レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LiveNation fastholder deres monopol pÃ¥ den danske koncertscene. Senest set ved, at de annoncerer op, at den legendariske trommeslager Steve Gadd spiller Paul Simon tur i Europa, og dermed i Falkonerce... もっず芋る

Sidder lige nu til Simply Red koncert, har kÞbt VIP pakke, billetter, pr. stk 2.875,- kr. Hvordan kan kalde disse billetter VIP, ikke andet en simpel siddeplads med meget lidt benplads. VIP pakke... もっず芋る

Blev uberretiget smidt ud samt skubbet til af agressiv vagt til pantera koncerten d.26/2, denne vagt Bad Om at se billet, hvilket han fik lov til, vi blev dog smidt ud alligevel da han havde set sig o... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者
  2. むベント管理䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Find koncertbilletter, turnédatoer, oversigt over siddepladser og showinformation på LiveNation. , verdens stÞrste koncertsÞgemaskine. Få tidligt billetter med vores eksklusive koncertbilletforsalg

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

181件のレビュヌ

LiveNation fastholder deres monopol på

LiveNation fastholder deres monopol på den danske koncertscene. Senest set ved, at de annoncerer op, at den legendariske trommeslager Steve Gadd spiller Paul Simon tur i Europa, og dermed i Falkonercentret d. 18 og 19. April. Det havde vi glÊdet os til, men Steve Gadd spiller USA tur med James Taylor i samne periode. Det skriver Steve Gadd på sin hjemmeside. Den tur er også under Live Nations vinger. Alligevel fastholder Live Nation, at Steve Gadd spiller med Paul Simon.Og det er jo så tydeligt for enhver at Live Nation fylder os med lÞgn. I får EN stjerne herfra. Og kun fordi jeg ikke kan give 0 komma 0 til jer pengemÊnd.

2026幎3月12日

Total til grin service / Smidt ud grundet baggage

Vi er et par kammerater der skulle ind og se Powerwolf i K.B. Hallen, vi har kÞbt billetter langvejs fra på den anden side af landet. Se det var sgu godt nok en lang togtur at tage, for at blive smidt ud igen pga. at vi havde en taske med som var over 20 cm i hÞjden. Det stod ikke i nogle af de 6 emails vi er blevet tilsendt omkring arrangementet, selv om de meget kolde og urokkelige ansatte mente at det gjorde det, og når vi så spÞrger hvad vi så kan gÞre som alternativ, får vi at vide at det må vi selv finde ud af.
Vi var mange der blev efterladt i -8 °C koldt vejr for selv at finde en lÞsning på deres selvskabte problem.

Hvordan har man ikke tÊnkt på det, og et alternativ, hvordan kan man bare sende folk vÊk fortabt der kommer langvejs og udenlands fra, og hvordan kan det vÊre at man kan blive mÞdt af professionelle der lyver omkring den information de har udleveret?
Vi gik glip af den fÞrste halvdel af koncerten, det er direkte til grin og synes det er en forfÊrdelig opfÞrelse at udvise over for andre mennesker.

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg bare havde lÊst herinde fÞrst

Hvis jeg bare havde lÊst herinde fÞrst, havde jeg ALDRIG kÞbt billet gennem Live Nation!

Jeg havde kÞbt 2 billetter til Simon Kvamm i Royal Arena og glÊdede mig til en hyggelig weekendtur med min kÊreste. Jeg var ovenikÞbet sÃ¥ heldig at fÃ¥ pladser pÃ¥ rÊkke 1 — dem skyndte jeg mig naturligvis at kÞbe.

Men sÃ¥, ud af det blÃ¥, fÃ¥r jeg en mail om, at mine pladser er blevet Êndret. De “nye” pladser? RÊkke 21. Og ikke nok med det – de var ovenikÞbet i en helt anden blok, sÃ¥ jeg nu sad over 50 rÊkker lÊngere vÊk fra scenen!

Jeg nÊgter at finde mig i sådan en behandling og kontakter derfor Ticketmaster, hvor billetterne er kÞbt. Efter mere end tre timers ventetid får jeg endelig fat i en medarbejder, som tÞrt informerer mig om, at det er Live Nation, jeg skal tale med.

SÃ¥ jeg ringer til Live Nation – og fÃ¥r fat i den mest arrogante og nedladende medarbejder, jeg nogensinde har mÞdt. Fra fÞrste sekund mÞdes jeg af en kold og bedrevidende tone, fuld af sÊtninger som: “Som jeg har sagt til dig
” og “Som jeg lige forklarede
”

Jeg forklarer roligt, at jeg Þnsker at annullere billetterne, men fÃ¥r blot at vide, at det “ikke kan lade sig gÞre”. Da jeg spÞrger, hvordan de kan forsvare at rykke mig 50 rÊkker bagud og stadig pÃ¥stÃ¥, at det er “samme type pladser”, fÃ¥r jeg svaret, at det stÃ¥r i deres “meget omfattende” handelsbetingelser.

