レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SKUFFENDE OPLEVELSE

. Vi havde booket med det formÃ¥l at komme i deres wellness. Det viser sig at det nÊrmest er et selvbetjenings hotel. FÞrst da vi trÊder ind pÃ¥ vores vÊrelser lugter der virkeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejligt ophold. SÞde, hjÊlpsomme og kompetente medarbejdere. Vi boede pÃ¥ et terassevÊrelse, der var fint stort, rent og pÊnt med behagelige senge. Vores ophold var med morgenmad og aftensmad. Aftensma... もっず芋る

Vi havde en enkelt overnatning m/kaffe-kage, 3 retters menu og vinmenu. Vi var meget tilfredse og kan kun anbefale opholdet. PÊne, store og rene vÊrelser. Alt fungerer effektivt. Meget lÊkker... もっず芋る

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1464件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 59に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Dejligt stort rent vÊrelse

Dejligt stort rent vÊrelse. Maden var topklasse og mere end nok af den. Gode kokke de har og betjeningen i restaurant var super. God svÞmmepÞl . Vi kunne godt bruge et lille bord pÃ¥ terrassen,men ellers er der ikke noget at brokke sig over. Vi kommer helt sikkert igen😀.

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Vi savnede at kunne kÞbe en kop kaffe

Vi savnede at kunne kÞbe en kop kaffe eller the efter middagen. Adspurgt svarede tjeneren, at dette ikke var muligt. Thebrevene til morgenmaden indeholdt kun frugtthe - ikke sort the. Adspurgt svarede tjeneren, at sort the ikke kunne fremskaffes.🥲
Brusebadsrummet var alt for lille.

2026幎4月17日

LÞgstÞr Parkhotel からの回答

Det var da Êrgerligt, I ikke spurgte en tjener, for selvfÞlgelig kan man få kaffe. Om dagen er det ganske gratis i receptionen og og aftenen kan det kÞbes i både restaurant og bar.
Der er også sort te - men det kan selvfÞlgelig vÊre udsolgt lige på det tidspunkt, I Þnskede det.
Bruserummene er standardstÞrrelse.

Et skuffende ophold

I dag er vi lige kommet hjem efter nogle dage pÃ¥ LÞgstÞr parkhotel😡😡. Vi kÞrte derfra med en meget dÃ¥rlig oplevelse ikke ift maden pÃ¥ hotellet den var okay men meget smÃ¥ portioner og meget dyr drikkelse som vi selv betalte 114 kr for en lille danskvand og en mellem sodavand. Vi havde betalt en meget god pris 5400kr for wellness i 4 dage og havde glÊdet os til nogle dage med et dejligt varmt boblebad og pool men vi mÃ¥tte sande at det ikke var tilfÊldet. Vi startede med at ankomme til et hotelvÊrelse hvor sengene var beskidte og med madrasser med gammel tis, havudsigt bevares det fik vi da lidt af, men vinduerne var punkterede og det var svÊrt at se noget uden at Ã¥bne vinduet. Der lugtede af kloak pÃ¥ vÊrelset sÃ¥ vi mÃ¥tte lÊgge et hÃ¥ndklÊde over risten i brusekabinen 😀det hjalp sÃ¥ ikke sÃ¥ meget.
Der var ikke personale i receptionen i lÞbet af dagen, og de reservede en pludselig tid til aftensmad midt pÃ¥ dagen mens man var pÃ¥ sightseeing. Vi kunne ikke ringe hotellet op for at fortÊlle at vi altsÃ¥ nok ikke kunne nÃ¥ den reservede tid sÃ¥ vi mÃ¥tte hÃ¥be det gik. Vi tÊnkte at anden gang i wellness poolen dagen efter var bedre men nej. I omklÊdningen og brusekabinen stank der frygteligt af kloak og det lignede der lige var spulet i kloakkerne sÃ¥ alt det vÃ¥de omkring omklÊdning vidste vi ikke om der var kloakvand eller vand fra andre badegÊster hvilket jeg ikke tror det var. Vandet i boblebadet var stadig iskold og vi havde ikke lyst til at sidde og fryse i badet og med lugten af kloakfra kloakkerne. Fy for h

hÃ¥ber der gjort noget ved det ellers er det lige til et program for operation X, eller Kontant 🀔😡vi kommer aldrig igennog stedet bliver ikke anbefalet til andre

2026幎4月15日

LÞgstÞr Parkhotel からの回答

Det er glÊdeligt, at I var tilfredse med maden. Vi vil gerne knytte nogle kommentarer til jeres anmeldelse, der indeholder direkte forkerte påstande.

