Er mangeÃ¥rig kunde hos LÞgismose og er oftest rimelig tilfreds med service og sortiment. Men nu beder I selv om en anmeldelse i en aktuel sag, sÃ¥ den fÃ¥r I her: Modtog kasse med 12 flasker vin. No... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en speciel flaske rÞdvin pÃ¥ nettet, den sidste af slagsen samt en flaske Marc. Begge dele til levering hos lÞgismose Nordre Toldbod. Der skulle vÊre vinsmagning da vi ankom for at... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med et sommerhus ophold havde vi kÞbt 2 familie size fÊrdig retter, det gÞre vi absolut ikke igen. Den ene, en lasagne, hvor det bestod af en klump lasagne plader og hvor kÞd sovsen var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er medlem og kÞber nÊsten al min vin hos LÞgismose. Sidste bestilling, seks flasker af to forskellige vine, gik uden problemer. NÃ¥r man havde fundet vinen pÃ¥ hjemmeside gik bestillingen let (dejligt... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÞgismose blev etableret i 1965 ud fra en vision om skabe livsglÊde gennem måltidet. I dag genspejler virksomheden stadigvÊk de grundlÊggende vÊrdier om at skabe glÊde, samvÊr og refleksion gennem en stÊrk holdning til kvalitet og råvarer. Hvad der startede som en ambition hos Lene og Sven GrÞnlykke om at importere vin til danskerne, er nu blevet til en vidtfavnende forretning med en rÊkke aktiver, der dog alle centrerer sig om sanseligheden og glÊden ved det gode måltid.
Nordre Toldbod 16, 1259, KÞbenhavn K., ãã³ããŒã¯
- 33 32 93 32
- salg@loegismose.dk
- www.loegismose.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SÃ¥ godt !
Så godt ! Endelig fÊrdigretter, som smager af det, man forventer!! Ikke dyre i forhold til andre fÊrdigretter.
SÞlle kompensation
Er mangeårig kunde hos LÞgismose og er oftest rimelig tilfreds med service og sortiment. Men nu beder I selv om en anmeldelse i en aktuel sag, så den får I her:
Modtog kasse med 12 flasker vin. Normalpris pr. flaske kr. 159,-. Ãn flaske var smadret, sÃ¥ etiketterne pÃ¥ de Þvrige flasker var plettede og udelikate. Medsendte omfattende fotodokumentation. Fejlen er nÊppe jeres, men PostNords, men sÃ¥ mÃ¥ I jo tage fat i dem.
Kompensation: én ny flasker som erstatning af den smadrede. Eller et gavekort til LÞgismoses webshop på kr. 250,-.
Simpelt og nemt
nÃ¥ede ikke frem samtidigâŠ
2 pakker afsendt samtidig nåede ikke frem sammen; det krÊvede en extra tur til shoppen;
vh TEH
LÞgismose er bare top dollar
LÞgismose er bare top dollar, kommunikation med Kundeservice kan simpelt hen ikke optimeres og er bare toppen. Vin udbud og hjemmeside er for alle, både kvalitets- og prismÊssigt, det gÊlder fra ubetalelige topvine til mere omkommelige hverdags og til festlige lejligheder, og så har de altid super gode tilbud.
En meget tilfreds kunde
Supergodt tilbud - hurtig levering og en vin, der levede op til mine forventninger
Vine fra fine producenter
Super fine vine med gode tilbudspriser
Venlig modtagelse og venlig ekspedition.
Bestilte en kasse vin kl 08.30 og fikâŠ
Bestilte en kasse vin kl 08.30 og fik den leveret kl 20.30 samme dag.
Jeg har sjÊldent, hvis overhovedet, oplevet så effektiv en bestilling fÞr.
Det er meget imponerende og det kan man kun vÊre tilfreds med.
Nemt hjemmeside, hurtig levering
Nemt at bruge hjemme hjemmesiden, hurtig levering, evt problemer lÞses til vores fulde tilfredshed.
Fantastisk oplevelse
Jeg bestilte en speciel flaske rÞdvin på nettet, den sidste af slagsen samt en flaske Marc.
Begge dele til levering hos lÞgismose Nordre Toldbod.
Der skulle vÊre vinsmagning da vi ankom for at hente flaskerne, den var dog aflyst på grund af vintervejret.
LÞgismoses sommelier valgte alligevel at tilbyde os forskellige hvidvine vi kunne smage.
Og vi fik gode tilbud på vine vi var interesseret i
Alt i alt en fantastisk oplevelse på en meget snefyldt torsdag.
Tak for god service og behandling nu vi havde trodset snestormen.
Verdensklasse vin til en god pris
Verdensklasse vin til en god pris!
KÞbt online, afhentet i butikken.
Super service i butikken
Dejlig vin til rimelige priser
Dejlig vin til rimelige priser
Nyhedsbreve fra LÞgismose
Jeres nyhedsbrev er spÊndende med de forskellige vine, I prÊsenterer i forskellige prisklasser. Når jeg bestiller vine hos jer på nettet, går der hÞjst to-3 dage, fÞr der er leveret.
Alt som forventet
Alt som forventet. Leveringen med danske fragtmÊnd gik perfekt.
Godt tilbud og hurtig ekspedition.
ImÞdekommende kundeservice
Rod i tilbagemeldinger
Nemt at bestille - godt!
Masser af tilbagemelding om, hvor langt ordren er i processen - godt!
Den lovede tilbagemelding om, at varen er ankommet til udleveringsstedet (Nordre Toldbod) udeblev, og blev fÞrst afklaret, da jeg ringede kundeservice op (det er i Þvrigt slet ikke fÞrste gang) - ikke godt!
Synes altid det er svÊrt at kÞbe pÃ¥âŠ
Synes altid det er svÊrt at kÞbe på jeres hjemmeside, ved ikke hvorfor.
fremragende produkt
jeg kÞbte 2 slags brisling fra "fangst" og de smagte fantastisk, desuden er det godt at man kan få brisling til konsum, det er jo en fremragende spisefisk, men langt de fleste ender som foder (fiskemel) og da bestanden ikke er truet burde vi spise flere i stedet for truede arter, desvÊrre var de også ret dyre derfor kun 4 stjerner.