Jeg bestilte 6 overnatninger pÃ¥ Limfjords camping og Vandland. Jeg fortrÞd. Ingen sure miner med fortrydelse. Jeg har prÞvet det modsatte. Jeg betalte engang 1000kr i depositum og fortrÞd 2 timer ef... ãã£ãšèŠã
Dejlig plads ud til limfjorden, virkelig god legeplads. Gode aktiviteter til bÞrn. Baderummene til badelandet trÊnger gevaldigt til en opdatering, bÃ¥de stÞrrelsesmÊssig, samt renovering. kiosk... ãã£ãšèŠã
Limfjords Camping & Vandland kan bedst beskrives som en perle helt tÊt pÃ¥ Limfjorden med den smukkeste og mest fÊngende udsigt fra pladsen ud over fjorden. Det er en meget bÞrnevenlig campingplads med... ãã£ãšèŠã
Super skÞn plads i naturskÞnne omgivelser tÊt pÃ¥ fjorden. God legeplads til bÞrnene og fine toiletbygninger. Dejligt vÊrtspar som knokler i dÞgndrift for at gÞre alle glade og tilfredse. 12 Ã¥r s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Campingpladsen med badeland og massevis af aktiviteter for bÞrnefamilien. vores pladser er fra 100m2 til 250m2 Pladsen er beliggende midt i naturen lige ud til Limfjorden, med dejlig sandstrand og blå flag.
à lbÊk Strandvej 5, 7860, SpÞttrup, ãã³ããŒã¯
- camping@limfjords.dk
- www.limfjords.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk plads og sÃ¥ pÊnt og rentâŠ
Fantastisk plads og så pÊnt og rent over dette hele.
Meget imÞdekommende camping fatter og mutter ;-)
Kan anbefales!
Super flot campingplads.
Ikke nyeste servicebygninger, men så rent og pÊnt.
SkÞn ophold i pinsen
SkÞn ophold i pinsen, rent og pÊnt som altid, vi kommer helt sikkert igen
Dejlig pÊn og ren campingplads med god atmosfÊre
En dejlig campingplads hvor der er rent og pÊnt og fantastisk dejlig atmosfÊre. Rigtig god afstand til Limfjorden, specielt når man har bÞrn med. Man fÞler sig velkommen når man indtrÊder i reseptionen og i butikken hvor der er smilende og hjÊlpsom personale.
Dog en skam at der var udsolgt af mintis og Paw Patrol figurer
Godt sted for alle aldre pÊn og i ordenâŠ
Godt sted for alle aldre pÊn og i orden samt svÞmmehal
Dejlige dage på skÞn plads - alt flot og rent
Dejlig, veludstyret og vedligeholdt plads. Meget venlig reception. Vi havde nogle dejlige dage - anbefales til alle.
Flot campingplads med store pladser.
Altid rar og god betjening. Super flot og velholdt campingplads.
Havde en dejlig weekend på limfjords camping og vandland
Havde en dejlig weekend på pladsen,selvom vi lå tÊt på legepladsen (havde selv valgt pladsen)så var det ikke generende,tvÊrtimod dejlig bÞrne latter,campingfatter var venlig og behageligt at snakke med,pladsen var rydeligt og rent kan varmt anbefale pladsen
En rigtig dejlig plads
Ejerne er meget imÞdekommende. Pladsen fremstår altid ren og velholdt. Er kommet der jÊvnligt over nogle år. Ferier, weekend, forårssÊson m.v. og kommer helt sikkert igen.
Fantastisk service
Fantastisk service, hyggeligt sted med gode muligheder for bÞrnene.
Kan varmt anbefalesð
Dejlig plads
Dejlig plads, man fÞler sig ikke klemt, og en fantastisk udsigt fra pladserne ud mod vandet
Virkelig dejlig plads
Virkelig dejlig plads. :)
Ejeren gÞr alt for at hjÊlpe deres gÊster hvor der er behov.
Gode toilet/bade forhold, det samme gÊlder for kÞkken og opholdsrum virkelig flot og rent.
Stor og fin legeplads med alt hvad bÞrn Þnsker sig :)
Flot minigolfbane hvor alle kan vÊre med, både let og svÊr grad.
Badelandet er flot og velholdt eneste minus, der er varmt hvis man kan kalde det minus ;)
Vi er fastligger der igennem 2 år og har vÊret super glade for at vÊre der og ser frem til denne sÊson. Vi har kun oplevet gode ting der og hvis man henvender sig med ting og mangler bliver det ordet ret hurtigt :)
Pladsen ligger lige ned til Limfjorden hvor det er skÞnt at gå tur ved vandet.
Kan klart anbefale pladsen til alle både bÞrnefamilier, Êlder, alle aldre :)
SkÞn plads.
meget hyggelig mobilhome og pladsenâŠ
meget hyggelig mobilhome og pladsen havde alt hvad vi mener en god campingplads skal have, så som strand, pool, gid betjening.
Eneste minus at vandet i badeland erâŠ
Eneste minus at vandet i badeland er for koldt også i brugserne når du skal op af badelandet
Super Platz
Super Platz! Sauberkeit gut!
Es war echt schön, fÌr unseren Hund ein Traum. Direkt am Limfjord wo er Ìberall frei laufen konnte!
Fin og hyggelig campingplads.
Fin og hyggelig campingplads.
Lille badeland og gode bade forhold. Vi var meget tilfredse med opholdet ð
Hytten vi havde lejet
Hytten vi havde lejet, var dårligt rengjort, så vi brugte halvanden time den fÞrste dag på at gÞre rent, der var spindelvÊv og dÞd fluer rundt omkring og der var et dårligt indeklima. Vi kunne mÊrke i vores vejrtrÊkning at det blev trÊls at trÊkke vejret og vi fik ondt i hovedet.
SvÞmmepÞlen var fin nok til vores sÞn på 5, men da vi skulle i bad på den sidste dag efter badning var vandet i brugserne is koldt. Og da vi prÞvede at nÊvne disse ting var han helt uforstående overfor det og sagde at det mobilhome vi havde vÊret i var blevet gjort rent to dage fÞr vi kom, men vi tror de bare har vÊret inde og tÊnde varmepumpen.

Limfjords Camping & Vandland ããã®åç
It was a very nice camping ground rightâŠ
It was a very nice camping ground right next to beautiful Limfjord. The adminitrators was very friendly and helpful in many ways. Also for children there is a huge playground area and swimming possibilities. Lots of leisure opportunities like riding, swimming or fishing. Thanks a lot!