I har ikke betalt 114 kr. for 2 sodavand. De koster 90 kr. Det er priser som alle andre steder.

Sengene er rene og pÊne. Var der sket en fejl, kunne I have meddelt det, sÃ¥ vi kunne rette den – men det gjorde I ikke. Det er ikke nemt at se efter 4 dage, om sengene var i orden da I modtog vÊrelset.
Det samme gÊlder for eventuel lugt – som vi heller ikke kunne konstatere efter jeres afrejse.

Der er personale fra 8 til 18 i receptionen hver eneste dag, og telefonerne besvares også hele dagen, så det er ganske enkelt ikke sandt, når du skriver, at der ikke var personale. Det virker vel heller ikke sandsynligt, at der intet personale er på et hotel med op imod 200 gÊster.

Temperaturen pÃ¥ spaen ligger konstant pÃ¥ den optimale temperatur – prÊcis som alle andre offentlige steder.

Vi ved ikke, hvorfor I er utilfredse og hvorfor I kommer med urigtige pÃ¥stande. NÃ¥r I intet siger under opholdet, kan vi jo ikke gÞre meget ved det – og vi har ikke efter jeres afrejse kunnet konstatere nogen af de fejl, I hÊvder der var. Vores mÃ¥l er at alle skal vÊre glade for at komme her (som 99% af vores gÊster da ogsÃ¥ er).

Der kan ske fejl – men vi retter dem omgÃ¥ende – det forudsÊtter blot, at vi fÃ¥r det at vide.

SKUFFENDE OPLEVELSE

Vi havde booket med det formål at komme i deres wellness. Det viser sig at det nÊrmest er et selvbetjenings hotel. FÞrst da vi trÊder ind på vores vÊrelser lugter der virkelig af prut.
Da vi skal i wellness skal man selv sÞrger for at tÊnde dampbad og sauna og så kan man ellers vente på at det bliver varm. Ventetiden tÊnker man så kan bruges i spaen ved poolen, men den er nÊrmest kold. Og området er heller ikke behagelig temperatur overhovedet. Vi var 4 afsted sammen og der var 3 liggestole ved poolen. Det lever slet ikke op til forventningen om et wellness område.

2026幎4月18日

LÞgstÞr Parkhotel からの回答

Tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os.

Vores wellnessområde er en gratis selvbetjeningsfacilitet, hvilket også fremgår af vores hjemmeside, og nogle installationer skal derfor startes manuelt

Oplever man udfordringer under opholdet, hjÊlper vi meget gerne i receptionen med det samme.

Temperaturen i wellnessområdet er fastsat til ca. 25 grader.

Vi har ikke generelt udfordringer med lugt på vÊrelserne, men vi vil altid gerne kontaktes under opholdet, så vi kan hjÊlpe med det samme.

Kundeservice

En god deal med vÊrdi for pengene

En god deal med vÊrdi for pengene, venligt og imÞdekommende personale.
Dejlige Stille vÊrelser og fin mad.

2026幎4月16日

Goddag Tage.

Mange tak for de fine ord!
Vi sÊtter meget pris på, at I tager jer tid til at give feedback på jeres ophold.

Vi ser frem til forhåbentligt at byde jer velkommen en anden gang.