Jeg har aldrig oplevet en mere arrogant og ligeglad kundeservice. Ikke sÃ¥ meget som en undskyldning, ingen hjÊlp – bare afvisning og dÃ¥rlige undskyldninger.

Hotellet er nu aflyst, og billetterne er smidt ud. Jeg vil under ingen omstÊndigheder nogensinde stÞtte Live Nation igen.

Hvis man alligevel vÊlger at kÞbe billetter hos dem, skal man tydeligvis vÊre forberedt på at blive flyttet rundt i salen, uden forklaring, uden hjÊlp og uden respekt for kunden.

2025幎11月10日

👎👎👎👎👎👎👎 👎

Total uhjÊlpelige og kun dårlige oplevelser. Jeg havde kÞbt to siddepladser nÊsten forrest og midt for, hvor der intet stod om begrÊnset udsyn til scenen. Alt, jeg fik ud af den dag, var at have betalt 4.000 kr. for at sidde og glo ind i et telt hele koncerten.

Da jeg kontaktede dem omkring det – for pÃ¥ deres egen hjemmeside stÃ¥r der tydeligt, at de skal oplyse om sÃ¥dan noget – fik jeg bare at vide, at der intet var, de kunne gÞre. I stedet tilbÞd de billetter til nogle helt andre kunstnere, som slet ikke havde nogen relevans til den, jeg egentlig var inde og se.

Jeg prÞvede flere gange at forklare min frustration over deres “lÞsning” og bad dem om at tage ansvar for fejlen, men de nÊgtede at give sig eller komme med et reelt alternativ. I stedet endte jeg med at ringe til dem adskillige gange og skrive mails frem og tilbage, fordi de gav mig et ultimatum om, at jeg havde 10 dage til at takke ja til deres tilbud, ellers ville de lukke sagen.

En fuldkommen grotesk måde at håndtere et problem på, som er deres skyld, og som de så bare prÞver at lukke ned for ved at true kunder, der klager.

2025幎7月17日
自発的なレビュヌ

Kunne intet se, hvordan kan i sÊlge sådanne billetter??

LÞrdag d.4.10.havde jeg givet min mand billetter til Simon Talbots ekstra ekstra show.

Vi havde begge glÊdet os meget, men gik hjem ret skuffede, vi overvejede at gå, fÞr showet var fÊrdigt.

Vi sad på gulvet blok 9 rÊkke 31 plads 22 og 23.

Vi kunne INTET se af showet.

Stolene var placeret lige ud fra hinanden, istedet for forskudt. Alle på de rÊkkerne foran os kunne heller intet se. Vi sad alle og måtte rykke hovedet fra side til side for bare at se lidt. Jeg gav op efter 30 min.
Alt hvad der foregik på gulvet, Simon lavede en hel del nede i knÊ eller liggende, kunne vi slet ikke se eller fornemme. Det undrer mig, at man ikke havde sat storskÊrme op som minimum.
Kedelig fÞdselsdagsgave jeg havde givet min mand.

Jeg vågnede med hold i nakken nÊste morgen, og var plaget nogle dage.
I bÞr ikke sÊlge sådanne billetter
Har skrevet til jer via mail, men intet svar.
Chokerende at se hvor mange dårlige anmeldelser i har her i forvejen.

2025幎10月4日

Live Nation svindel / Simply Red koncert

VIP pakke, består så af indgangsbillet, siddeplads, en pose, et lille hvidt stykke stof og nogle blik skilte, hvor herre bevares, en gang svindel.
Det burde simpelthen vÊre direkte forbudt at annoncere og sÊlge pÃ¥ denne mÃ¥de. ForstÃ¥r bedre at det var totalt umuligt at finde udad, inden koncerten hvad VIP pakke bestod af. Den bestod ikke af en f

s
Aldrig mere til et arrangement med Live Nation / Ticketmaster som arrangÞr.

2025幎10月15日
自発的なレビュヌ

Lack of clear information on timetable for concerts with multiple artists

I've been to multiple concerts, where there hasn't been any clear information on when the first artist gets on the stage, or when the concert is expected to end. Many people have expressed frustration with that on their Facebook events, and there has never been a response whatsoever from LiveNation. DeadNation would be a much more appropriate name for their image.

