Bosch, Geffen, Oss, Uden en Veghel. Hier voeren we reparaties uit aan o.a. laptops en desktops en smartphones en bouwen of upgraden we desktops naar jouw specifieke wensen. Wil je een nieuwe gaming PC? Wij bouwen die helemaal zoals jij het wilt! Of je nu vragen hebt, technische hulp nodig hebt of advies zoekt over een nieuwe aankoop, onze deskundige technici staan altijd voor je klaar.
Voor bedrijven bieden we maatwerk ICT-oplossingen op het gebied van beheer, cloud, internet en software. We zorgen voor veilige en betrouwbare netwerken waarin thuiswerken, back-ups en bescherming tegen bedreigingen zoals virussen en data-encryptie vanzelfsprekend zijn. Met oog voor de steeds strengere regelgeving, zoals de NIS2-richtlijn, helpen we organisaties een toekomstbestendige ICT-infrastructuur te bouwen.
Bij Levix combineren we persoonlijke aandacht met expertise, zodat je altijd kunt rekenen op een passende oplossing.
Ontvang je bestelling snel en gratis!
Volgende dag in huis!

ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima bedrijf
Aankoop via de shop ging prima.
De bestelling via de webshop en levering was prima. We waren zondag in de winkel in Uden. Daar was een hele aardige jonge man. We wilden de monitor daar meteen meenemen, maar die was niet op voorraad. De bestelling en betaling regelen in de winkel kreeg hij niet voor elkaar. Dus hij liet zomaar een klant met koopwens de deur uitlopen. Dat was niet handig van de medewerker.
goede afhandeling
Snelle en correcte levering !
Duidelijke website, goede prijs, snelle en correcte levering.
Nog net een goeie deal kunnen meepikken…
Nog net een goeie deal kunnen meepikken op RAM. Snel geleverd.
Aangekomen op tijd en zoals het hoort
Aangekomen op tijd en zoals het hoort. De doos was net, goed verpakt en met extra vulling.
Het kwam ook met bpost en ik concludeer dat ze niet gierige zijn met hun leverings dienst.
Betaling vooruit?
Verschillende keren heel fijn zaken gedaan met Levix, tot nu! Wij kopen een laptop uit de folder die men niet direct kan leveren. Kan gebeuren, geen probleem, bestel 'm en lever wat later.
Dag later wordt ik gebeld of men een betaalverzoek mag sturen. Ik betaal nooit iets aan, betaal direct bij levering. Men blijft hierover doorvragen en pas nadat ik ze wijs op mijn juridische rechten gaat men schoorvoetend akkoord. Vervolgens stuurt men een niet kloppende factuur in de mail, wederom met het verzoek tot betaling vooraf...uitenidelijk bij de levering blijft men doorzeuren over prijs en betaling... Jammer hoor, mij zie je niet meer!
Goed geholpen nemen de tijd voor je
Goed geholpen, denken met je mee en nemen de tijd. Ze waren niet geheel op de hoogte van de upgrade mogelijkheden, maar waren hier wel eerlijk over.
Een compleet pakket
Een buitengewone snelle afhandeling.
To the point en correct. Pakket is compleet.
Jullie medewerkers zijn echt altijd…
Jullie medewerkers zijn echt altijd super behulpzaam vriendelijk en aardig. Wordt altijd perfect geholpen
Goede communicatie en snelle levering
Levitt Oss zeer professioneel en klantvriendelijkheid
Levitt Oss een aantal keer bezocht, bij elk bezoek zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Groot assortiment.
Echte aanrader!
Vriendelijk en goed te woord gestaan
Vriendelijk en goed te woord gestaan.
Goede klantvriendelijkheid en kennis.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。