J&H professioneel licht en geluid レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Wat word aangegeven in de reviews klopt. Beetje aparte zaak, je besteld iets dat op voorraad staat en wat aangeeft de volgende dag in huis te zijn. Twee dagen later heb je nog geen verzend b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een super fijne audio converter gekocht om vanaf laptop mijn audio op het werk af te draaien voor mijn aquagym lessen. Dit eenvoudige apparaat geeft geluid bijzonder goed over zonder moeilijke in... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

e-mail's beantwoorden binnen 3 dagen is schijnbaar teveel gevraagd voor dit bedrijf. Afgelopen week 2 Powercon koppelbussen besteld, die op voorraad waren. Opvolgende dagen nog geen versturingsmail g... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Hier kabel op vrijdag morgen besteld omdat op de site staat volgende dag geleverd. Waarschijnlijk geen aandacht voor kleine bestellingen omdat ik nu al 5 dagen wacht !! Na telefonisch contact... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ハむファむ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

J&H professioneel licht en geluid is hét adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen voor oa. de horeca, discotheek, DJ's, bands, theaters, muzikanten, scholen en het bedrijfsleven. Onze vakkundige medewerkers zijn je graag met raad en daad van dienst. Oplossingsgericht denken, service en advies is onze passie! Verder scherpe prijzen en een uitstekende reputatie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

"Eén keer maar nooit meer; kennis en after-sales ver onder niveau!"

Op zoek naar een lichtstatief zonder staalkabel kwam ik uit bij J&H. Opmerkelijk is dat de Showtec Basic 3800 hetzelfde eruit ziet als de Goliath Studio 3800B en de Duratruss DT-ST3800B. Overigens wordt de Showtec als de Duratruss aangeboden op de site van J&H. Op mijn vraag aan de verkoper Ralph of dit nu hetzelfde is als een Goliath bleef het antwoord dat hij dat merk niet kon. Op mijn vraag, gezien op hun site in de omschrijving staat, dat de verloopadapters van 28mm naar 35mm daadwerkelijk geleverd wordt was zijn antwoord dat deze extra besteld moest worden. Enfin bestelling afgerond en kort daarna zijn de statieven geleverd.

Eenmaal uitgepakt in een DAP-Showtec doos, bleken er statieven in te zitten met de naam Goliath.. Aan de statieven bleken met een kabelbinder standaard de verloopadapters geleverd te zijn. Maar ik had natuurlijk ook nog extra de adapters op advies van de verkoper..

Statieven 2 keren gebruikt. Na 1 keer kwamen er allerlei onderdelen uit doordat ik de statief op zijn kop deed. Van de RMA afdeling; Ralph genaamd moest ik dit niet doen voor "overbelasting"? Lang verhaal kort te maken 1 statief ligt inmiddels op de schroothoop doordat na de 2e avond de poten niet meer terug gingen..

Na 3 weken, op 19 september (29 augustus opgehaald door de chauffeur) heb ik eindelijk mijn geld van de extra adapters op rekening teruggekregen.

Mijn bevindingen: Achter J&H met zijn "verschillende" afdelingen van verkoop, service, RMA en after-sales (Sales Support) zit daadwerkelijk maar 1 persoon te weten Ralph. Voor mij komt het over of ergens thuis aan de keukentafel amateuristisch de "zaakjes" worden geregeld. Kortom de volgende keer weer naar mijn vertrouwde adres in Goes. "Dit was één keer maar nooit meer!"

2016幎9月20日
5぀星のうち3の評䟡

Uiteindelijk gekregen

2 artikelen besteld en betaald bij J&H licht en geluid en helaas maar 1 artikel binnen gekregen, kan gebeuren.
Gemaild, gebeld en gemaild, ze hebben eerst een "telling" gedaan op hun voorraad en die was volgens hun kloppend maar niet met wat er in mijn verpakking zat.
Uiteindelijk zouden ze toch een nieuwe opsturen zodra die binnen was, dat is nu 2 maand geleden.
Het is toch nog goed gekomen, het is nagestuurd.
Ze hebben hun woord gehouden.
Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan bij een bestelling.
Mocht ik nog een keer iets nodig hebben dan zou ik toch wel weer de bestelling bij hun plaatsen.