Hold jer vÊk

Jeg ved godt anmeldelsen er lidt sen ude men her kommer den. Tilbage i 2023 skulle jeg holde mit bryllup på LÞgstÞr parkhotel. Vi havde lavet en skriftlig aftale med et af deres personaler. På aftalen stod der ikke, at prisen kunne variere. Hvilken ifÞlge lovgivning betyder prisen var fast. 2 uger inden vores bryllup, meddeler hotellet, at de ikke vil afholde brylluppet til den aftalte pris og forlanger en prisstigning på ca 35%
De penge havde vi ikke og siger derfor nej, hvortil vi får afvide, at vi så må finde et andet sted og at de så vil opkrÊve 50% af det NYE belÞb. Da vi så telefonisk siger det ikke var iorden, truede de os med advokater og ekstra regninger. Hvilket resultere i at vi fik en advokat til, at forklar dem hvordan lovgivningen hÊnger sammen, hvilket gjord, at de droppede sagen og vi fik et fantastisk bryllup et andet sted.

2026幎4月15日

Vi var der for måske 8 eller 9 gang

Vi var der for måske 8 eller 9 gang påskelÞrdag.
Vi har vÊret der 3 gange bare indenfor de sidste 4 måneder og vi fÞlte os som altid velkommen fra start til slut.
Vi elsker at komme på hotellet pga deres atmosfÊre, renlighed, imÞdekommende personale, hyggelige spaområde, deres bar og fantastisk mad i restauranten
Personalet i restauranten oplyser altid hvad menuen er. Det kommer vel anrettet, velsmagende, og der er mad nok, stor ros til kokken. Personalet er opmÊrksom på om vi mangler noget, og spÞrger ind til hvornår vi Þnsker nÊste ret, de er smilende og venlige.
I receptionen er de også sÞde, imÞdekommende og smilende.
Det fungerer super godt med kode til vÊrelserne og det er altid til at få fat på en i receptionen.
VÊrelserne er super rene og pÊne, gode senge og lÊkkert sengetÞj.
Vi mangler intet når vi er der og kommer selvfÞlgelig snart igen.
Vi nyder at kunne gå i baren og hÞre musik, mÞde andre folk når vi er fÊrdige med maden istedet for at gå på vÊrelserne.
Jeg kan kun give hotellet mine bedste anbefalinger.
Det er i helhed et skÞnt sted.

2026幎4月4日

Dejligt ophold

Dejligt ophold. SÞde, hjÊlpsomme og kompetente medarbejdere. Vi boede på et terassevÊrelse, der var fint stort, rent og pÊnt med behagelige senge. Vores ophold var med morgenmad og aftensmad. Aftensmaden var begge dage en 3 retters menu, der var virkelig lÊkker (den ene dag måtte vi opgive at spise op). Morgenmaden var også fin. Hyggeligt med kaffe/te og sÞdt om eftermiddagen. Fin mindre pool. Vi kommer gerne igen

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Fine og rene vÊrelser og omgivelser

Fine og rene vÊrelser og omgivelser. Venlig, flink og imÞdekommende personale. God og fin mad. Alt i alt havde vi og vore venner er fint og helt tilfredsstillende ophold

2026幎4月1日

Goddag Henning!

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi sÊtter stor pris på at I tager jer tid til at give feedback, da det er god motivation for at gÞre vores bedste!

Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang snart!

God påske.

LÞgstÞr Parkhotel

Vi har haft et fantastisk ophold

Vi har haft et fantastisk ophold. Dejlige og ikke mindst rene faciliteter i wellness afdelingen.
Smillende og imÞdekommende personale. Helt sikkert en gentagelse vÊrd.

2026幎4月1日

Hejsa Christina!

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din feedback betyder meget for os, og motiverer hele teamet til at yde den bedste service.

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen tilbage på LÞgstÞr Parkhotel snart igen.

De allerbedste hilsner

Vi var på hotellet fra 28/3-30/3-26.som

Vi var pÃ¥ hotellet fra 28/3-30/3-26.som sÊdvanlig en rigtig god oplevelse.fint vÊrelse med udsigt til Limfjorden .dejligt mad begge dage,god kvalitet og flot anrettet,fik en fantastisk betjening,sÞde tjenere med godt humÞr.lÞrdag aften var der underholdning med new midnight de spiller godt musik som man kan danse til,stemningen var helt i top,dejligt de kunne spille alle nummere folk bad om🕺💃 en skÞn aften i den hyggelige og flotte pub👏vi kommer igen, nÊste ophold er allerede bestilt. Mvh. Rudolf og Mie.

2026幎3月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。