2025幎3月16日

Falsk annoncering

De lÊgger annoncer op på Facebook om koncerter.
På annoncen kan man trykke på " kÞb nu" knap, som om at man bare kan kÞbe en billet. Men når man kommer ind på livenation siden, er der kun resale/ vip billetter til 4000 kr. Også selvom at man kan hakke af i stå pladser, tilbyder de kun billetter til flere tusinde kroner.
Virkelig dårlig stil, hvorfor annoncer i for koncerter der er udsolgt????

2025幎6月27日
自発的なレビュヌ

Hold da op sikke mange dårlige anmeldelser.

NEIL YOUNG TIØREN. Jeg gik ind pÃ¥ Trustpilot for at skrive om mine frustrationer omkring den dÃ¥rlige lyd til Neil Young pÃ¥ TiÞren den 22.06.25, men ser nu at der stort set kun er dÃ¥rlige anmeldelser af Live Nations arrangÞrambitioner og ikke et eneste svar fra dem tilbage. Puha sikke en grÃ¥dig pengemaskine uden kÊrlighed og respekt for hverken musikken eller kunderne. Ud med jer.

Neil Young - TiÞren - katastrofal dårlig lyd

Havde virkelig set frem til mÞdet med denne legendariske kunstner. DesvÊrre blev oplevelsen totalt Þdelagt af en utrolig dårlig lyd på TiÞren på Amager.
Har modtaget en "standardforklaring" fra Live Nation om at dette skyldes vind på stedet - vel ikke overraskende når pladsen ligger ved vandet.
Har vÊret til mange koncerter med vind og udemÊrket lyd, men ikke med et så skrabet setup som dette på TiÞren på Amager. Man har tydeligvis satset på at det kunne gÞres billigst muligt - og man fejlede totalt!!

Jeg kan derfor ikke anbefale at kÞbe billet til Live Nation arrangerede koncerter, hvis der kan forekomme vind på stedet.

Neil Young på TiÞren.

Neil Young på TiÞren.
LiveNation tog 850kr pr billet (ikke VIP) for tusindvis og havde sÞrget for et lydanlÊg der ville passe fint til gymnastiksalen på et mindre dansk gymnasie.
Der var elendig lyd, og hvor er det piv-Êrgeligt at den måske sidste optrÊden her i landet af Neil Young bliver en kÊmpe skuffelse - ikke på grund af kunstneren, der gjorde alt hvad han havde lÊrt for at få musikken ud til os - men på grund af LiveNation der ikke bruger lidt af deres indtÊgt på et ordentligt lydanlÊg. Har ikke oplevet vÊrre udendÞrs i DK, og jeg gik til min fÞrste Roskilde Festival i Ž82. LiveNation burde betale pengene tilbage til os alle, undskylde dybt overfor bandet og Neil Young og sÊtte sig i skammekrogen en rum tid.

自発的なレビュヌ

Det kunne ikke gÞres ringere

Neil Young på Ti-Þren.
Lyden var ekstremt dårlig, og alt for lav.
Den etablerede kÊmpestore "inner circle" gjorde, at vi der "kun" havde betalt 800 kr for billetten kom alt, alt for langt vÊk fra scenen, og måtte stå som sild i en tÞnde for at kunne skimte Neil Young & co i det fjerne.

Katastrofal lyd på Neil Young

Katastrofal lyd på Neil Young på 10-Þren, grundet hvad der lignede et nÊrigt lydsetup, i forhold til stÞrrelsen af venue og pris på billet. Alle der ikke havde betalt for eksklusiv adgang til inner pit oplevede elendig lyd, som var markant meget for lavt. Stod lige ved lydmanden, som så ret magteslÞs ud.

自発的なレビュヌ

Har klaget skriftligt og krÊvet vores

Har klaget skriftligt og krÊvet vores penge tilbage! Betalte 750 kr. pr. billet for at opleve magiske Iron Maiden og Halestorm d. 9. juni i Royal Arena, og fik den vÊrste koncertoplevelse nogensinde. Lyden var fuldstÊndig ukoordineret og fik instrumenter såvel som vokal til at disharmonere så de fleste numre lÞd ugenkendelige og forvrÊngede. Forlod koncerten inden ekstranumre fordi vi ikke kunne holde det ud lÊngere. Vi har på ingen måde fået det produkt vi har betalt for, og forlanger i en skriftlig klage til Live Nation vores penge retur.

2025幎6月9日

DÃ¥rlig oplevelse

DÃ¥rlig oplevelse.
Bestilte billetter til Simon Talbot show I god til, som en fÞdselsdagsgave til min mand. 1 måned fÞr showet får jeg en mail om at de er nÞdsaget til at rykke mine billetter et halvt år frem til nÊste show, da der alligevel ikke var pladser pga en teknisk fejl. Dybt uprofessionelt.

2025幎3月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