2016幎9月5日
5぀星のうち2の評䟡

zelfs als “Slechtste Internet-Winkel” lukt het ‘J&H Licht En Geluid Shop’ niet eens om eerste te worden.

Voordat ik iets groots bestel plaats ik altijd eerst een wat kleinere order;
zeker bij een bedrijf dat ik nog niet ken.
5 aug - drie rollen Stage Tape besteld voor 12,80 - op voorraad.
Met hun vermelding: “snelle bezorging vaak de volgende werkdag al in huis”
dan verwacht je van iets dat op voorraad is,
en dat ook nog zo klein is,
dat het ook in ieder geval binnen 2 werkdagen verstuurd moet kunnen worden
(dan bedoel ik alleen nog maar verstuurd en nog geen eens binnen in huis);
zeker als men zegt: “vaak de volgende werkdag al in huis”.
Maar het is nu 10 aug en er staat nog steeds de melding: “bezig met verwerken”.
Dus maak van hun slogan maar
“bezorging soms de volgende werkdag in huis maar meestal niet”
want het is nu 10 aug en nog steeds niets -
Mijn order staat nog geeneens in de file bij Vianen - er is gewoonweg niets mee gedaan.
Ongelooflijk - na 4 werkdagen staat er nog steeds: “bezig met verwerken”
en het is nog wel op voorraad.

Op de site staat nog steeds dat het op voorraad is
en ik heb geen e-mail gehad dat het niet op voorraad is
dus
.. 2 sterren.

2 sterren en geen 1 ster want anders eindigen ze straks nog op de 1e plaats als “slechtste internet-winkel” en dit is zelfs zo slecht dat ‘J&H Licht en Geluid Shop’ als “slechtste internet-winkel” maar een 2e plaats verdienen - zelfs als “slechtste internet-winkel” lukt het ‘J&H Licht en Geluid Shop’ niet eens om eerste te worden.

2016幎8月10日
自発的なレビュヌ
J&H professioneel licht en geluid ロゎ

J&H professioneel licht en geluid からの回答

Beste Remco Drijver,
Erg vervelend te lezen dat u een uitermate slechte ervaring bij ons heeft gehad. Dat is niet de normale gang van zaken binnen J&H licht en geluid.

We willen dan ook voor dit incident oprecht onze excuses maken.

Met vriendelijke groeten,
J&H licht en geluid

Sales Support.

5぀星のうち5の評䟡

Petje af voor de goede service van J&H Licht en Geluid! Mijn Entec usb pro MKII ging kapot (usb connector was afgebroken) en ik kreeg direct een nieuwe! Ik ging er vanuit dat het eerst bekeken moest worden en dan naar de fabriek en dat ik 'm nooit op tijd voor m'n optreden binnen zou hebben. Zowat de eerste reactie was al 'we hebben je een nieuwe verstuurt' en die kwam daarnet binnen. Geen lastige vragen of 1000 formulieren. Ik stuurde die van mij op en toen die bij hun binnen kwam verstuurden ze direct een nieuwe. Dat zijn dingen die je onthoud en daarmee maak je blije klanten :)

Snel, betrouwbaar en vaak lager in prijs dan de concurrentie. Onderscheidend aanbod. Ga zo door! Ik ben fan. 5 sterren.

2016幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbaar, snel en goedkoop!

Voor een feest hadden we in een dag blacklights nodig. Nadat ik even contact had gezocht met de uitstekende klantenservice konden ze mij bevestigen dat ik het de volgende dag zou hebben. Dit klopte helemaal! Goed verpakt en goedkoper dan de rest! Zou ik zeker nog een keer kopen als ik goedkoop en snel spullen voor een feest zoek!

2016幎3月29日
5぀星のうち5の評䟡

snelle service voor top product

Dit eenvoudige apparaat geeft geluid bijzonder goed over zonder moeilijke instellingen.
Plug and play.....
Geen gerommel meer met audio Jack die kapot gaat.

2016幎3月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス