Livolo Nederland BV レビュー 173

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mooie producten. Voor circa 300 euro besteld, maar uiteindelijk bedacht ik mij omdat ik toch voor Philips Hue wilde gaan. Zodoende hele bestelling retour gestuurd. Ik werd gebeld en vriendelijk te woo... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super goed geholpen en mooie schakelaars. Had 4 maanden geleden wandcontactdozen en touch dimmers besteld. Door uitloop van de verbouwing deze pas 3 maanden later kunnen monteren. Wandc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In mijn vorige woning livolo gemonteerd, nooit problemen mee gehad. Dit keer, voor de eerste etage livolo besteld. Wederom erg blij mee. Montage spreek voor zich echter had ik een mooie hotel schake... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een goed bedrijf herken je uiteraard aan een goed product. Op dat gebied scoort Livolo prima. Het is echter een stukje klantzorg, waarmee een goed bedrijf zich echt onderscheidt. Een glasplaatje was... もっと見る

企業情報

1. 電源供給店

当該企業による記述

Bij Livolo hebben we oog voor detail. We bieden een breed assortiment aan stijlvol design schakelmateriaal en wandcontactdozen van hoge kwaliteit. Onze lichtschakelaars zijn gemaakt van luxe glas en beschikken over een touchscreen en led achtergrondverlichting. Wat ons schakelmateriaal uniek maakt, is dat deze niet alleen handmatig bediend kunnen worden, maar u ook de keuze heeft om deze op afstand via uw smartphone, afstandsbedieningen, spraakbesturing en met behulp van automatische scènes en timers te bedienen. Met de Livolo smart home producten, heeft u de volledige controle over uw schakelaars, waar u zich ook bevindt. Met onze smart home schakelaars upgrade u uw bestaande en/of nieuwe woning eenvoudig naar een slimme woning. Het installatie proces is simpel, gebruik dezelfde bedrading als uw huidige schakelaar en creëer direct een stijlvolle uitstraling voorzien van de nieuwste smart home technologieën.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Duur en niet compliant aan standaarden

Vorig jaar een aantal schakelaars, bewegingsmelders en stopcontacten gekocht van Livolo. De bewegingsmelders werken slecht en niet consistent. De Zigbee schakelaars blijken alleen te werken met de Livolo Gateway 3.0 en niet met andere Zigbee Gateways. De Livolo Gateway 3.0 is inmiddels uit het assortiment dus daarmee zijn de schakelaars aan vervanging toe.

De klantenservice heeft mij heel vriendelijk een link gestuurd naar de serie die nog wel in het assortiment zit maar ik stap over op een andere oplossing die wel aan de standaarden voldoet.

Update op de reactie van LIVOLO:

Uiteraard is er alsnog een oplossing voorgesteld. Pas nadat deze review is geplaatst.

2025年10月8日

Livolo Nederland BV からの回答

De producten waar u naar verwijst zijn in januari 2024 aangeschaft via onze OP=OP-pagina. Op deze pagina staat duidelijk vermeld dat het om uitlopende modellen gaat die vanwege productvernieuwingen worden vervangen en niet meer terugkeren in het assortiment. Ook in de productomschrijving stond aangegeven dat deze serie uitsluitend werkt met de Livolo Gateway 3.0.

Toen u op 28 september 2024 contact met ons opnam over de beschikbaarheid van deze gateway, hebben wij ondanks dat het product toen al uit het assortiment was als uitzondering aangeboden om deze alsnog te leveren. U heeft deze toen echter niet besteld. Een jaar later, op 7 oktober 2025 neemt u weer contact met ons op, maar dit model is nu wel definitief niet meer leverbaar. Desondanks hebben wij u alsonog een nette oplossing aangeboden om het wel werkend te maken.

De schakelaars die u heeft gekocht zijn niet aan vervanging toe, deze blijven volledig functioneren en werken ook samen met onze nieuwste smart home-producten. In uw situatie ontbreekt enkel het onderdeel dat de set compleet maakt: U heeft destijds zelf niet gekozen om de bijbehorende Gateway 3.0 te bestellen.

Smart home-technologie ontwikkelt zich razendsnel, en wij verbeteren onze producten continu om mee te groeien met de markt. Onze nieuwste Livolo-producten voldoen volledig aan de standaard en zijn compatibel met populaire systemen zoals Google Home, Alexa en Homey. Er zullen binnenkort nog vele meer integraties volgen.

Update smart systeem

Had problemen met het oude smart systeem van Livolo. Ze hebben me uitstekend geholpen met het updaten van mijn schakelaars thuis. Reageren heel snel en lossen zaken direct op. Alles werkt nu naar behoren.

2025年9月22日

Livolo Nederland BV からの回答

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we samen het oude systeem hebben kunnen vervangen door de nieuwe Livolo EC-versie. Dit systeem werkt altijd stabiel, snel en betrouwbaar, gewoon zoals een smart home systeem ook hoort te functioneren. Fijn om te horen dat nu alles met onze nieuwe slimme schakelaars goed functioneert.

Aanrader!!!

Wat een top bedrijf! Super goede klantenservice, de spullen zijn van enorm goede kwaliteit en ook nog eens snel in huis. Een echte aanrader!!!!

2025年9月8日

Als installateur Livolo Geinstalleerd

Als installateur heb ik bij een van mijn klanten een heel assortiment aan Livolo materiaal geinstalleerd.
Met goeie hulp van uit de helpdesk ben ik enorm geholpen. Snel , Gemakkelijk en prijs kwaliteit in goede verhouding.
wel een klein mini minpuntje is dat als jet wil koppelen met open source software zoals Home Assistant je een hele omweg moet maken.
Al bij al een mooi en goed product.

2025年7月24日
5つ星のうち5の評価

Stap voor stap professionele ondersteuning

Ik had een hele set schakelaars gekocht maar had zelf niet genoeg kennis om de wisselschakelaars op de overloop goed aan te sluiten.

Via de app ben ik stap voor stap geholpen door steeds foto’s uit te wisselen zodat alles ook veilig verloopt. Deze service was boven verwachting en ontzettend fijn om alles toch nog voor elkaar te krijgen. Dat scheelde weer een elektricien.

2025年6月16日

Fantastisch Klantenservice

Ik heb een groot bestelling geplaatst bij Livolo. Alles was makkelijk zoals beschreven te installeren. Echter liepen we tegen een zelf veroorzaakt probleem aan. Ik had de hoop al opgegeven maar door het advies van Terrie is het toch gelukt! Echt een topper! Terrie gaat nog een paar stappen verder dan wat je verwacht als consument.

2025年6月16日

Prachtig uiterlijk, super functioneel

Ontzettend mooie schakelaars die met veel gemak de functionaliteit van de elektra een of twee niveaus naar boven tilt. Ik krijg geregeld complimenten om de unieke en strakke look.

Enorm flexibel in het integreren met andere Smart Home systemen en uitgebreide mogelijkheden tot automatisering en het instellen van scènes.

De installatie is erg rechttoe rechtaan, en vereist niks extra's bovenop wat er normaal al in een wandcontactdoos zit.

Ook is de klantenservice heel snel en behulpzaam, zowel bij het verhelpen van een probleem in het schakelschema en het troubleshooten van een module.

Als beginnende klusser heb ik alle hulp ontvangen die nodig was om mijn ideale Smart Home te bouwen.

2025年6月6日
5つ星のうち4の評価

Buitengewoon snel geleverd!

Buitengewoon snel geleverd!
Eén puntje, nou ja twee: de schroefaansluiting moet tijdens de installatie soms opnieuw worden vastgedraaid. Veel andere merken hebben daarvoor tegenwoordig een insteekmechanisme met een klem, dat werkt veel makkelijker.
En... het ziet er mooi uit, maar de prijs is erg fors geworden, zeker met de verzendkosten erbij.

2025年5月27日

Livolo Nederland BV からの回答

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw positieve opmerking over de snelle levering!

Wat betreft uw punt over de schroefaansluiting, onze modules worden bewust met dichtgedraaide schroefklemmen geleverd om losraken tijdens transport te voorkomen. Voor een correcte installatie adviseren we de schroefjes eerst volledig open te draaien, vervolgens de draad goed in te steken en daarna vast te draaien. Op die manier is een betrouwbare verbinding gegarandeerd.

Goed om te weten, bij onze wandcontactdozen maken we inmiddels gebruik van het push-in draadsysteem, voor een snellere en eenvoudigere installatie.

Tot slot, we staan achter de hoge kwaliteit en duurzame materialen van onze producten, ontworpen voor jarenlang betrouwbaar gebruik. In vergelijking met vroeger zijn veel van onze oplossingen inmiddels uitgebreid met moderne functies, zoals smart home integratie. Dat kan de prijs wat hoger doen lijken, maar we doen er alles aan om deze zo scherp mogelijk te houden.

Nogmaals dank voor uw review en het delen van uw ervaringen!

Zeer fijne ervaring met Livolo

Zeer fijne ervaring met Livolo, we kwamen voor de thermostaat en vervolgens liepen we met de complete collectie de deur uit. Erg goed geholpen en begeleid. Zelfs tijdens het plaatsen werd er nog meegedacht en was geen vraag te veel. Erg chique schakelmateriaal.

2025年6月4日
5つ星のうち1の評価

Kwalitatief matige armaturen

De armaturen zien er op zich leuk uit, maar zijn verschrikkelijk om te plaatsen. De veertjes schieten er constant uit, omdat het product niet goed gestanst is. Verder zitten er veel kleine beschadigingen en oneffenheden. Een aantal zijn daarmee onbruikbaar.

2025年5月26日

Livolo Nederland BV からの回答

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden was over de GU10 houder plafondspots.

We willen graag benadrukken dat wij achter de kwaliteit van ál onze producten staan. Bij deze bestelling ging het om 79 kunststof GU10 inbouwspots houders voor plafondmontage, waarvan u aangaf dat er 6 stuks beschadigd waren en dat er problemen waren met het monteren van de veertjes.

Hoewel we hierover vooraf geen bericht van u hadden ontvangen, hebben wij na uw review direct contact met u opgenomen. Om dit snel en netjes op te lossen, hebben wij u kosteloos 10 nieuwe spots toegestuurd.

We hebben hierna niets meer van u vernomen, dus we hopen dat alles inmiddels goed gemonteerd is en er naar wens uitziet in uw plafond. Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。