Lexlaw レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rijbewijs werd ingevorderd ivm te hard rijden. Geen recidive. Vrijwel direct met Lexlawyers gebeld, na prettig gesprek waarin de kans op slagen reeel werd geacht, opdracht gegeven om “verzoek tot t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vrijdag avond rijbewijs ingevorderd. Op de zaterdag gevens achter gelaten op de site van Lexlaw en op de zondag hebben ze ons gebeld. Op de dinsdag het klaagschrift klaar en ingediend een week later h... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Pakken het snel, maken realistische kansberekening voor je en gaan dan aan de slag. Leverde uiteindelijk een resultaat op waar ik gegeven de omstandigheden (waar Lex Lawyers ook niets aan kon doen) b... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Met vooruitzicht 4 tot 6 maanden mijn rijbewijs te verliezen. Contact opgenomen met lexlaw advocaten. Zij hebben het klaagschrift voor me geschreven en in een telefonisch gesprek van een half uur, voo... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス

当該企業による記述

Lexlaw is een gerenommeerd juristenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in verkeersrecht. Binnen dat rechtsgebied helpen wij cliënten om een ingevorderd rijbewijs terug te krijgen. Ons team van deskundige en ervaren juristen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het hebben van een rijbewijs voor u is en hoe ingrijpend het kan zijn als u dit rijbewijs plotseling kwijtraakt door een invordering. Wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd vanwege snelheid of alcohol, kan dit grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven en uw werk. Onze juristen begrijpen dat een snelle en krachtige reactie van groot belang is bij een ingevorderd rijbewijs. Daarom streven we er altijd naar dat we binnen 24 uur na uw eerste contact met ons kantoor, een klaagschrift en verzoekschrift indienen. Op die manier zetten we alles in gang om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. We zijn bekend met de juiste procedures en weten precies welke stappen we moeten nemen om uw kansen op succes te vergroten. Onze deskundige juristen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verkeersrecht en weten precies wat ze moeten doen om u te helpen bij een ingevorderd rijbewijs. We staan u bij gedurende het hele proces en geven u advies en ondersteuning op maat, zodat u de best mogelijke kans heeft om uw rijbewijs terug te krijgen. Verder werken wij met zeer aantrekkelijke tarieven: vaste prijzen in plaats van uurtje-factuurtje. Dat scheelt u flink in de portemonnee, terwijl onze juristen dezelfde universitaire opleiding hebben genoten. Als uw rijbewijs is ingevorderd, neem dan contact op met Lexlaw voor deskundige hulp. Wij begrijpen hoe belangrijk uw rijbewijs voor u is en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer achter het stuur kan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

Rijbewijs snel terug door Lex Lawyers

Op 03-02-2023 is mijn rijbewijs ingenomen. Ik dacht eerst '' Ik kan zelf wel een verzoek indienen om hem eerder terug te krijgen bij het CVOM'' Dit verzoek werd helaas al gauw afgewezen.

Hierna heb ik contact opgenomen met LexLawyers of hun een klaagschrift wouden indienen bij de rechtbank. Dit klaagschrift was binnen 24 uur opgesteld en verzonden naar de rechtbank.

24 uur na het indienen van het klaagschrift kreeg ik reactie via de mail van de rechtbank dat de officier van justitie de beslissing heeft genomen tot teruggave van het rijbewijs.

Ik ben LexLawyers super dankbaar :D

2023年2月16日

Super geholpen

Gebeld en direct contact met de juiste persoon. Dat wordt steeds zeldzamer.

Vervolgens een professionele afhandeling en mijn rijbewijs snel weer terug!

2022年12月1日
5つ星のうち5の評価

Rijbewijs ingevorderd ivm te hard…

Rijbewijs werd ingevorderd ivm te hard rijden. Geen recidive.
Vrijwel direct met Lexlawyers gebeld, na prettig gesprek waarin de kans op slagen reeel werd geacht, opdracht gegeven om “verzoek tot teruggave” bij het CVOM in te dienen. Dezelfde dag nog, na mijn goedkeur op concept, is het ingediend. 36u later gehonoreerd door CVOM.
Nu alleen nog wachten dat het CVOM mijn rijbewijs heeft ontvangen zodat ze deze terug kunnen sturen…
Zeer positieve ervaring met de mensen van Lexlawyers!!

2022年11月18日
5つ星のうち5の評価

De beste advocaten die ik ooit gehad…

De beste advocaten die ik ooit gehad heb!
Bijna onmogelijk zaak ze hebben voor mij bij de rechtbank opgelost! Ik had mijn rijbewijs binnen 5 werkdagen terug anders had ik heb voor 4 maanden kwijt! Ik ben erg dankbaar van Lex lawyers!

2022年9月8日

Top klaagschrift!

Dries van LexLawyers heeft in korte tijd een helder klaagschrift opgesteld welke de rechtbank ervan overtuigde mijn rijbewijs terug te geven. Zonder zijn inzet was dit niet gelukt! Prima dienstverlening dus.
Mark S. Hofland, MSc.

2022年5月11日

Ingevorderd rijbewijs

Nadat mijn rijbewijs was ingevorderd, heb ik contact opgezocht met Dries, binnen 1 dag kreeg ik te horen dat ik mijn rijbewijs terug kreeg. Binnen 5 dagen kreeg ik deze per aangetekend post terug!!
Dankjewel Dries

2022年3月10日
5つ星のうち5の評価

Dankzij Intrivia Lawyers is een groot…

Dankzij Intrivia Lawyers is een groot probleem opgelost. Ik werd aansprakelijk gesteld voor een hoog bedrag na de verkoop van mijn huis. De juristen van Intrivia hebben mij verdedigd in de rechtbank en het vonnis was in mijn voordeel. Een enorme opluchting, eindelijk rust.

2019年5月4日

Trustpilot エクスペリエンス