Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lÊkre vare, men at pigerne i butikken brug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En fantastisk service - personalet fÃ¥r en til at fÞle sig velkommen og guider en gennem tÞjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strÞmper. Ud over et dejligt personale har de sÃ¥ mege... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Happyhunting à benrÃ¥. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tÊnkte at jeg ville forlade butikken uden at kÞbe noget - men I hjalp mig gennem mange... ãã£ãšèŠã
Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.
Storetorv 2A, 6200, Aabenraa, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig betjening. Pakken kom dermed hurtig frem,
Toppennöjd! Ãverraskande snabb leverans till Sverige.
LÊkkert tÞj og super god betjening
SuperlÊkker butik med det sÞdeste personale ð€©Altid hjÊlpsomme og venlige. Kan kun anbefale den ð«¶ð»
Altid hurtig og dejlig service med stort smil pÃ¥ hos jer ð
Den skÞnneste og mest lÊkre butik med det sÞdeste og mest hjÊlpsomme personale. Altid mÞdt af et smil og fÃ¥r altid den Êrlige mening. Om det er i butikken eller online, sÃ¥ fungerer det bare. SÃ¥ klart en anbefaling herfrað
Altid god vejledning og betjening i butikken, og ved online kÞb altid hurtig levering! Kan absolut give de bedste anbefalinger til en skÞn butik med lÊkre varer og meget kompetent personale âïžâïžâïžâïžâïž
Meget sÞd betjening og fin faglig vejledning. God stemning i butikken
Altid super sÞd service og hurtig ekspedition af deres lÊkre tÞjðð
SkÞn butik. Hurtig levering. Varen var som forventet.
Kan varmt anbefales. BÃ¥de via hjemmesideog i butik
Simpelthen bare 5 stjerner.
Alt forlÞb efter planen. Så fin kundeservice og bedste mÊrker på shoppen.
Super lÊkker og flot butik
Den sÞdeste betjening
Altid nyt og inspirerende at finde
Elsker at handle der
Det er altid super dejlig shopping i Happy Hunting i Aabenraa.
Smilende, sÞdt og meget serviceminded personale, der altid står klar til at hjÊlpe.
Kan varmt anbefale Happy Hunting til andre.
Det er altid en fornÞjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjÊlpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tÞjet klÊder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man handler dette sted, jeg har de sidste par gange haft fornÞjelsen, at det var Grethe der hjalp mig, og hun har en kanon tilgang til at mikse de forskellige ting, hendes smag er kanon ð
Altid super god service. Smilende og servicemindede medarbejdere. 5 stjerner herfrað
Happy hunting er altid en dejlig butik at komme ind i, sÞd og smilende personale, kan varmt anbefales.